Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną
20:54, 17 kwi 2016
No to teraz czas na zdjęcia. Tu widać kawałek, który chcę obsadzić roślinami, które mają mnie zasłonić przed oczami sąsiadów. Dom sąsiada leży sporo niżej, więc wystarczy jak rośliny sięgać będą do wysokości ogrodzenia.
Ten widok w zasadzie nawet lepiej jakby pozostał nie osłonięty. Zawsze to dobrze widzieć, że ktos do nas jedzie

Na tym zdjęciu widać mniej więcej obszar pierwszego tarasu naszego ogrodu. Sięgał on będzie do przedostatniego widocznego słupka.

Z tej drogi też praktycznie widać wszystko co się dzieje na tarasie, zatem od niej też planujemy się jakoś osłonić roślinami.
Ten widok w zasadzie nawet lepiej jakby pozostał nie osłonięty. Zawsze to dobrze widzieć, że ktos do nas jedzie

Na tym zdjęciu widać mniej więcej obszar pierwszego tarasu naszego ogrodu. Sięgał on będzie do przedostatniego widocznego słupka.

Z tej drogi też praktycznie widać wszystko co się dzieje na tarasie, zatem od niej też planujemy się jakoś osłonić roślinami.

Moje podzielone kapustki mają miesiąc
Ilona Sedum Stardus podzielony i posadzony.Zrobiłam z niego 22sadzonki nieźle co