Myślę, że i ja takiego powera juz dostałam. Chętnie obejrzę wszystkie ogrody po kolei. Twój już widziałam,ale tak pobieżnie. Zaraz zawitam do Ciebie w gości. Pozdrawiam-Ania
Sebek za późno. Tak mnie wpieniły te chwasty, że karmnik cały poszedł na kompost, a z płyt powstała kaskada W miejscu na zdjęciu jest teraz drewniany taras.
witam.
czy ktos z Panstwa posiada moze drzwi formy centurion? jestem wlasnie przed wymiana drzwi i nie wiem jakiej firmy wybrac. myslalem o dre, ale nie na moja kieszen. znajomi polecaja centuriona, czy ktos cos slyszal o tej firmie?
Pierwszy raz słyszę o tej firmie - to jest jednak forum ogrodnicze - proponuję zapytać na jakimś forum typu Murator.
Zaraz postaram sie wstawić zdjęcia, na którym widoczne są efekty mojej pracy. Czasu miałam niewiele i robiłam wszystko sama, także nie spodziewajcie się wielkich cudów.
Cuda - nie cuda - uwierz, że większość z nas przyszła tutaj z pustką - ale ogrodowisko daje takiego powera, że prawie cały ogród założyłem w tym roku
Dzień dobry. Jakoś tak dzisiaj jest wyjątkowo pięknie! A wiecie dlaczego? Powiem, bo jestem samochwała
Dlatego, że byliśmy wczoraj z wieczora u Danusi i Witka.
A w jakim celu?
Omawialiśmy ogród, nasz ogród!
Będzie się działo, choć najpierw na papierze, to będzie rewolucja, a ja lubię rewolucje
Danusiu i Witku bardzo dziękujemy. Wczoraj tak się zakręciliśmy z tych wrażeń, że zgubiliśmy trochę drogę do domu, co jest w sumie normą, bo zawsze się tak dzieje, gdy jesteśmy po wizycie u Was
Serdecznie pozdrawiamy!
No to suuuper - ale wiesz, że jesteś teraz obarczona wielką odpowiedzialnością za nasze nerwy, bo jak będziesz realizować ogród to musisz relacjonować wszystko na bieżąco
'Mazury'
temu szło całkiem dobrze, pąków było sporo i oczywiście co...? I uwiąd , ech..
Rośnie z różą Elfe, miało być pięknie
Ten zauroczył mnie najbardziej
Ja też uległam jego urokowi, to była miłość od pierwszego wejrzenia. Ale najwyraźniej bardziej z mojej strony .
Super masz pomocników , urocze dzieciaczki, a Bruno wyglada na szkodnika na pierwszy rzut oka.Dziwie sie tylko ze przy tylu różach nadal nie nauczył sie grzeczności bo chyba musiał się pokłóc tymi rózami.
Pewnie już nie raz drapnął się tam, gdzie nie trzeba. Ale najwyraźniej ni go to ziębi ni parzy. A szkoda, mógłby się nauczyć trochę uprzejmości.
Aniu masz świetne dzieciaczki... i widzę że nie zamykasz swojego pięknego ogrodu przed zwierzaczkami
Lubimy zwierzątka i ja i dzieci też .
Zauważyłam, że często miłość do ogrodu idzie w parze z miłością do zwierząt.
Pewnie tak, ale moja miłość do roślin jest zdecydowanie krótsza niż do zwierząt .
Ania całe szczęście,że dziecioki masz z "rodowodem"
Sebek nie cierpię zimy a że za oknem tylko zimowe widoki więc, chociaż rośliny domowe trochę przesłaniają tą zimną biel za oknem
z sadzonkami się rozpedziłem, nie doliczyłeś się jueszcze ze 20 hehe.
Jeszcze nie wiem jak się będą ukorzeniać, ale jak dobrze to czesc potraktuję jako rośliny rabatowe jednoroczne, bo do skrzynek mam inne zaplanowane
Ela teraz koniec zimy to już mi wszystko jedno jak to wygląda, każdy badylek czy listek poprawia nastrój, więc mimo iż słyszę że tylko bałagan z tym robię w domu to i tak sadzę, pelargonie zimowały w piwnicy, a od końca stycznia są właśnie w domu w wyższej temp. ładnie ruszyły i zabrałem się za sadzonkowanie