Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Blaski i cienie nowego życia 12:21, 11 sty 2013

Do góry
Ja z kolei jestem bardzo zadowolona z Magical Moonlight, zdjęcia u mnie lub w wątku o hortensjach, mała sadzoneczka, bo w zeszłym roku dopiero kupiona, a kwitła dużej niż Limelight, bo wcześniej zaczęła i ma ogromne kwiaty, aż to dziwnie wyglądało, mała roślina a takie wielkie kule na końcach, sztywna, więc zachowuje najlepsze cechy Limki. Ma trochę inny pokroj, będzie chyba wyższa i bardziej smukła. To chyba tyle, zobaczymy jak przezimuje i co pokaże w tym roku.
Igiełkowy ogródeczek 12:18, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zeta- dzięki za rady W marketach też się rozejrzę, ale do tej pory to tylko takie malutkie widziałam, a ja ciut większą potrzebuję, człowiek jak się napatrzy na realizacje Danusi to zapragnie przygarnąć sobie stamtąd co nieco.
Minka ze Szreka czeka na dobry humor Żona, pędzę poćwiczyć przed lustrem...hihihi

Igiełkowy ogródeczek 12:07, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zeta- dzięki za rady W marketach też się rozejrzę, ale do tej pory to tylko takie malutkie widziałam, a ja ciut większą potrzebuję, człowiek jak się napatrzy na realizacje Danusi to zapragnie przygarnąć sobie stamtąd co nieco.
Minka ze Szreka czeka na dobry humor Żona, pędzę poćwiczyć przed lustrem...hihihi

Poćwicz koniecznie heheh może się zlituje i zrobi Ci to ciurkadełko .....jak comdaj znac
Igiełkowy ogródeczek 12:05, 11 sty 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Ambitny plan z tym ciurkadełkiem.....ja bym poczekała aż M. dojrzeje i zrobi.......możesz zdjęcia z ciurkadełkami porozwieszać że niby to Twoje niedościgłe marzenie

Zlituje się zlituje, tak myślę, ale wiedzę poszerzam w tym zakresie, co by kontrolować....jakość wykonania
Gdzieś na końcu świata... 12:01, 11 sty 2013

Do góry
Masz może zdjęcie tej studni?
Igiełkowy ogródeczek 12:00, 11 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
A mam takie pytanko, mam studnię, kórą chciałam zaslepić a moze zrobić z niej też takie ciurkatełko? Jak myslicie?

Świetny pomysł Gosiu, pokaż u siebie w wątku jak to wygląda
10 lat w ogrodzie 11:59, 11 sty 2013

Do góry
Śniegu masz sporo, fajna kołderak, u mnie to tylko cieniutkie prześcieradełko...hehe
Swoją jedną tuję w zeszłym roku przycięłam, moja taka licha była, więc pomyślałam zamiast wyrzucić to kulkę z niej zrobię, wygląd się jeszcze nie poprawił, ale mam nadzieję że będzie coś z niej za kilka latek. Twoja duża dorodna, więc i kulka fajna będzie od razu.
Ogród w skali mikro :) 11:54, 11 sty 2013

Do góry
Sto lat! i jeszcze dużej, buziaki dla ciebie i spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko ogrodowych
A na szarlotkę to ja zawsze i do tego z lodami.....pycha!
Ps kwiatuszka zaraz wrzucę, muszę tylko na drugiego kompa się przesiąść
Igiełkowy ogródeczek 09:47, 11 sty 2013

Do góry
A u mnie dzisiaj biało, hura..... dzieciaki się cieszą bo od jutra ferie mają. Śniegu malutko, taka cieniutka warstewka, ale od razu zrobiło się ładniej, bo taka szarówa już mnie to wściekłości doprowadzała. Pędzę do roboty, pozdrowienia dla wszystkich przesyłam
Igiełkowy ogródeczek 09:41, 11 sty 2013

Do góry
Roztoczańskie klimaty 08:27, 11 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie

Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...

Mojego tez jest ciężko namówić do pomocy ogrodowej,często mu mowie,że ma mi pomóc, bo mnie np. kręgosłup boli, i potem nie będę miała siły na np. ugotowanie obiadku i pomaga ,ot taki mały szantarzyk bardzo skuteczna metodaOj te nasze chłopy,może kiedyś ich zarazimy ogrodniczą pasją?
Roztoczańskie klimaty 23:46, 10 sty 2013

Do góry
A ja już bentleya chciałam wrzucać, a teraz jeszcze ciurkadełko
Krowy, staw i my... 23:45, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Wsiowy czyli wypasiowy i tego się trzymaj
Oj bentley też by mi się przydał, jakbyś kiedyś wymieniała na nowy, a nie to przecież na 100 lat albo i dużej, to chyba już wiem co na tapetkę wstawić, dziewczyny tak radziły zobaczymy czy zadziała, tylko czy na walentynki bentlay się nadaje?, a może eMowi kupić, żeby trochę w nim zapał rozbudzić.

Gosiu, bentlay na walentynki jak najbardziej i jeszcze na urodzinki, imieninki, dzień dziecka, dzień matki... itd aż całą kolekcję się zbierze
Roztoczańskie klimaty 23:44, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie

Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...
Roztoczańskie klimaty 23:40, 10 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Roztoczańskie klimaty 23:38, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A z fotkami to żeś pojechała, rabatka maleństwo -mój cały ogród by się prawie zmieścił

No trochę się zmieniła ta rabata nie miałam pomysłu jak ją zagospodarować i powstała dopiero późną jesienią.hmm kiepskie zdjęcia no ale innych nie mam ...

Roztoczańskie klimaty 23:36, 10 sty 2013

Do góry
A z fotkami to żeś pojechała, rabatka maleństwo -mój cały ogród by się prawie zmieścił
Roztoczańskie klimaty 23:32, 10 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Zdjęcia kaskady .....żonie Boćka do dzieła ....nie będę Cię zawstydzac ze swoją kaskadę prawie sama zrobiłam ....nie licząc spawania ..więc pokaż co potrafisz..
. [img

Zetka a mojego Żona też zmotywujesz, ja tylko o ciurkadełko proszę, to pestka dla Ciebie
Krowy, staw i my... 23:26, 10 sty 2013

Do góry
Wsiowy czyli wypasiowy i tego się trzymaj
Oj bentley też by mi się przydał, jakbyś kiedyś wymieniała na nowy, a nie to przecież na 100 lat albo i dużej, to chyba już wiem co na tapetkę wstawić, dziewczyny tak radziły zobaczymy czy zadziała, tylko czy na walentynki bentlay się nadaje?, a może eMowi kupić, żeby trochę w nim zapał rozbudzić.
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 23:14, 10 sty 2013

Do góry
Żeby nie było, że tylko ty o moją wiedzę dbasz, nie wiem czy czytałaś, jeśli tak to dla przypomnienia
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/103-zrodelko-z-kamienia-czyli-bezpieczna-woda-w-ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies