Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ania i róże i cała reszta :) 06:37, 15 cze 2012

Do góry
AniaDS napisał(a)
Purple Rain

Granny

Ania czy to okrywowe?
Wczoraj posadziłam u siebie Aspirin Rose. Dstałam z Rosarium - znakomite jakościowo w paczce przyszły
Rajski ogród Ani 06:34, 15 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Ania zrób taki zakątek, plizzzz....
Gosia szacun
Ogród Leny. 06:29, 15 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Porcja fotek

Takie "oskubańce" wczoraj kupiłam po 9,5 zł - wierzę że się wezmą do roboty i stworzą prawdziwe kule

Lenka zachwyciły mnie te dłonie na szarym żwirku!!!
A co to za trawki w donicach ???
Ogród w Alei Lipowej... 06:16, 15 cze 2012

Do góry
Justynko apetyczną flagę na talerzu już zjadłam
A smoczy ogon nie wytrzymuje zimy (do -4) więc dlałbym do doniczki, ale nigdy takiej roślinki nie uprawialam
Ogród Magdalenka 23:04, 14 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko zrobię zdjęcia , tylko wracam teraz późno ... ... bardzo jestem zadowolona ... jeszcze muszę wiśnię umbra gdzieś kupić ... i będę dosadzać sukcesywnie kulek więcej , taki mam plan ... mi się tak podoba bardzo ... teraz koniecznie muszę pozbyć się zazdrostki w kuchni , żeby cieszyć się widokiem z okna

Jak będziesz dosadzać kulki to będziesz miała różnej wielkoscii. Fajnie będzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:03, 14 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko odebrałaś maila ... bo czasu coraz mniej ... a nie wiem jaka decyzja

Zaraz odbiorę tylko zapomniałam w pracy ipada ... i nie czytam poczty
Początki w Kruklandii 22:59, 14 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Red baron i rozplenica jeszcze mi nie potrzebne, ale zamówiłam za jednym zamachem
Akurat jak będę robić im rabatę, to się trochę rozrosną

Beatko o 16 M. wraca z pracy
Tylko coś się zachmurzyło

Juzia płsciłaś przelwem czy przy odbiorze?
Bo mnie dzisiaj zaskoczył, ze mam wysłąć przelew mimo, ze zazaczłam że płacę przy odbiorze. Zrezygnowałam, nie bedę się prosić o moją dostawę tak jak u M.Surowińskiego. Jak się zapłaci dostawcom to się nie kwapią z wysyłką....
Ogród Magdalenka 22:54, 14 cze 2012

Do góry
Madzia czekam niecieprliwie na widoczki z dalszego kulkowania. Zadowolona jesteś z przedogródka???
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:52, 14 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
uprzejmie przestało lać ... ja padam to dwóch dniach istnej apokalipsy w pracy ... na szczęście jutro piątek a potem małż ma 2 tygodnie urlopu ...

plan jest taki ... do 13 (bo wtedy wracam z pracy ) ... on ma ugotować obiadek i uczyć siem bo hobbystycznie podchodzi do europejskiego egzaminu z jakiegoś programu, który już lubię bo mi garderobę w nim zaprojektował ... ja wracam ... oddaję się rozkoszy jedzenia tego czego szczęśliwie sama nie ugotowałam ... kawusia już na tarasie i opanowujemy ten armagedon ... co do tego jak to miotam się wciąż ... ale coś musi powstać ... martwię się juką bo po raz pierwszy postanowiła zakwitnąć a ja chciałam ją przesadzić ... za nią jest druga malusia i się dusi ... i miejsce znalazłam im inne ... nie wiem przesadzać czy poczekać aż przekwitnie ?

dziś zobaczyłam bielony drewniany komplet tarasowy Moniki i w związku z tym przytargałam od sąsiadki 5 palet sama !!! ... mam fioła na punkcie bielonego drewna ...

Nio to rozumiem. szlajasz sie po innych wątkach a relacji u Ciebie niet!!!
Mebelki u Moniki miodzio, potwierdzam. Jak sobie takie same zrobisz to będzie super i w Twim stylu.
A M coraz bardziej mi się podoba..... Jeszcze ja Ci garderobę wypełni to zmiaeniamy naszych Adamów
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:47, 14 cze 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Irenko, czosnki piękne i muszę je mieć, ale straszna cena. Nie orientowałam sie wcześniej, ale prawie 100zł za 3 szt to dość sporo. Jednak są to moje kwiaty przewodnie na Naszym ślubie.

Ha widać Ciebie kawałeczek

Wróciłaś na łono ogrodu, super. Najlepszy sposób na kalorie. A stozek cuuuudwny dlatego M niech szybko wynagrodzi trud narodzin synów, na każdego syna po jednym stożku!!!!
Gdyby chociaż jedego syna urodził od razu by sobie takiego stożka kupił
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:40, 14 cze 2012

Do góry
Sebku bo moją pasją w Twoim wieku było rozwiązywanie zestawów zadań z matematyki
Ale 3 miesiace wytrzymałam jako księgowa.... Bo mnie nosi i lubię zmiany i ludzi i dlatego sprzedaż i marketing w tym obszarze mam zmiany codziennie, a właściwie co godzinę
A ogród to mój relaks i może kiedys pomysł na inne zycie U Ciebie może powinno byc odwrtonie najpierw ogród a potem ekonomia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 14 cze 2012

Do góry
Sebek ale my ci tu matkujemy ))) Ale same dobre rady!!!
Serce i pasja czynią mistrza a rozsądek wyrobnika. Więc wybieraj czy być przeciętnym finansistą czy architektem z pasją?
Ja miałam być księgową a zostałam sprzedawcą i marketingowcem Całe szczęscie, że ekonomia była moją pasją,dziwnie to pewnie dla wielu osób brzmi
Och jak ja uwielbiałam statystykę.... miodzio prawie jak kulki bukszpanowe. Jak teraz fajnie się interpetuje wyniki badań marketingowych
Miniaturowy ogródek 22:22, 14 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny a tak na poważnie to kto by do mnie przyjechał??? U mnie nie ma co oglądać

Gosia nie prowokuj? Bo wynajmniemy autobus i przez całą Polskę pojedziemy i pozbieramy ochotników aby popływac w Twoim jeziorku
Miniaturowy ogródek 22:20, 14 cze 2012

Do góry
Gabi ale plizzzz jutro musisz dokończyc relację bo z ciekawości zejdę .... W razie czego przywieź aparat do Wrocławia
I napisz o której w przybliżeniu do mnie przyjedziesz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:08, 14 cze 2012

Do góry
Iza a cóż to nic się u Ciebie nie dzieje??? Czyżbyś akcję ogródkową uskuteczniała??
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:07, 14 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Marzenko ja myślałam, że wprowadzałam się do domu z problemem ale teraz wiem, że można mieć pod wiatr ... ... przeczytałam właśnie o powodzi i o akcji szambo ... działo się ...

Iza teraz jest co wspominać

oj jest ... nigdy nie zapomnę jak małż montuje zlewozmywak i to co pod nim w mozole dobierając elementy z dwóch kompletów ... i bez większych sukcesów ... jest godzina 3 w nocy ... o 12 następnego dnia przyjdą goście !!! Nieletnia ma komunię !!! ... a w zasadzie to nawet tego dnia już ... ja kapituluje i siedząc z kipą na podłodze wertuje książkę telefoniczną (są jeszcze ??? ) i zarządzam;
- Adam trzeba to sobie powiedzieć ... musimy wezwać fachowca
a on wygięty w paragraf rzuca rułki i zupełnie spokojnie:
- tak ... dawaj pierwszy z listy ... powiemy, żeby się tylko zgodził ... może przyjść rano !!! ))))

Iza mój M jak dłubie ponad godzinę to wiem, ze fachowca trzeba wzywać.....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:05, 14 cze 2012

Do góry
boguslaw_r_ napisał(a)

A ja mam techniczne pytanie do Bogusława-R: A cóż Ty się tak tajemniczo uśmiechasz, po każdym pytaniu do Danusi?... Przecież to skarbnica wiedzy

Bogusław daje sygnały, że czyta, ale nie pisze

Czasami coś skrobnę, widząc zapracowanie Danusi staram się nie zajmować drobiazgami, daję czasami sygnał że jestem a Danisia i tak wie o mojej sympatii do Niej samej i mojej obecności.

Sekretny wielbiciel

Ale z tak poukładanym drewnem przed domkiem to się nie dziwię Danusi, że się nie sprzeciwia tej sympatii
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:56, 14 cze 2012

Do góry
Melduję, że dzisiaj 10 róż okrywowych posadziłam, ale nic nie obfociłąm, jak zwykle zabrakło mi czasu.
Jak pisze Bociek czas nie jest z gumy i ciagle go brakuje.

Zaczęłam wszystko opryskiwać, bo mi robale pół ogrodu wyżarły, w tym 4 graby, , ale mi się opryskiwacz popsuł... Zdążyłam tylko 1/3 opryskać...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:53, 14 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Melduje, ze zyje, ze dzialam, tylko czas nie chce byc z gumy

W mega skrocie: sadzenie, pielenie, kanciki.

Serdeczne dzieki za pamiec i odwiedziny, odpowiem niebawem

Sciskam i pozdrawiam

Całe szczęście, bi już sie martwiłam ...... że walkę z kretem przegrałaś
Ja też dzisiaj tyrałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:52, 14 cze 2012

Do góry
justi napisał(a)

No Wrocławianie, zazdroszczę tej fety w sobotę

Nooo, ja tez

Oby była feta a nie "nic się nie stało" . Ja też kibicuję i fetę na sałatkę już kupiłam

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies