Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:25, 12 sty 2013

Do góry
nieszka napisał(a)
Toszka, będę ciąć jak oszalała w tym roku.
Zobacz jakie mam świerki srebrne posadzone oczywiście za blisko siebie. Ale te ich wiosenne przyrosty takie piękne błękitne że nie miałam serca
Jak tak patrzę na nie to nie wiem czy już nie jest za późno...

No ale skoro napisałaś że takiego 10 latka wyprowadziłaś na ludzi. Tylko co tymi "czubkami" dość wybujałymi zrobić?

Z tymi świerkami to ja podobnie mam, w pierwszym roku stały, więc dałam im spokój, w drugim takie śliczne nowe przyrosty, więc też im darowałam, ale w tym muszę się już zmobilizować, to dla ich dobra, będą piękniejsze, a mam tak samo duże jak ty, no może ciut mniejsze
Igiełkowy ogródeczek 21:11, 12 sty 2013

Do góry
A mi dzisiaj w casto spodobały się pewne donice, urwałam metkę i mam stronę producenta, zobaczcie, jak ktoś ma to mile widziane opinie:
http://www.sklep-polnix.nazwa.pl/28012-donica-podstawkiem-p-16.html
Lecę w kulki... 21:02, 12 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Hej Aniu, czytam, ze ozdrowialas. To dobrze. Teraz tylko nos majtki z golfem i bedzie super

Ano Boćku...ozdrowiałam...
A lekarz mówi, że mogę bez majtek....byle w skarpetach...
Buziam

No to M się ucieszy skarpetki to mu chyba już nie będą przeszkadzać

Uchachałam się tym wpisem
Pokażę nasz ogród 21:01, 12 sty 2013

Do góry
U kogoś czytałam, że trzeba ją na pół okrągło ciąć, świetnie wtedy wygląda, a powiedz gdzie ją kupiłaś, bo widzę sporo jej masz i jaka to odmiana?
Ja jakoś zawsze się bałam lawendy, że przemarznie, ale coraz bardziej się do niej przekonuję, zwłaszcza po takich zdjęciach
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:57, 12 sty 2013

Do góry
Co ja bym bez Was zrobiła Kochani jesteście
Dziękuję szczególnie:
Elizie3, Krisec, Sylllwi, Urszulli, Magdzie 70, Ani K, JuldzeAd, Sebkowi, Boćkowi, Baradze, Gosiniak, Ginger, Bogdzi i Ani Studio- za odwiedziny, słowa wsparcia i wszelkie miłe komentarze.

Aniu S - nie mogę się już doczekać Twoich odwiedzin, a gdzie tam piątek Mam nadzieję, że będę już w miarę na chodzie

Pozdrawiam wszystkich serdecznie Dla pokrzepienia zajęłam się dziś następnym postem, tym razem o Mons Klint Zapraszam, jeśli kogoś interesują tematy podróżniczo-przyrodnicze

Działka prawie w Borach Tucholskich 20:54, 12 sty 2013

Do góry
Następne piękności, to ty całą kolekcję masz
Pokażę nasz ogród 20:41, 12 sty 2013

Do góry
Piękna ta twoja lawenda
Pokażę nasz ogród 20:39, 12 sty 2013

Do góry
Asia - a wiosną jak tam lawenda?, bo róża to wiem że powtarza, u mnie to samo, ale jakoś już w październiku to nie zachwyca specjalnie, wiosną też raczej później się budzi i zanim urośnie, ja bym tam dała zimozielone, będzie pięknie cały rok, nawet zimą
Lecę w kulki... 20:33, 12 sty 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)

Hej Aniu, czytam, ze ozdrowialas. To dobrze. Teraz tylko nos majtki z golfem i bedzie super

Ano Boćku...ozdrowiałam...
A lekarz mówi, że mogę bez majtek....byle w skarpetach...
Buziam

No to M się ucieszy skarpetki to mu chyba już nie będą przeszkadzać
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:29, 12 sty 2013

Do góry
Cudne, ależ ty masz tych nowości i to nie tylko z igiełek!
A jakieś ciekawe igiełki do japońskiego, nie duże, ale też nie mikroskopijne polecił byś?
Ale cię męczę, co? ale tu mało jest zapaleńców igiełkowych, a ty mam nadzieję do takich należysz....
Gdzieś na końcu świata... 20:26, 12 sty 2013

Do góry
No to masz działeczkę taką jak ja (1200), u mnie jednak podjazd dużo miejsca zajmuje. Jak tak patrzę na twoje zdjęcia to mi się wydaje że masz dużo większą, u mnie dom tak dziwnie postawiony jest, tak na skos i mam z każdej strony takie jakby trójkąty, M się uparł żeby do stron świata dobrze dopasować.
Oj masz gdzie sadzić, a jeszcze coś planujesz, jakiś kącik z ławeczką bujaną, plac zabaw itp. bo w planowaniu to najlepiej od tych głównych elementów zacząć
Ogród w skali mikro :) 20:14, 12 sty 2013

Do góry
Gierczusia - ZbigniewG pokazał u siebie, ma i Magical Moonlight- tą co ja, i Incrediball, właśnie wstawił fotki zobacz sobie
Postawić trawkę nad i... 20:06, 12 sty 2013

Do góry
A ja dzisiaj widziałam w Bricomarche w koszyku białym pięć sztuk, ale 36 zł to chyba przesada, jak później i tak w koszu mają wylądować
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:01, 12 sty 2013

Do góry
Hahah.....dobre....to że ja o tym wcześniej nie pomyślałam i swojego uroku nie wykorzystywałam, ale dobrze że podpowiedziałeś będę o tym teraz pamiętać, przynajmniej dowiem się czy ów posiadam...
Czy mógłbyś jeszcze trochę przybliżyć tą Endless Sumer, czy zawsze tak pięknie kwitnie, czy w cieniu ją masz posadzoną, bardzo mnie zainteresowała, gdzieś kiedyś o niej czytałam, ale wydawało mi się że jednak przereklamowana jest, a u ciebie naprawdę zachwyca.
Gdzieś na końcu świata... 19:54, 12 sty 2013

Do góry
Pokaż nam jeszcze trochę tej działeczki i zdradź jak duża, bo chyba nie było.
Oj poleżałabym na tej twojej zieloniutkiej trawce i nawet koniczynki bym ci powyrywała, bo ja zawsze czterolistnej szukam na szczęście
Igiełkowy ogródeczek 19:50, 12 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna- ja też na całe gardło wołam, ale i tak śnieg nie przestaje padać
Igiełkowy ogródeczek 19:49, 12 sty 2013

Do góry
Margi- zobaczymy jak przezimują, do listy to limki najpierw dodaj, są niezawodne i jeszcze nikt nie narzekał, wszyscy tylko chwalą włącznie ze mną
Trzeba zacząć wszystko od początku 19:44, 12 sty 2013

Do góry
Margi- pozdrawiam, a jakbyś tego bukszpanika nie chciała, to ja go z wielką chęcią przygarnę....heheh
Pokażę nasz ogród 19:42, 12 sty 2013

Do góry
Asia a spróbuj bez tego kolumnowego iglaka, mnie się też wydaje, że on za bardzo w oczy się rzuca, ale tak to świetne projekty, mi się pierwszy najbardziej podoba, bo bardziej zimozielony, a jesienią to będziesz z tą lawendą i różą smutno miała.
Działka prawie w Borach Tucholskich 19:34, 12 sty 2013

Do góry
A incrediball widzę podwiązujesz, pokłada się jednak?
Endless Sumer przepiękna, czy ona nie przemarza, czyżby kwitła na nowych pędach?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies