Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 11:54, 11 sty 2013

Sto lat! i jeszcze dużej, buziaki dla ciebie i spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko ogrodowych
A na szarlotkę to ja zawsze i do tego z lodami.....pycha!
Ps kwiatuszka zaraz wrzucę, muszę tylko na drugiego kompa się przesiąść
Enya73 14:23, 11 sty 2013

No i chciałam być pierwsza z życzeniami, ale dziś rano w pracy miałam wypadek. Skręciłam nogę w kostce i stłukłam kolano. Tym samym sezon narciarski zanim się na dobre zaczął, już się zakończył. Mam nadzieję, że impreza u Ciebie nie będzie taneczna? Na imprezę firmową też nie pojadę, bo mam jak na razie 2 tygodnie l4.

Zadzwonię, a tymczasem pozostawiam tu gratki oraz kwiatki dla pięknej 40 sto latki

gierczusia 10:06, 12 sty 2013

Juziu , Agnieszko od drukowania , Gosiu od igiełek bardzo dziękuję za serdeczności i życzenia nomi za kfiatuszki też. ... Dostałam wczoraj w prezencie ardisie drzewiastą ... No bo co tu kupić babie roslinkowo zakręconej ??... Piękna , zobaczcie same... Natomiast chyba ktoś moją przyjaciółkę wkręcił całkiem nieżle , bo jeje powiedzialł , ze po dwu sezonowym hartowaniu można ją przesadzić do ogrodu ... Ale ja coś blado to widzę..
gierczusia 10:11, 12 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Eluś - wszystkiego naj!!! Dla niestrudzonej druciary - jakkolwiek to brzmi No ja dzisiaj jestem po solidnej przebieżce - za ciach dziękuję, bo w spodnie się już nie mieszczę

Agnieszko ... druciara ... Fantstikoooo brzmi ... A jak się komuś kojarzy ... To niech się kojarzy ... Nie martw się o spodnie .. Twój ogród , roślinki i wiosna zatroszczą się o to by Ci znowu wszystko pasowało ... Więc bez stresu a przebieżka .. To na zdrówko , ściskam
gierczusia 10:18, 12 sty 2013

Enya73 napisał(a)
No i chciałam być pierwsza z życzeniami, ale dziś rano w pracy miałam wypadek. Tym samym sezon narciarski zanim się na dobre zaczął, już się zakończył. Mam nadzieję, że impreza u Ciebie nie będzie taneczna?

Anitko nic się nie martw.... Gdyby się okazało ,ze jednak będzie taneczna , to zawsze możesz tańczyć tańce - przytulańce... co to ruszać się za bardzo nie trzeba... albooooo..porobić nam fotki ... Bo Tobie wyjdą zdecydowanie najlepiej z całego towarzystwa , bo jesteś w tym mistrzynią pozdrawiam gorąco i zdrówka życzę
gierczusia 11:51, 12 sty 2013

Dziewczyny chyba się zakochałam .. moją wybranką jest ... Hortensja incrediball ... Piękna , przecudowna .. Muszę jeszcze popytać czy rZeczywiście się tak dobrze sprawuje , jak w reklamie pisze ... Bo wiadomo , że reklama dżwignią handlu jest ale wpisuję ją na listę moich wiosennych chciejstw ( uwielbiam to słowo - autorowi gratuluję )... Może już latem będę mogła się cieszyć urokiem tych zarąbistych biało limonkowych kuleczek ..

http://www.futuregardens.pl/hortensja-drzewiasta-incrediball-nowosc.html
Gosiniak 12:00, 12 sty 2013

U siebie nie mam, zobacz w wątku o hortensjach może ktoś już ją ma. Ona podobna do Anabell tylko dużo większe kwiaty ma, ale nie będzie się pokładać?, bo to największa wada anabelek.
gusiarz 12:04, 12 sty 2013

Eluś witaj - też ją chciałam gdy o niej we wrześniu przeczytałam - w tej samej firmie zresztą Ale na razie zrezygnowałam - bo podono - lubi sie pokładać i lubi brzydko wyglądać po mocnym deszczu...A propo hortensji:
http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/451/1/recent_project_11
Gosiniak 12:09, 12 sty 2013

a ja właśnie na jakiejś pierwszej lepszej stronie przeczytałam że ona ma mieć sztywne pędy, ciekawe czy to prawda, przepiękna jest
Enya73 12:26, 12 sty 2013

Ela, ja na pewno też je kupię w Future Gardens