Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:51, 14 cze 2012

Melduje, ze zyje, ze dzialam, tylko czas nie chce byc z gumy

W mega skrocie: sadzenie, pielenie, kanciki.

Serdeczne dzieki za pamiec i odwiedziny, odpowiem niebawem

Sciskam i pozdrawiam
popcorn 21:52, 14 cze 2012

O, sadzenie! Co sadzisz? Pielenie i kanciki i u mnie

pokaz koniecznie! pozdrawiam
Madzenka 21:53, 14 cze 2012

bociek napisał(a)
Melduje, ze zyje, ze dzialam, tylko czas nie chce byc z gumy

W mega skrocie: sadzenie, pielenie, kanciki.

Serdeczne dzieki za pamiec i odwiedziny, odpowiem niebawem

Sciskam i pozdrawiam

Całe szczęście, bi już sie martwiłam ...... że walkę z kretem przegrałaś
Ja też dzisiaj tyrałam
Milka 00:07, 15 cze 2012

Elfik napisał(a)
Bociusiu - Koniec końców - dobrze będzie! Miłość jest dobra na wszystko!

Oj, jak nam Elfik wymyśli, to od razu wesoło
GabiK 09:45, 15 cze 2012

Boćku, stożek będzie super. Teraz jest ażurowy, ale kształt OK.
Skąd Gracilimusy?
bociek 22:46, 15 cze 2012

Ledwo dycham, M ma ogrodowy urlop na czas Euro, wiec musze wszystko SIAMA

Bylo krwawo przy cieciu prawiestozka, a wczoraj przyssal sie kleszcz Do tego mam jakies uczulenie na dekolcie i mega wysyp tradziku starczego na twarzy Ze o frenchu ziemnym nie wspomne, echhhh

Moze jutro dam rade jakies fotki cyknac, bo to wstyd, zeby nic nie bylo tyle czasu, ale nie nadazam. Poza tym naobiecywalam Marzence roze

Anyway: mam w wiekszosci popielone (z kostka wlacznie). Uczesalam sporo kancikow - jeszcze nie wszystkie, ale nie napinam sie. Irysom pousuwalam resztki pokwiatkowe. Ucielam galazki serbom, zeby globosy mi nie zbrzydly, znowu podzialalam Topsinem na horti, podzialalo

Dosadzilam gracillimusa, zurawki i szalwie - na razie szlaban na zielone, bo braki w salacie .

Bukszpany z Ikei niesmialo pokazuja przyrosty Strasznie sie ciesze, ze jednak jest szansa na sukces.

Mam misecznika na kulkach cisowych i ostrokrzewie, mszyce praktycznie wszedzie, robale w sosnach, chwasty w trawniku i wizyty kreta i kompanow. Kret nie jest mocno aktywny, ale sie pokazuje, wiec znowu wojna podjazdowa. Nornice tez, ale na nie futro poluje.

Generalnie jutro ciezki dzien, bo musze porobic a) fotki; b) opryski na szkodniki; c) opryski na dwuliscienne; d) przygotowac wieczorny wyszynk, bo M organizuje strefe kibica.

Ale daje rade, wciaz jeszcze daje rade, nawet jak mowie, ze nie daje rady, to daje rade

Dzieki, ze zagladacie

Elfik 22:51, 15 cze 2012

bociek napisał(a)
Ale daje rade, wciaz jeszcze daje rade, nawet jak mowie, ze nie daje rady, to daje rade

Pofikałam koziołki ze śmiechu........ Choć bez tego tekstu nie dałabym rady................
kaisog1 22:53, 15 cze 2012

Bociek Uchachałam się jak nie wiem

....skąd ja to znam
Madzenka 22:55, 15 cze 2012

bociek napisał(a)
Ledwo dycham, M ma ogrodowy urlop na czas Euro, wiec musze wszystko SIAMA

Bylo krwawo przy cieciu prawiestozka, a wczoraj przyssal sie kleszcz Do tego mam jakies uczulenie na dekolcie i mega wysyp tradziku starczego na twarzy Ze o frenchu ziemnym nie wspomne, echhhh

Moze jutro dam rade jakies fotki cyknac, bo to wstyd, zeby nic nie bylo tyle czasu, ale nie nadazam. Poza tym naobiecywalam Marzence roze

Anyway: mam w wiekszosci popielone (z kostka wlacznie). Uczesalam sporo kancikow - jeszcze nie wszystkie, ale nie napinam sie. Irysom pousuwalam resztki pokwiatkowe. Ucielam galazki serbom, zeby globosy mi nie zbrzydly, znowu podzialalam Topsinem na horti, podzialalo

Dosadzilam gracillimusa, zurawki i szalwie - na razie szlaban na zielone, bo braki w salacie .

Bukszpany z Ikei niesmialo pokazuja przyrosty Strasznie sie ciesze, ze jednak jest szansa na sukces.

Mam misecznika na kulkach cisowych i ostrokrzewie, mszyce praktycznie wszedzie, robale w sosnach, chwasty w trawniku i wizyty kreta i kompanow. Kret nie jest mocno aktywny, ale sie pokazuje, wiec znowu wojna podjazdowa. Nornice tez, ale na nie futro poluje.

Generalnie jutro ciezki dzien, bo musze porobic a) fotki; b) opryski na szkodniki; c) opryski na dwuliscienne; d) przygotowac wieczorny wyszynk, bo M organizuje strefe kibica.
Dzieki, ze zagladacie )

Już po samym opisie wiem, że będzie miodzio, już jest miodzio. A mnie szczególnie ten wyszynk interesuje I czekam cierpliwie na różyczkę
Madzenka 22:56, 15 cze 2012

Ja dzisiaj przycięłam 38 m obwódki bukszpanowej .... Podnieść sie nie mogłam, kręgosłup do wymiany