Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miniaturowy ogródek

Miniaturowy ogródek

Gardenarium 16:43, 14 cze 2012

Tess napisał(a)

Witek zrobił z kantówki siódemki chyba albo dziewiątki coś na kształt ramy do obrazu i gzyms jest, sklejka jest mocno cofnięta do tyłu i powstanie wnęka. Wszystko jest prawidłowo.

Oj, ja chyba nie umiem przelewać intencji przez słowo pisane
Nie zamierzałam podważać kompetencji Witka, ani w żaden sposób sugerować, że lustro w tej ramie się nie utrzyma.
Chciałam się tylko upewnić, że tak można zrobić, że to nie na tymczasowo, bo takie rozwiazanie jest proste i dałoby się ewentualnie zastosować u mnie.

Dziękuję Danusiu za odpowiedź

Ależ ja wiem Ja się tylko tak lubię przechwalać że Wicio taki pomysłowy.

Instagram Ogrodowiska
siaaska 16:56, 14 cze 2012

GabiK ale Ty masz szczęście Taki piękny ogródek był a teraz jest jeszcze piekniejszy i rzeczywiście zrobił się większy a jeszcze jak dojdzie lustro... Będzie BAJKA
Czekam niecierpliwie na kolejne fotki z realizacji
Syla 17:15, 14 cze 2012

Wow , ale rewolucja ..... Fajnie , że od czasu do czasu powstaje natychmiastowa burza ogrodowa .... Coś się dzieje ciekawego u Kogoś pomimo ulewy u mnie za oknem . Deszczowej pogody końca nie widać..... Było pięknie i będzie pięknie choć inaczej .... Brygada nieskazitelna to i efekty pracy widoczne od razu ...... Pozdrawiam i kwiatucha przesyłam na piękne zmiany i pierwszą setunię którą pominęłam

anula_wn 17:22, 14 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny a tak na poważnie to kto by do mnie przyjechał??? U mnie nie ma co oglądać

Gosia , Ty nawet tak nie pytaj, bo jak się ludziska "zwalą" to wyjechac nie będą chcieli
prawda Juzia?
Juzia 17:30, 14 cze 2012

PRAWDA!
BEATA_S 17:41, 14 cze 2012

GabiK ale masz cudnie!!!! Podglądam od wczoraj Chciałabym takie lustro u siebie .......! Może kiedyś
Tess 17:51, 14 cze 2012

Gardenarium napisał(a)

Ależ ja wiem Ja się tylko tak lubię przechwalać że Wicio taki pomysłowy.

Uff, kamień z serca
Chwal sie Danusiu, jak najbardziej, bo masz kim Też mam pomysłowego Dobromira w domu

Cudny ten ogród. No cudny! Jesteś czarodziejką

Danusiu, mogę się jeszcze popytać?
Taxus na ekran strzyzony to jaki posadziście? Ja jeszcze nei bardzo rozrózniam. Czy to Hicksii czy coś innego?
I co jest przed szmaragdami, w projekcie jest Chamaecyparis pisifera 'Filifera Aurea Nana' ale to co posadzone, to nie jest to, prawda?

Gabi - nie mogę się doczekać na efekt końcowy Dziś juz spać pewnie nie będę mogła z niecierpliwości i zazdrości, ale takiej zdrowej, motywującej (nie mylić z zawiścią).
zbigniew_gazda 22:01, 14 cze 2012

Uff - piękna relacja i piękna robota. Wydawać by się mogło że nic nie potrzeba zmieniać bo jest pięknie. Danusiu jestem zachwycony . A że perukowca tak fajnie można wykorzystać ?
GabiK 22:16, 14 cze 2012

ja tak na chwilkę, bo mi padł internet w domu, a przez komórkę ledwo co widzę. ipada zostawiłam w pracy, a Jarek nie może pomóc, bo moknie właśnie na stadionie w Gdańsku. wystarczyło, że ruszył, a imtermet padł.
Madzenka 22:20, 14 cze 2012

Gabi ale plizzzz jutro musisz dokończyc relację bo z ciekawości zejdę .... W razie czego przywieź aparat do Wrocławia
I napisz o której w przybliżeniu do mnie przyjedziesz