Justynko apetyczną flagę na talerzu już zjadłam
A smoczy ogon nie wytrzymuje zimy (do -4) więc dlałbym do doniczki, ale nigdy takiej roślinki nie uprawialam
Juzia płsciłaś przelwem czy przy odbiorze?
Bo mnie dzisiaj zaskoczył, ze mam wysłąć przelew mimo, ze zazaczłam że płacę przy odbiorze. Zrezygnowałam, nie bedę się prosić o moją dostawę tak jak u M.Surowińskiego. Jak się zapłaci dostawcom to się nie kwapią z wysyłką....
Nio to rozumiem. szlajasz sie po innych wątkach a relacji u Ciebie niet!!!
Mebelki u Moniki miodzio, potwierdzam. Jak sobie takie same zrobisz to będzie super i w Twim stylu.
A M coraz bardziej mi się podoba..... Jeszcze ja Ci garderobę wypełni to zmiaeniamy naszych Adamów
Wróciłaś na łono ogrodu, super. Najlepszy sposób na kalorie. A stozek cuuuudwny dlatego M niech szybko wynagrodzi trud narodzin synów, na każdego syna po jednym stożku!!!!
Gdyby chociaż jedego syna urodził od razu by sobie takiego stożka kupił
Sebku bo moją pasją w Twoim wieku było rozwiązywanie zestawów zadań z matematyki
Ale 3 miesiace wytrzymałam jako księgowa.... Bo mnie nosi i lubię zmiany i ludzi i dlatego sprzedaż i marketing w tym obszarze mam zmiany codziennie, a właściwie co godzinę
A ogród to mój relaks i może kiedys pomysł na inne zycie U Ciebie może powinno byc odwrtonie najpierw ogród a potem ekonomia
Sebek ale my ci tu matkujemy ))) Ale same dobre rady!!!
Serce i pasja czynią mistrza a rozsądek wyrobnika. Więc wybieraj czy być przeciętnym finansistą czy architektem z pasją?
Ja miałam być księgową a zostałam sprzedawcą i marketingowcem Całe szczęscie, że ekonomia była moją pasją,dziwnie to pewnie dla wielu osób brzmi
Och jak ja uwielbiałam statystykę.... miodzio prawie jak kulki bukszpanowe. Jak teraz fajnie się interpetuje wyniki badań marketingowych
Gabi ale plizzzz jutro musisz dokończyc relację bo z ciekawości zejdę .... W razie czego przywieź aparat do Wrocławia
I napisz o której w przybliżeniu do mnie przyjedziesz
A ja mam techniczne pytanie do Bogusława-R: A cóż Ty się tak tajemniczo uśmiechasz, po każdym pytaniu do Danusi?... Przecież to skarbnica wiedzy
Bogusław daje sygnały, że czyta, ale nie pisze
Czasami coś skrobnę, widząc zapracowanie Danusi staram się nie zajmować drobiazgami, daję czasami sygnał że jestem a Danisia i tak wie o mojej sympatii do Niej samej i mojej obecności.
Sekretny wielbiciel
Ale z tak poukładanym drewnem przed domkiem to się nie dziwię Danusi, że się nie sprzeciwia tej sympatii
Melduję, że dzisiaj 10 róż okrywowych posadziłam, ale nic nie obfociłąm, jak zwykle zabrakło mi czasu.
Jak pisze Bociek czas nie jest z gumy i ciagle go brakuje.
Zaczęłam wszystko opryskiwać, bo mi robale pół ogrodu wyżarły, w tym 4 graby, , ale mi się opryskiwacz popsuł... Zdążyłam tylko 1/3 opryskać...