GabiK ale Ty masz szczęście Taki piękny ogródek był a teraz jest jeszcze piekniejszy i rzeczywiście zrobił się większy a jeszcze jak dojdzie lustro... Będzie BAJKA
Czekam niecierpliwie na kolejne fotki z realizacji
Wow , ale rewolucja ..... Fajnie , że od czasu do czasu powstaje natychmiastowa burza ogrodowa .... Coś się dzieje ciekawego u Kogoś pomimo ulewy u mnie za oknem . Deszczowej pogody końca nie widać..... Było pięknie i będzie pięknie choć inaczej .... Brygada nieskazitelna to i efekty pracy widoczne od razu ...... Pozdrawiam i kwiatucha przesyłam na piękne zmiany i pierwszą setunię którą pominęłam
Ależ ja wiem Ja się tylko tak lubię przechwalać że Wicio taki pomysłowy.
Uff, kamień z serca
Chwal sie Danusiu, jak najbardziej, bo masz kim Też mam pomysłowego Dobromira w domu
Cudny ten ogród. No cudny! Jesteś czarodziejką
Danusiu, mogę się jeszcze popytać?
Taxus na ekran strzyzony to jaki posadziście? Ja jeszcze nei bardzo rozrózniam. Czy to Hicksii czy coś innego?
I co jest przed szmaragdami, w projekcie jest Chamaecyparis pisifera 'Filifera Aurea Nana' ale to co posadzone, to nie jest to, prawda?
Gabi - nie mogę się doczekać na efekt końcowy Dziś juz spać pewnie nie będę mogła z niecierpliwości i zazdrości, ale takiej zdrowej, motywującej (nie mylić z zawiścią).
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Uff - piękna relacja i piękna robota. Wydawać by się mogło że nic nie potrzeba zmieniać bo jest pięknie. Danusiu jestem zachwycony . A że perukowca tak fajnie można wykorzystać ?
ja tak na chwilkę, bo mi padł internet w domu, a przez komórkę ledwo co widzę. ipada zostawiłam w pracy, a Jarek nie może pomóc, bo moknie właśnie na stadionie w Gdańsku. wystarczyło, że ruszył, a imtermet padł.
Gabi ale plizzzz jutro musisz dokończyc relację bo z ciekawości zejdę .... W razie czego przywieź aparat do Wrocławia
I napisz o której w przybliżeniu do mnie przyjedziesz