Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:47, 11 maj 2015

Do góry
ale pięknie te czosnki z wyciapanymi liśćmi w stipie wyglądają
Ogród Tosi 13:15, 10 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
stare larwy za chwile się wyklują jeśli już sie nie wykluły wiem nie zabrzmiało to pozytywnie...

Wykluły wykluły, już łażą fujfuje.
Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:35, 10 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Ania ale orliki u Ciebie już w pełnym rozkwicie cuda!!!

Orliki tylko niektóre kwitną, większość jeszcze w pakach.
I jakieś inne foty

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:58, 10 maj 2015

Do góry
Za mną kolejny urodzinowy weekend, tymrazem nasz pierworodny wszedł w 'dorosłe' życie
poobrywalam pierwsze przekwitłe tulipany, dzisiaj pada buuuu
Zostawiam tulipanki

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:51, 10 maj 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
a tulipanowiec ?
mam tulipanowca w rogu działki za placem zabaw, póki co malutki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:50, 10 maj 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
co to dwa mniszki , nawet na gnojówkę dla roślin nie starczy
na polu obok mam łany
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:49, 10 maj 2015

Do góry
JoannaP napisał(a)
Powiedz mi czy obcinąć liście czosnkom ?
Moje wyglądają tragicznie
to normalne u większości czosnków, pamiętam jak pierwszego roku upierdutalam liście u samej nasady i tez to ładnie nie wyglądało... Ale i czosnkiem nie zaszkodziło w kwitnieniu w latach kolejnych. Teraz przycinam delikatnie po kawałku
Ideałem byłoby posadzenie czosnków tak by nie było widać tych liści
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:46, 10 maj 2015

Do góry
nicol21 napisał(a)
A Anetko co byś powiedziała na 3 wiśnie tam? Mogą być szczepione albo i nie Sama najlepiej będziesz wiedziała
nie to musi być jedno wysokie drzewo ale nie jakiś potwór
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:00, 09 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
z tego co czytam to wiele osób które kupiło w tym roku Exotic Emporio w biedronce otrzymało owszem białe ale inne. Ja kupowałam żółte i pomarańczowe również w biedronce i też nie są to te odmiany które kupiłam, fakt pomarańczowe ale odmiana zupełnie inna. Myślę, że dobrym sposobem byłoby gdyby każdy kto kupował i ma pomylone wysłał @ z informacją/reklamacją, żeby jednak przyłożyli sie do prawidłowego oznaczania gatunkowego.

Widzę, że nie tylko u mnie niewypał z tulipanami, pomimo, że ja kupowałam w polecanym sklepie internetowym z cebulami B...x. Totalne rozczarowanie, tym bardziej, ze płaci się za wyszukane i konkretne gatunki, a dostaje się najtańsze,pospolite i w zupełnie innym kolorze

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:42, 09 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Ewelina zęby są drogie nie warto...
Ha wiem... wczoraj wyrywałam mądrości i też wcale to tanie nie jest

A ogródek cudowny masz, znów oglądałam i znów się zachwycałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:19, 09 maj 2015

Do góry
platan piękny, ale to duuuże drzewo. Ambrowca się obawiam ze względu na przemarzanie...
Rododendronowy ogród II. 22:26, 08 maj 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Widziałam te kolumnowe dzisiaj. Piękne...ale wolałabym bardziej rozłożyste.
Piszesz, że ciąć można tak jak się chce...to się zastanowię
ja mam ozdobną z bordowymi liściami i ją przycinam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:23, 08 maj 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

U ciebie Ana chyba najmniej pomyłek i najwięcej tulipanów. Jesteś niekwestionowaną królową cebulowych

Trzeba by zapisywać co i gdzie się kupowało, robić notatki i dokumentację, nikomu się nie chce tracić czasu i stąd tak się dzieje. Pakują co mają chyba...i jak leci. Myślisz? Czy przypadkowe pomyłki?
myślę, że to nie jest przypadkowe... w ubiegłym roku miałam pomylone wszystkie angelique. W tym roku żólte i pomarańczowe miały być pełne a są zupełnie inne chociaż faktycznie żółte i pomarańczowe. Sądzę że sprzedaja to co chcemy kupić licząc, że po pół roku od zakupu nikt nie będzie pamiętał czy kupował białe tulipany z zielonkawym paskiem a nie białe. Zwykłe pomarańczowe czy pomarańczowe pełne. Dlatego uważam że powinniśmy wysłać informacje że otrzymaliśmy zupełnie co innego niż kupowaliśmy i że jest to nie fer.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:02, 08 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

tak w trawniku, ale z taką malutką okrągłą rabatką wokół by można było kosić
cały czas dumam jakie to mogłoby być drzewo, zasłoniłoby dom sąsiadów, a w drugą stronę miejsce z pergolą
o coś w tym stylu tylko tak bliżej środka tego trawnika

Platan lub ambrowiec
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:02, 08 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
z tego co czytam to wiele osób które kupiło w tym roku Exotic Emporio w biedronce otrzymało owszem białe ale inne. Ja kupowałam żółte i pomarańczowe również w biedronce i też nie są to te odmiany które kupiłam, fakt pomarańczowe ale odmiana zupełnie inna. Myślę, że dobrym sposobem byłoby gdyby każdy kto kupował i ma pomylone wysłał @ z informacją/reklamacją, żeby jednak przyłożyli sie do prawidłowego oznaczania gatunkowego.

U ciebie Ana chyba najmniej pomyłek i najwięcej tulipanów. Jesteś niekwestionowaną królową cebulowych

Trzeba by zapisywać co i gdzie się kupowało, robić notatki i dokumentację, nikomu się nie chce tracić czasu i stąd tak się dzieje. Pakują co mają chyba...i jak leci. Myślisz? Czy przypadkowe pomyłki?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:16, 08 maj 2015

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:41, 08 maj 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
aaaa mam też i takie kwiatki

Spoko - ja też i to ile..szczególnie niestety w trawniku mimo że pryskałam mniszkiem...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:24, 08 maj 2015

Do góry
kot cudniasty!!!! powiedz mi on jest domowy czy wychodzący? tzn cz siedzi tylko w domu czy można mu wychodzić na dwór? Bo moja koleżanka powiedziała ze trzeba pilnowac by nie wychodziły...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:21, 08 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
jak to mawia Magnolia " chodzę koło nich"

hahahha dobre! Pańskie oko konia tuczy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:51, 08 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

phi
takie to i ja mam
a królowa ze mnei żadna

jak masz toś królowa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies