Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I
11:29, 23 sie 2012
No bociek, jak to jak??? Przyfruń na Dolny Śląsk i tu uwij gniazdko
Dziękuję wszystkim odwiedzającymDopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła PszczółkaMyślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie
Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.
A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:
Pszczółka, Irenka, Noemi, Madżenka i Wieloszka
![]()
Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu
![]()
Fotka cudna, ale jak sobie przypomnę to wietrzysko i ziąb.... brrrrr Nieprędko mnie nad Bałtykiem znów zobacząLepiej pokaż nam swój ogródeczek - tam na pewno cieplutko i przytulnie
Macie rację, że zaden geniusz nie jest w stanie funkcjonować normalnie, jeśli nie umie współżyć z innymi...i fakt, że tego nauczyć najtrudniej...
Dziewczyny jak z obrazka - albo z bajki - z potworem w tleale Wam fajnie!!!!!
A wiecie, że ja NIGDY nie byłam we Wrocławiu? ale obciach, co?![]()
Nie dość, że piękna ta Twoja córcia, to jeszcze zdolna! Mieszanka wybuchowa!
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządkuJuż to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "
Od lewej:
![]()
Dziękuję wszystkim odwiedzającymDopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła PszczółkaMyślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie
Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.
A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:
![]()
Pozdrawiam Dolny Śląśk