Krys
22:33, 14 cze 2012

Sebek rabaty cud ,a bukszpany jeszcze nie kulki

Serce i pasja czynią mistrza a rozsądek wyrobnika. Więc wybieraj czy być przeciętnym finansistą czy architektem z pasją?
Ja miałam być księgową a zostałam sprzedawcą i marketingowcemCałe szczęscie, że ekonomia była moją pasją,dziwnie to pewnie dla wielu osób brzmi
![]()
Och jak ja uwielbiałam statystykę.... miodzio prawie jak kulki bukszpanowe. Jak teraz fajnie się interpetuje wyniki badań marketingowych![]()
Sebciu, żeby Ci się od tych wszystkich dobrych rad w głowie nie zakręciło... Ale jak widzę, w tych radach jest jedna myśl przewodnia: Ty się chłopie słuchaj ciotki Gośki!!! Jak byś wiedział, co ja całe życie robiłam to byś dreszczy dostał... No, ale ja nie miałam takich doradców jakimi Ty dysponujesz... I nie rób zawodu Danusi!!! Jej współpracownicy potrzebni!
A teraz idź lulu... Sen przynosi dobrą radę... Pa!
Sebciu, żeby Ci się od tych wszystkich dobrych rad w głowie nie zakręciło... Ale jak widzę, w tych radach jest jedna myśl przewodnia: Ty się chłopie słuchaj ciotki Gośki!!! Jak byś wiedział, co ja całe życie robiłam to byś dreszczy dostał... No, ale ja nie miałam takich doradców jakimi Ty dysponujesz... I nie rób zawodu Danusi!!! Jej współpracownicy potrzebni!
A teraz idź lulu... Sen przynosi dobrą radę... Pa!