Sebek te gwiazdziste narcyze są warte zakupu czy tylko na zdjęciach wyglądają tak rewe - bo zapisałam już na listę ale wolę się upewnić - tak jest jak na foto ?
Dzięki Sebek, Marzena i Monika.
Obawiam się, że jedna częśc pójdzie jednak do wymiany bo faluje po prostu.
Dosadziłam pod kule trzmielinę emerald 'n Gold. myślałam najpierw o tej białej odmianie, ale po namyśle doszłam do wniosku , że ta zółta jednak lepiej rozświetli to miejsce. ALe jeszcze musze dokupić traw i wtedy będzie prawie ok. Jeszcze myslę o jakimś drzewku na pniu, tylko nie mam przekonania czy kulę czy coś zwisającego. A Ty jak myslisz? Co lepiej?
Bogda - dzięki wielkie Aniu, no żal, ale cóż zrobić..... Sebek - dziękuję zapraszam na kaweczkę na tarsaie jak będziesz !
a teraz obiecany projekcik! wczoraj Danusia szybko rozplanowała mi rabatę pod oknem zostały róże i lawenda, została brzoza, oraz prawe i lewe zakończenie (ciurkadło w bukszpanach i hakuro też w bukszpanach - w kwadratach. Dlatego cała reszta jest prostymi liniami. Ach jakże się cieszę !!!! jeszcze raz dziękuję Danusiu po stokroć
Witaj Sebek- ten winobluszcz bedzie super tam wyglądał dzieki za radę- a przy okazji - wszystkie Sebastiany to fajne chłopaki są
Danusiu juz sobie znalałam te włochate czuprynki- tylko są różne kolory, chyba żle nie będzie jak wybiorę takie żółtawe? czy mogę jeszcze posadzić coś pomiędzy drzewa czy może zostawić wolną przestrzeń? Rabatę planuje wysypać żwirkiem
Sebek, dzięki za odpowiedź! Podoba mi się ta tawuła, ładnie kontrastowałaby z ciemnym cisem, no i kwiaty - dodatkowy bonus. Szukam jednak czegoś zimozielonego. Idąc tym tropem znalazłam mahonię pospolitą. Ma podobne, spore kwiaty. Żółte Co o tym myślisz?
Aniu - no wiem, że zrobili ją przysłowiowo w bambuko, no ale przecież nie będzie płakać nad rozlanym mlekiem - trzeba działać, aby dobrze rosły - dlatego florovit się przyda.
Sebek to nie o to chodzi aby lać florovit tylko o uczciwość sprzedawcy, czasami dzielą roślinę na 3 i takie kłykcie sprzedają zamiast pięknie rozrośniętej rośliny a cenę wala jak za najładniejszą sadzonkę
A to foto wyszło zajefajne Taki śmieszny pająk na nim siedzi Musze zrobić zbliżenie, bo na stawianych zdjciach słąbo widać.. ma seledynowy kuper i takie śmeiszne pary odnóży, ale wcale nei jak u pajaka....
Psie zęby w tym roku wybitnie wysokie..... jezszcze takie nigdy nie były.
Coś co kompletnie mi się nei podoba...czyli wizytowa część ogrodu - przedogródek....... to maskara... i brak pomysłów...... ale i na neigo przyjdzie pora...