Oszszsz Ty ! Ale piękne ... Dlaczego mi nikt takich prezentów nie robi ? tylko sama muszę ... Gdzie nabyłeś ? jeszcze raz napiszę , że pięknotki są ... Na zimę można opatulić , teraz tak będę robić Nie narażę się na kolejne straty - tym razem zrobię wszystko aby nie mieć wyrzutów
No ciekawa też jestem jaki będzie Twój u judaszowca czekałam 3 lata na kwiatki Bogdziu co stało się z moją azalia japońska Princess Anne jak zaczynała kwitnąć teraz było zimno i popatrz czy ona przymarzła?
cześć kwitnie a część jak widać
a to pontyjska
Jeszcze serduszka.
Dereń Cherokee Brave. Były kupione dwa wyglądały podobnie, jeden pojechał do Gosi, widziałam go wczoraj i ma duże zielone liście a drugi został u mnie i ma czerwone - skąd ta różnica?
i jeszcze ogrodowe ozdoby
ale by bylo pieknie z 10 takich ptaszkow kupic i na drzewie powiesic, albo takie serduszka. A nutki kiedys sobie takie kupie i zrobie muzyczna rabatke. Chyli najpierw musze wymyslic rabate a potem dokupie jej nutki
Ja mam u siebie AŻ 4 czosnki i ze zgroza patrzę na obsychajce liście. Bylam przekonana, że "pomogły" im moje koty,ale widzę, że to taka ich przypadłość. Trzeba będzie upitolic i już
Moim pierwszym tu wpisem witam się z Toba Sebku. Znam Cię i obserwuję Twoje zmagania z przyrodą od lat, od kiedy podgladam ogrodowisko. Najwyzszy czas na skończenie z podgladactwem. Pozdrawiam serdecznie.