Wydaje sie ze dobrze ale nie widac czy są posadzone równo z gruntem , nie przysypuj im tego co było w doniczce , ma byc na równo z doniczką. Na zimę możesz wyjątkowo przykryc korą ze wzgledu na bardzo późne sadzenie ale dopiero jak przymrozi , teraz niech ziemia wchłania wodę( nigdy takich rad nie daje i ja tego nie robię) ale wczesna wiosna ja zdejm. Jestem Bozena , nie Bogusia ale to nie ma wielkiego znaczenia.Pozdrówka.
Ja wczoraj troszkę pokosiłam, może z 1/4 podwórka, ale zawsze to coś Powycinałam liliowce, liatrie, pozbierałam liście z lilaka, jakoś to wygląda, choć już same patyki na rabacie prawie Dobrze, że posadziłam tych kilka szmaragdów, bo teraz byłoby zupełnie łyso.
Cały dzień dziś leje i to bardzo, w sumie może i dobrze, bo sucho strasznie i roślinki się cieszą Wczoraj udało się zakończyć palisadę przy podjeździe, ładnie wyszło. Chyba...
Pada tak, że nawet na chwilkę nie wyszłam na dwór, więc pstryknęłam kilka fotek przez szybkę Troszkę zamglone, ale dzisiaj wszystko jakieś takie niewyraźne