Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:37, 22 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Wieloszka i Madżenka.. jak siostrry..... dalej tak uważam i zdania nie zmienię....

Ja jak Pszczółka najchętniej bez butów biegam A kapci i tak nigdy nie mogę znależć..

Potwór jest superaśny...... szkoda, że nie zimuje.... przehowujesz jakoś przez zimę w domu????

Ania chyba go nie przechowam, bo umówiłyśmy się na grupowe wykopanie potwora i podzielenie zgodnie z zamówieniem
Jutro wkleję jak potwór wyglądał w momencie sadzenia
Aniu co do podobieństwa z wyglądu to jedno, ale charakterki podobne to drugie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:34, 22 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
zdecydowałam się ... kcem mieszkać tam ... może być Dom Doktora ...

IZa przeprowadzaj się chyba jeszcz jest na sprzedaż
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:34, 22 sie 2012

Do góry
Wieloszka i Madżenka.. jak siostrry..... dalej tak uważam i zdania nie zmienię....

Ja jak Pszczółka najchętniej bez butów biegam A kapci i tak nigdy nie mogę znależć..

Potwór jest superaśny...... szkoda, że nie zimuje.... przehowujesz jakoś przez zimę w domu????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:29, 22 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziękuję wszystkim odwiedzającym Dopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła Pszczółka Myślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.

A to my w komplecie przed potworem
Od lewej:
Pszczółka, Irenka, Noemi, Madżenka i Wieloszka

Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu

Nie tylko wesołe ale i śliczne dziewczynki
Dobrze że Was ten potwór nie wchłonął
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:21, 22 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziękuję wszystkim odwiedzającym Dopiero przed kwadransem skończyłyśmy spotkanie
Muszę przyznać, że świetnie nam się gada i co ciekawe na każdy temat. Wręczz napiszę, że na tematy ogrodowe zdecydowanie niewiele rozmawiałyśmy
Dzisiaj do KOIID dołączyła Pszczółka Myślę, ze mogę w imieniu KOIID napisać, ze witamy w Komitecie Szkoda, ze Justychaz na urlopie nie dołączyła i AGA PE.

Od lewej:

Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu
Fajnie pozdrawiam wszystkie panie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:17, 22 sie 2012

Do góry

Od lewej:

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:51, 22 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza pozdrawiam. Wpadłam na chwilkę się przywitać bo ma zaleglośći z powodu braku prądu

za ty z irokezem???? Ale musiałaś czadowo wyglądać!!! Czyli jest szansa dla mojego dziecięcia, że będzie fajnym człowiekiem ???
Irokeza nie mialą ale glany, porwane kabaretki, włosy ala gunses roses i agrafki

Madżenka, że się tak wtrącę ! niech się dziecię teraz wyszaleje, niżby miało to robić za lat 20.....bo to już nie uchodzi
łatwo mi mówić, wiem ! uświadomił mi to mój klient kilka dni temu , bo rozmowa tego samego dotyczyła , a moja wypowiedź była j.w.. Pan powiedział: " zobaczymy Pani Aniu, zobaczymy póki Franio nie przyjdzie z zielonymi włosami np........ "
Zielony galimatias 18:18, 22 sie 2012

Do góry
Ewa no to ja już jestemm też w galimatiasie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:11, 22 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
oj, od tych wspomnień, łezka w oku!!

Się zakręciła... No!....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:10, 22 sie 2012

Do góry
Boćku dlaczego stosujesz zasadę niewiernego kochanka !!!! wracaj!!! Pokazuj foty?!!!! A na urlopie w każdym mijescu świata dostęp do netu jest!!! Chyba, że na Białosruś się wybierasz?......
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:00, 22 sie 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

A mój Małż. cały radosny (jak mu pokazałam), bo to nie jego żona zakupiła to wszystko. A skoro towar deficytowy - jak pisze Madżenka, to nic mu nie grozi (Małż-owi, nie towarowi).

Chyba też tą metodę zastosuję jak jeszcze jakąś roślinę w tym sezonie do domu przytargam, po prostu pokażę jak się robi porządne zakupy

dziewczyny, co najwyżej wasi M. pomyślą, że całe szczęście to nie ich żony!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:35, 22 sie 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
A mój Małż. cały radosny (jak mu pokazałam), bo to nie jego żona zakupiła to wszystko. A skoro towar deficytowy - jak pisze Madżenka, to nic mu nie grozi (Małż-owi, nie towarowi).

ale chyba do czasu ten deficyt? niech chociaż chwilowo czuje ulgę
Zielony galimatias 11:40, 22 sie 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Kombinuj, dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą - jak śpiewał kiedyś Leszcz Miecznikowski. trzymam kciuki!

Madżenka, jak skończysz u Ewki to włącz nawigację na ogród w lesie - skręć w prawo, dalej prosto, na rondzie skręć w lewo i...jesteś

Tylko uważaj Madżenka na dżewo... po spadło..
Aga, Ty Madżenki nie popędzaj... Stres niewskazany..
Zielony galimatias 11:21, 22 sie 2012

Do góry
Kombinuj, dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą - jak śpiewał kiedyś Leszcz Miecznikowski. trzymam kciuki!

Madżenka, jak skończysz u Ewki to włącz nawigację na ogród w lesie - skręć w prawo, dalej prosto, na rondzie skręć w lewo i...jesteś
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 06:58, 22 sie 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Kryniu, dzięki bardzo za okazanie walki ze skrzypem! starane już mam, stoi na szafce, ładnie wygląda, ale nie miałam jeszcze czasu użyć, może jutro napewno opryskam, tam gdzie mogę, bliżej roślin tylko pędzelkowanie - czasochłonna sprawa, ale warto

Co do cisów - myślisz, że lepiej gdziekolwiek posadzić niż dołować w doniczkach? w doniczkach byłoby szybciej i wygodniej przy późniejszym wykopywaniu, ale boję się, że korzenie przerosną i będzie tragedia. Szukam dla nich miejsca, chyba pójdą pod mur )

U mnie starane też czeka na zmiłowanie
jak długo te cisy mają czekac? Jeśli pół roku to w donicy, jeśli conajmniej jeden sezon dałabym je jednak do gruntu.
Doczytalam są jeszcze male, okazyjne, gratulację za cenę Posadizłabym je do gruntu niech się krzewią i rosną.
Kondziowy Ogród :) 06:55, 22 sie 2012

Do góry
Kondzio, się dzieje
Piekna rodzina bukszpanowa została do Twojego orodu przysposobiona

Ja bym kopytnik na samym brzegu rabaty zostawiła a zaraz zanim trawki. D tej rabatyze strzyżonym jałowcem (???) przydaloby sie jeszcze ciut koloru. Na pewno red baron doda ale ona późno się budzi po zimie więc przydałyby się źurawki... Lub hodty bo wg mnie potzreba ożywienia kolorem i większymi liśćmi.
Zielony galimatias 06:51, 22 sie 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Wpadłam Ci powiedzieć, że znalazłaś się w dziale: "popularne na forum..."
A ktoś tu niedawno jeszcze biadolił, że nikt do niego nie zagląda...HA!

Uprasza się o doradzanie, bo na wadnianie trzeba robić!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:50, 22 sie 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
To czekamy na nowy wątek

Oj czekamy Joanka, czekamy, w pierwszym rzędzie na kolejny seans. Lub na wygodnej kanapie z popcornem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 00:42, 22 sie 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Chyba też tą metodę zastosuję jak jeszcze jakąś roślinę w tym sezonie do domu przytargam, po prostu pokażę jak się robi porządne zakupy
Zielony galimatias 23:47, 21 sie 2012

Do góry
Ewa a Ty się nie stresuj, że M nadnianie zrobi. Teraz bedzie ten kształt rabat, a za dwa lata będziesz dodawać rabaty i zmniejszac coraz bardziej trawnik.... I M bedzie chętny bo koszenie i wszytskie zabiegi go będą męczyć...

To koło u Irenki z brzegiem obsadzonym żurwakami miodzio... Wyobraź sobie swojego rozczochrańca na takim wielkim półkolu + zurawki !

No i te graby pomiędzy kulami oslaniające przed sąsiadami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies