Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 12:10, 22 sie 2012

Marta napisał(a)
Świetnie wyglądają rabatki z nowymi żurawkami. Jest cudnie! Pozdrawiam

dzięki Marta i oczywiście witaj u mnie: zapraszam zawsze i postaram się odwiedzic i ciebie
Milka 12:11, 22 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Danusiu, teraz wklejam fota z zakupami na tych platformach, to wszystko moje, a obok po prawej widać piękne wrzosy

kupiłam takie żurawki; Southem Comfort, Melting Fire, Big Top Gold, Georgia Peach

dodatkowo udało mi się z limonkami i mam 2 więcej i oczywiście wzięłąm dwa piękne wrzosy

właśnie pokazałam Adamowi jakie należy zakupy do ogrodu robić )) ... wiesz jaką miał minę ? ... Irenko mina małża bezcenna _

oj ciekawa jej jestem nie sfociłaś? może nowy wątek założymy, miny ogrodowe
popcorn 12:12, 22 sie 2012

Mój też by padł gdyby to zobaczył. A gdyby to do nas taka furgonetka pełna palet z żurawkami zawitała...
mina M - bezcenna
Tess 12:13, 22 sie 2012

Wątek - miny ogrodowe mężów?
Piękny by był
Milka 12:14, 22 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko ja cię błagam ty więcej zakupów nie rób!!!! Z Twojego powodu caly Dolny Śląsk został ogołocony z żurawek!!!! przez najbliższe trzy lata towar deficytowy!!!

na ten sezon zakończyłąm a on się u Finki nie skończył, więc nie tak źle będzie z tym deficytem
finka 12:15, 22 sie 2012

malgocha1960 napisał(a)
Irenko,piękne żurawki kupiłaś,właśnie obwódki z nich najbardziej mnie kręcą.Mogę spytac o całkiem przyziemną sprawę,po ile w twoich stronach są,bo u Szmita po 15 zł,a ja kupuje u siebie po 10 zł.Przy większej ilości to spora róznica,o ile ktoś liczy pieniądz.

Odpowiem za Irenkę. W naszym centrum ogrodniczym najdroższe żurawki są po 8,50 w doniczkach 1,5 l i niektóre w nieco mniejszych, ale i tak są duże. To są ceny detaliczne. Oczywiście przy większych ilościach są uwzględniane rabaty. Najtańsze żurawki (te same rozmiary) czyli np. odm 'Palace Purple', 'Melting Fire' i 'Marvelous Marble' są po 5 zł.
Milka 12:15, 22 sie 2012

an_tre napisał(a)

quote]Irenko podglądam twoje poczynania i mam już wzory do naśladowania

jestem ich bardzo ciekawa, co cię zainspirowało?
zaraz zajrzę do ciebie

a jak frajda, że moje pomysły komuś mogą pomóc
eliza3 12:19, 22 sie 2012

Przyszłam się przywitać miłego dnia w Miłkowie życzyć, bo u nas upalnie... znowu jest wymówka, żeby nic nie robić...
ana_art 12:22, 22 sie 2012

finka napisał(a)

Irenko,piękne żurawki kupiłaś,właśnie obwódki z nich najbardziej mnie kręcą.Mogę spytac o całkiem przyziemną sprawę,po ile w twoich stronach są,bo u Szmita po 15 zł,a ja kupuje u siebie po 10 zł.Przy większej ilości to spora róznica,o ile ktoś liczy pieniądz.

Odpowiem za Irenkę. W naszym centrum ogrodniczym najdroższe żurawki są po 8,50 w doniczkach 1,5 l i niektóre w nieco mniejszych, ale i tak są duże. To są ceny detaliczne. Oczywiście przy większych ilościach są uwzględniane rabaty. Najtańsze żurawki (te same rozmiary) czyli np. odm 'Palace Purple', 'Melting Fire' i 'Marvelous Marble' są po 5 zł.

Marta litości nie masz?????
żeby tak ludzi dobijać i jeszcze raz apeluje o sprzedaż wysyłkową
Milka 12:35, 22 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
A mój Małż. cały radosny (jak mu pokazałam), bo to nie jego żona zakupiła to wszystko. A skoro towar deficytowy - jak pisze Madżenka, to nic mu nie grozi (Małż-owi, nie towarowi).

ale chyba do czasu ten deficyt? niech chociaż chwilowo czuje ulgę