Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Wieloszka 10:01, 23 sie 2012

Ana napisał(a)

Macie rację, że zaden geniusz nie jest w stanie funkcjonować normalnie, jeśli nie umie współżyć z innymi...i fakt, że tego nauczyć najtrudniej...

Einstein był geniuszem, totalnie zakręconym, nieradzącym sobie z rzeczywistością - ale za to miał u boku kobietę twardo stąpającą po ziemi Czytałam kiedyś jego biografię - arcyciekawa.
popcorn 10:06, 23 sie 2012

Jaką masz zdolną córcię! Zainteresowania plastyczne po Mamie!
Wiesz już kiedy będzie Twój dom, znacyz jego fotki, "w druku"?
pozdrawiam!!
Wieloszka 10:17, 23 sie 2012

Ana napisał(a)

Nie dość, że piękna ta Twoja córcia, to jeszcze zdolna! Mieszanka wybuchowa!
A jeśli chodzi o gwiazdorzenie - eeee, na ogrodowisku Ci to nie grozi, w razie czego przywrócimy Cię do porządku Już to któraś z dziewczyn napisała - fajnie będzie zobaczyć twój dom i ogród innym okiem i pomyśleć "Wow! Znam ją, znam! "

Aga - też tak mam, jak oglądam nieraz sesje z domów blogerek, z ktorymi mam kontakt na codzień to jest jak zakradanie się do kogoś troszkę ale niesamowita frajda, bo zazwyczaj fotograf zupełnie inaczej postrzega i "lapie" perspektywę niż my na codzień...nawet moje wnętrza w obiektywie Rafała wydały mi sie nieco inne...na prawdę to fajna przygoda i doświadczenie....

To ja muszę sobie taką prywatną sesję zamówić Nie do żurnala jakiegoś, tylko dla siebie - jak doła domowo-ogrodowego załapię to fotki z tej "lepszej perspektywy" pooglądam - na poprawę humoru
Ana 10:35, 23 sie 2012

O, to ciekawe - zapiszę sobie i może poszperam za tą książką Dzięki
Ana 10:37, 23 sie 2012

Aga - fajny pomysł A Twój dom i ogród to do żurnala - podziel się

Karolka - nie wiem Może być i tak, że na przyszły sezon wiosenno-letni dopiero...to się u nich dłuuuugo ciągnie.... (dla potwierdzenia - pierwsza nasza rozmowa w sprawie sesji była...w lutym)
noemi 10:51, 23 sie 2012

Ana gratuluję Ci Kochana .... dzieciaczków, domu, bajowego tarasu , sesji, talentu , zdolności !!!!

...też jak już będzie sesja w magazynie ....będę się chwalić, że Cię znam
arcobaleno 11:02, 23 sie 2012

Ana napisał(a)

Ana - nooo Matusia z pewnością ma dryg do plastyki! Wyszło jej rewelacyjnie! Zajęcia plastyczne są u nas np w MDK-u - zadzwoń bo pewnie będą zbierać grupę od września
To co - o której do nas jutro wpadacie?

Ooo, dzięki za info - zadzwonię tam i podpytam!
A jak Twoje zdrówko? Dasz radę zneiść moja ferajnę? Może przełożymy aż wydobrzejesz, co?

Ania - coś Ty - ja twarda jestem jak trzeba Cały tydzień mam trójkę rozbrykanych dziewczyn w domu, więc muszę dawać radę Wprawdzie nie wszystko co sobie zaplanowałam na urlop mogłam wykonać (a w rzeczywistości niewiele ) ale dzieciaki mają frajdę a to przecież ich wakacje Jutro mój ostatni dzień urlopu - potem znowu nie będziemy mogły się zgrać jak wpadę w pracowo-przedszkolny kierat :/
Napisz tylko o której mogę się Was spodziewać
Ana 11:24, 23 sie 2012

To takim razie na 10?

Madziu - dzięki:*
siaaska 12:39, 23 sie 2012

Ana pracownia superowo się prezentuje Same wspaniałości tam pewnie powstaną czego z całego serca Ci życzę Nawet już zaczęłaś... Ręczniki na prezent śliczne
Jeśli chodzi o moją latarenkę już pomalowana i bardzo się mi podoba i nie tylko mi Fotki wstawię jak będzie już całkiem gotowa bo jeszcze szybki... Już zamówione... i Arek musi wyciąć mi coś na spód bo nie ma na czym świeczki postawić... Gdzieś miał taką starą blachę, przyrdzewiałą to powinna pasować. Oczywiście też ją pobielę
Tak mi się spodobało to malowanie że pobieliłam też stary drewniany karnisz Już wisi w nowo wykończonym pokoiku na poddaszu... W ruch poszły też inne drewniane czy wiklinowe sprzęty z kuchni
I myślałam też o przemalowaniu mebli bo na nową narazie nie mam szans a te co są to z odzysku i w kolorze który moim gustom nie odpowiada... ale co zrobić... Przynajmniej jest.. a jak przemaluję, zmienię uchwyty powinno być super
Milka 12:54, 23 sie 2012

anula_wn napisał(a)

mój najpiękniejszy kwiatek w ogrodzie

Aniu,
mówiłam Ci już/// ale ONA jest tak śliczna jak Aniołek ! słów brak ..
Jej oczęta skradną niejedno serce !!!
oj mamo bądź silna, bo jak podrośnie.... trzeba będzie wzmocnienia w drzwiach robić

Ana, jakie piękne dziecko, jakie spojrzenie!!
a do tego taka utalentowana; rysunek zrobiła niesamowity, rozwijaj ją, taki dar szkoda zmarnować