Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 23:03, 19 sie 2012

Fotki z Pragi niskich lotów są, ale jak ściągnę jeszcze coś ciekawego od M to wrzucę. W sumie cały weekend poświuęcilismy praktycznie Parkowi, bo jest bnaprawdę ogromni. Kilka godzin tylko na wspomnienie z miasta i głównych zabytków. Chcieliśmy się wyciszyć na łonie natury Była piękna pogoda w prezencie dla nas.
Agata, właśnie teściowa mi mówiła, że u nich znajomi juz nie wiedzą co robić z tych upałów i rozważają już nawet ocieplanie domów styropianem, bo latem upał a zimą straszne ( jak dla nich ) mrozy
kwiatholandii 23:07, 19 sie 2012

Anita, ten Twój podpis na ogrodowisku od razu mi się skojarzył gdy to zobaczyłam

To akurat elektrownia, ale widok nieciekawy.

...a zaraz za nim

kwiatholandii 23:09, 19 sie 2012

No i na dobranoc podzielę się z wami nową fotką.
ps. Mój synek chyba jednak nie będzie ogrodnikiem Zostanie rolnikiem

JulkAd 12:45, 20 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
No i na dobranoc podzielę się z wami nową fotką.
ps. Mój synek chyba jednak nie będzie ogrodnikiem Zostanie rolnikiem

Nic tylko trza teraz dziecku na traktorek składać
agata_chrosc... 12:51, 20 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Fotki z Pragi niskich lotów są, ale jak ściągnę jeszcze coś ciekawego od M to wrzucę. W sumie cały weekend poświuęcilismy praktycznie Parkowi, bo jest bnaprawdę ogromni. Kilka godzin tylko na wspomnienie z miasta i głównych zabytków. Chcieliśmy się wyciszyć na łonie natury Była piękna pogoda w prezencie dla nas.
Agata, właśnie teściowa mi mówiła, że u nich znajomi juz nie wiedzą co robić z tych upałów i rozważają już nawet ocieplanie domów styropianem, bo latem upał a zimą straszne ( jak dla nich ) mrozy

My tez ocieplimy. Co prawda nie styropianem, ale taką pianką co się pomiędzy ściany wstrzykuje. No zwariować można z tym gorącem! Albo zimno i leje, albo upał. No nic dla ludzi! Ale w sumie wole to niż zimnicę więc sobie leżę w ogródku, dziecko się chlapie w basenie i jest ok ALe jeśli dalej tak będzie to w tym s'Hertogenbosch to my się w jakimś kawiarnianym ogródku chyba zaszyjemy i tam sobie będziemy zimną colę popijać
kwiatholandii 14:10, 20 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

My tez ocieplimy. Co prawda nie styropianem, ale taką pianką co się pomiędzy ściany wstrzykuje. No zwariować można z tym gorącem! Albo zimno i leje, albo upał. No nic dla ludzi! Ale w sumie wole to niż zimnicę więc sobie leżę w ogródku, dziecko się chlapie w basenie i jest ok ALe jeśli dalej tak będzie to w tym s'Hertogenbosch to my się w jakimś kawiarnianym ogródku chyba zaszyjemy i tam sobie będziemy zimną colę popijać

M podpyta przyjaciela Może coś ciekawego zna. Dla mnie nie ma problemu, bo w takim upale będziemy mokre ....a może na basenie się spotkamy ? hahaha
Aleks się bawił w basenie dzisiaj, ale niestety nie przypominało to żadnego ze spokojnych styli pływania, czy siedzenia. Chłopcy tak chyba mają. Byłam mokra bez wchodzenia do basenu, bo się za maludą nabiegałam tylko Przy Tessie pewnie sobie cos nawet poczytasz?
agata_chrosc... 14:20, 20 sie 2012

O tak! Tessa w basenie zajmuje się sama sobą i aż się znudzi problemu nie ma. Sama skacze, sama chlapie, sama organizuje zabawy swoim zabawkom. Lato ma swoje zalety
Wieloszka 10:31, 23 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)

Wspaniałe miasto za Tobą! Dobrze, że nie słuchacie zazdrośników tylko głosu serca
noemi 11:09, 23 sie 2012

Oj tak , potwierdzam powyższe ....

p.s. wianka nie mam kiedy zrobić ...
betysia 13:43, 23 sie 2012

Zdjecia z wakacji cudne , ...nastroje, pogoda... i wypoczynek chyba sie udal!!!!
a na ogrodzie az zielen bije po oczkach
pozdrawiam upalnie