Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

nieszka 23:03, 10 sty 2013

Zobacz, kiedyś trafiłam na Sebka instruktarz i rzuciłam okiem i stwierdziłam że to nie aż takie trudne.
Ale w szczegóły się nie zagłebiałam. Muszę jeszcze raz przeczytać
https://www.ogrodowisko.pl/watek/498-wykonanie-zrodelka-z-kamienia
Gosiniak 23:07, 10 sty 2013

Też to kiedyś widziałam, widzę że dbasz żeby mi wiedzy trochę przybyło
Danusia też gdzieś w artykułach pokazywała, muszę to znaleźć to Tobie podrzucę...haha ciekawe która się szybciej naumie
Zeta 23:52, 10 sty 2013

No zobacz instruktarz od Sebka ...podrzuć go Żonowi i zrób minę kota ze Szreka napewno się jej nie oprze.... a na serio za 500 zł można takie kupić w marketach budowlanych z granitu.....
Gosiniak 09:41, 11 sty 2013

Zeta- dzięki za rady W marketach też się rozejrzę, ale do tej pory to tylko takie malutkie widziałam, a ja ciut większą potrzebuję, człowiek jak się napatrzy na realizacje Danusi to zapragnie przygarnąć sobie stamtąd co nieco.
Minka ze Szreka czeka na dobry humor Żona, pędzę poćwiczyć przed lustrem...hihihi
Gosiniak 09:47, 11 sty 2013

A u mnie dzisiaj biało, hura..... dzieciaki się cieszą bo od jutra ferie mają. Śniegu malutko, taka cieniutka warstewka, ale od razu zrobiło się ładniej, bo taka szarówa już mnie to wściekłości doprowadzała. Pędzę do roboty, pozdrowienia dla wszystkich przesyłam
GosiaJoanna 11:40, 11 sty 2013

A mam takie pytanko, mam studnię, kórą chciałam zaslepić a moze zrobić z niej też takie ciurkatełko? Jak myslicie?
Urszulla 11:51, 11 sty 2013

Ambitny plan z tym ciurkadełkiem.....ja bym poczekała aż M. dojrzeje i zrobi.......możesz zdjęcia z ciurkadełkami porozwieszać że niby to Twoje niedościgłe marzenie
Gosiniak 12:00, 11 sty 2013

GosiaJoanna napisał(a)
A mam takie pytanko, mam studnię, kórą chciałam zaslepić a moze zrobić z niej też takie ciurkatełko? Jak myslicie?

Świetny pomysł Gosiu, pokaż u siebie w wątku jak to wygląda
Gosiniak 12:05, 11 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Ambitny plan z tym ciurkadełkiem.....ja bym poczekała aż M. dojrzeje i zrobi.......możesz zdjęcia z ciurkadełkami porozwieszać że niby to Twoje niedościgłe marzenie

Zlituje się zlituje, tak myślę, ale wiedzę poszerzam w tym zakresie, co by kontrolować....jakość wykonania
Zeta 12:07, 11 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Zeta- dzięki za rady W marketach też się rozejrzę, ale do tej pory to tylko takie malutkie widziałam, a ja ciut większą potrzebuję, człowiek jak się napatrzy na realizacje Danusi to zapragnie przygarnąć sobie stamtąd co nieco.
Minka ze Szreka czeka na dobry humor Żona, pędzę poćwiczyć przed lustrem...hihihi

Poćwicz koniecznie heheh może się zlituje i zrobi Ci to ciurkadełko .....jak comdaj znac