Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Milka 17:47, 22 sie 2012

oj, od tych wspomnień, łezka w oku!!
Madzenka 18:11, 22 sie 2012

irena_milek napisał(a)
oj, od tych wspomnień, łezka w oku!!

Się zakręciła... No!....
Konstancja30 18:31, 22 sie 2012

łezki tylko we wzruszeniu nie zapomnijcie coś upamiętnić na dzisiejszej kawce u Madżenki ... ... czemu ja tak daleko mieszkam ???
bociek 18:47, 22 sie 2012

Iza, co to za dzien pamieci??? Zdradz sekret... Jak Adasko??? Lepiej??? Czy dalej sie nad nim pastwisz z igla i strzykawka???
anula_wn 18:51, 22 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Iza pozdrawiam. Wpadłam na chwilkę się przywitać bo ma zaleglośći z powodu braku prądu

za ty z irokezem???? Ale musiałaś czadowo wyglądać!!! Czyli jest szansa dla mojego dziecięcia, że będzie fajnym człowiekiem ???
Irokeza nie mialą ale glany, porwane kabaretki, włosy ala gunses roses i agrafki

Madżenka, że się tak wtrącę ! niech się dziecię teraz wyszaleje, niżby miało to robić za lat 20.....bo to już nie uchodzi
łatwo mi mówić, wiem ! uświadomił mi to mój klient kilka dni temu , bo rozmowa tego samego dotyczyła , a moja wypowiedź była j.w.. Pan powiedział: " zobaczymy Pani Aniu, zobaczymy póki Franio nie przyjdzie z zielonymi włosami np........ "
betysia 19:50, 22 sie 2012

Madame..
witam wieczorowa pora i ... zostawilam cos dla Ciebie ...u siebie!!!!
mam nadzieje,ze nie rozczaruje twojej szalonej wyobrazni!!!!!
buziam!!!!!
noemi 09:19, 23 sie 2012

Zaglądam i pozdrawiam .... jestem na bieżąco, bo choć czasu na pisanie nie miałam ...ostatnio.... , to czytania Twojego wątku nie mogłam sobie odmówić

buziak

p.s. Irenka nam opowiadała, że Ty spokojna jesteś bardzo .... a tu proszę, Irokez na głowie !!! jestem pod wrażeniem
betysia 09:42, 23 sie 2012

bociek napisał(a)
Wpadam sie przywitac i co czytam!!!!
A. Kur lezakuje u Betysi w winie,
B. Iza miala irokeza przemieniwszy sie w Tare od krokodyla, ktora zlikwidowac chciala urocza cioteczka Jilly.
C. Na co wychowawczyni uznala, ze czas umierac.
D. Madzenka byla tleniona woda mokra Wloszka
E. W dodatku Ania asc tkwila w kamiennym kregu u sasiadki z Szogunem w myslach

A ja w tamtych czasach zrudzialam co o maly wlos nie spowodowala oblania matury, Powrot do Edenu ogladalam z zapartym tchem marzac o Australii i krokodylach, Szoguna marzac o Japonii i w kamiennym kregu marzac o Brazylii. Teraz ogladam Ogrodowisko i marze o ekranie z cisa Sie porobilo.

Witam Izus po przerwie i przed przerwa

Bocku cudnie to strescilas kobieto opierzona pieknie....

.... nie myslcie sobie, ze tylko Wy szalalascie przed matura .... ja blondynka od urodzenia podczas wakcji przed matura zapragnelam kasztanowego wlosia...oj uwiezcie mi kasztonowy to on nie byl, oj nie.... nigdy w zyciu nie bylam taka zrozpaczona... bo zeby kasztan nie wyszedl za ciemny, ja jak by powiedzialy to brunetki na typowa blondynke przystalo...postanowilam zmienic co nie co i skrocic czas... wlosy dlugie do pasa nie byly juz ani blond ani tym bardziej kasztanowe....na calej dlugosci wsciekly pomarancz.... i tak przez marzenia o kasztanowych wlosach przez rok bylam niemal czarnulka zeby ukryc nie do ukrycia pomarancz, ktory do dzisiaj sni mi sie w koszmarach nocnych....

oj jak fajnie poczytac i powspominac....

Sciskam Izus, dziekuje za odwiedzinki i ....Ty wiesz co!!!!!
GabiK 13:00, 23 sie 2012

Izo, nadrobiłam, pooglądałam, świetna rabata.

Kurczak od Betysi wygląda smakowicie, wspomnienia wzruszające.
Milka 13:11, 23 sie 2012

noemi napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam .... jestem na bieżąco, bo choć czasu na pisanie nie miałam ...ostatnio.... , to czytania Twojego wątku nie mogłam sobie odmówić

buziak

p.s. Irenka nam opowiadała, że Ty spokojna jesteś bardzo .... a tu proszę, Irokez na głowie !!! jestem pod wrażeniem

spokojna, w sensie, ze teraz już z irokezem na głowie nie jesteś! a szkoda