Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:29, 23 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Oj koniecznie, tylko jak to zrobic z tym sasiadowaniem

No bociek, jak to jak??? Przyfruń na Dolny Śląsk i tu uwij gniazdko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:28, 23 sie 2012

Do góry
Irenko, ja już wcześniej podziwiałam żurawkowe szaleństwo - jak to Madzia ujęła, tylko patrzę, że mojego posta nie ma Ale żurawkowe szaleństwo cudne - dokładnie jak Ty - szalone i z rozmachem (no bo żeby na raz ponad setkę??? ) U mnie kapryszą bardzo, więc choć piękne, co raz mniej mam do nich serca. Ostatnio całe zbrązowiały te, co na bank na słoneczne stanowisko - Solar Power. Przesadzę je, rozpiaszczę ziemię jak radziłyście wczoraj, ale jak padną to won I do Ciebie będę przychodzić podziwiać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:21, 23 sie 2012

Do góry
No co za zmasowany atak na mą osobę No doooobra.... Postaram się wieczorkiem....
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:31, 23 sie 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Wspaniałe miasto za Tobą! Dobrze, że nie słuchacie zazdrośników tylko głosu serca
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 10:22, 23 sie 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Tak, zaskroniec ale malutki, grubości ołówka.

Dla mnie i tak przerażający!
Ogród Magdalenka 10:21, 23 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Dokładnie tak - nadmiar wody. Podsypcie jeszcze teraz dolomitem. Moja po podsypaniu ok.2 tyg.temu przestała być tak żółta od dołu.

Dziękujemy Ci bardzo .... będę sypać
Ogród Magdalenka 10:19, 23 sie 2012

Do góry
Dokładnie tak - nadmiar wody. Podsypcie jeszcze teraz dolomitem. Moja po podsypaniu ok.2 tyg.temu przestała być tak żółta od dołu.
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 10:17, 23 sie 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Nie dość, że piękna ta Twoja córcia, to jeszcze zdolna! Mieszanka wybuchowa!
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządku Już to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "

Aga - też tak mam, jak oglądam nieraz sesje z domów blogerek, z ktorymi mam kontakt na codzień to jest jak zakradanie się do kogoś troszkę ale niesamowita frajda, bo zazwyczaj fotograf zupełnie inaczej postrzega i "lapie" perspektywę niż my na codzień...nawet moje wnętrza w obiektywie Rafała wydały mi sie nieco inne...na prawdę to fajna przygoda i doświadczenie....

To ja muszę sobie taką prywatną sesję zamówić Nie do żurnala jakiegoś, tylko dla siebie - jak doła domowo-ogrodowego załapię to fotki z tej "lepszej perspektywy" pooglądam - na poprawę humoru
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:17, 23 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziękuję wszystkim odwiedzającym Dopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła Pszczółka Myślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.

A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:
Pszczółka, Irenka, Noemi, Madżenka i Wieloszka

Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu

ja to bym do Was na boso z samej Francji przybiegla...gdyby troszke blizej bylo!!!!!
cudnie macie i Wy cudne...oj zazdroszcze i popaprze jeszcze sobie na Was.... i zaraz wroce i znow popatrze !!!!!
usciski dla Wszystkich ogrodowiczek!!!!!!!
Ogród Magdalenka 10:10, 23 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Fotka cudna, ale jak sobie przypomnę to wietrzysko i ziąb.... brrrrr Nieprędko mnie nad Bałtykiem znów zobaczą Lepiej pokaż nam swój ogródeczek - tam na pewno cieplutko i przytulnie

Wiem, wiem wietrzysko ....brrrr jak ja byłam to też tak wiało , bez parawanu nie dało się wysiedzieć na plaży ... ogródek pokażę, obiecuję ....
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 10:01, 23 sie 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Macie rację, że zaden geniusz nie jest w stanie funkcjonować normalnie, jeśli nie umie współżyć z innymi...i fakt, że tego nauczyć najtrudniej...

Einstein był geniuszem, totalnie zakręconym, nieradzącym sobie z rzeczywistością - ale za to miał u boku kobietę twardo stąpającą po ziemi Czytałam kiedyś jego biografię - arcyciekawa.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:57, 23 sie 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Dziewczyny jak z obrazka - albo z bajki - z potworem w tle ale Wam fajnie!!!!!

A wiecie, że ja NIGDY nie byłam we Wrocławiu? ale obciach, co?

Noooo! Koniecznie musisz to zmienić! Ja już zapraszam do siebie - chociaż jestem nie u siebie w wątku
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 09:43, 23 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządku Już to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "

Aga - też tak mam, jak oglądam nieraz sesje z domów blogerek, z ktorymi mam kontakt na codzień to jest jak zakradanie się do kogoś troszkę ale niesamowita frajda, bo zazwyczaj fotograf zupełnie inaczej postrzega i "lapie" perspektywę niż my na codzień...nawet moje wnętrza w obiektywie Rafała wydały mi sie nieco inne...na prawdę to fajna przygoda i doświadczenie....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:34, 23 sie 2012

Do góry
Pięknie się to wszystko zmienia u Ciebie, i będę powtarzać do znudzenia - grunt, to dobry projekt! No i jeszcze to wykoanie! Robicie naprawdę dobrą robotę! Już nie mogę się doczekać tych następnych rabat, które obiecałaś zacząć po urlopie Odpoczywaj szybko, bo się doczekać nie mogę
Ogród Magdalenka 09:09, 23 sie 2012

Do góry
Fotka cudna, ale jak sobie przypomnę to wietrzysko i ziąb.... brrrrr Nieprędko mnie nad Bałtykiem znów zobaczą Lepiej pokaż nam swój ogródeczek - tam na pewno cieplutko i przytulnie
Ogród Sylwii od początku :) 09:06, 23 sie 2012

Do góry
No a zdjęcia i relacja ze spotkania gdzie??? Oj dziewczynki! (nununu - grożę paluszkiem)
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 08:51, 23 sie 2012

Do góry
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:40, 23 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Od lewej:

Widzę, że każdy kto wstąpił do Ogrodowiskowej drużyny zyskał coś więcej, niż tylko porady ogrodnicze i możliwość wymiany myśli na tematy ogrodnicze. Wartością dodaną i chyba najcenniejszą stały się zawarte dzięki forum fajne znajomości, a może nawet początek przyjaźni.
Fajnie tak na Was patrzeć dziewczyny! Lubię takie uśmiechnięte i zadowolone z życia kobitki.
A malkontentkom mówię zdecydowane nie
Widać, że zgrana z Was paczka.Tak trzymać!
Pozdrawiam i przesyłam buziaki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:35, 23 sie 2012

Do góry
I ja pozdrawiam porannie, aczkolwiek średnio przytomna w pracy Atmosfera była absolutnie fantastyczna, jedzonko również, a że jak zwykle nie mogłyśmy się nagadać, to skończło się o..... o której się skończyło Co do tej skróconej lekcji o cebulach - dla mnie stanowczo zbyt skrótowa. Laicy potrzebują trochę więcej czasu na przyswojenie wiedzy
Zaskoczyły mnie rozmiary roślin w Twoim ogrodzie - widzę je co jakiś czas, i za każdym razem są duuuużo większe! Nie wiem, czym Ty je karmisz Madżenko, ale zmniejsz dawkę o połowę! Chyba, że planujesz w przyszłym roku wielką eksmisję połowy ogrodu do mnie A to zapraszam!

P.S. Potwór "Vertigo" w rzeczywistości jest jeszcze bardziej potworny
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:32, 23 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziękuję wszystkim odwiedzającym Dopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła Pszczółka Myślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.

A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:

Pozdrawiam Dolny Śląśk
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies