Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Mój mały raj na ziemi :) 08:16, 21 cze 2012

Do góry
Anulka, cała relacja super, sikanie super, ogród super, avatar super, ale Twój uśmiech najsuperowniejszy
U nas dzisiaj sika z góry i bynajmniej nie mgiełką, tylko z wiadra leją chyba
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 23:37, 20 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

pomęczę was lawendą, wyszło słońce i od razu odżyła

A męcz nas tak, męcz!!! Cudowny widok!

dzięki Aguś oby jak najdłużej kwitły; może w tym roku zasuszę trochę kwiatostanów i powieszę w kuchni

nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka

Ania sadź lawendę, on jest i piękna i pachnąca, wieczorem jak jestem na ogrodzie, to tylko ją czuję, a przecież tyle roślin kwitnie
róża nie okrywowa, poszukam, a twoje róże śliczne, oglądałąm
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:57, 20 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

dzięki Aguś oby jak najdłużej kwitły; może w tym roku zasuszę trochę kwiatostanów i powieszę w kuchni

nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka
Ogródkowe perypetie:) 14:08, 20 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Teraz jest tak, nie patrzcie na wiśnię, dałam jej szansę, bo chyba ją zmroziło i marnie, ale coś tam odbija..
Teraz wstawiłam tak na próbę żurawki bordowe, ale one pójdą do funkiowego zakątka.. ale jakby tak jakieś bardziej czerwone...?

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:44, 20 cze 2012

Do góry
Oj i tylko jedno zdjęcie??? Proszę o więcej - w wolnej chwili oczywiście
Ogród coli 11:50, 20 cze 2012

Do góry
coli napisał(a)
Agnieszka a gdzie zdjęcia Twoich żurawek?

Na karcie w aparacie, który.... został w domu
Zakładanie trawnika z siewu - trawnik z siewu 11:43, 20 cze 2012

Do góry
My 3 razy robiliśmy oprysk roundapem przed sianiem trawy, wydawało się, że nie ma ani kawałeczka chwasta... A potem chwasty (m.in.perz) wzeszły przed trawą i ciągle ich pełno Regularne koszenie i dosiewki trawy poprawiają sytuację.
Ogród coli 11:39, 20 cze 2012

Do góry
coli napisał(a)
Myślałam, że siewnikiem jest równiej. Czyli super równo się nie da Ale i tak jest lepiej, trawa nabrała koloru i jest gęstsza.

Bo siewnikiem jest równiej, pod warunkiem, że się ma równy trawnik A u mnie co jakaś hopka albo dołek to siewnik podskakuje M. lepiej ręką sieje, niż ja siewnikiem Ale to prawda, że trawnik się ładnie zazielenił, tylko rośnie jak szalony - już wczoraj (we wtorek) nie było śladu po sobotnim koszeniu... A przy takiej powierzchni nie mamy czasu na koszenie 2 razy w tygodniu...

Karola, my rozsiewaliśmy florovit do trawników ze zwiększoną zawartością żelaza .
Ania z zielonego wzgórza :-) 10:51, 20 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Podglądam kolejne metamorfozy ogrodowe. Jak to wszystko pięknie na zdj. wygląda, cyk i wysadzone, za chwilę cyk i posadzone. No mi to tak dobrze nie idzie Pozdrawiam.

Dokładnie! Na zdjęciach Danusi wszystko idzie szybko i gładko! Ekipa się uwija i w dwa dni piękny ogródek
Aniu, zazdraszczam tej metamorfozy Pozdrowienia dla Ciebie i Wspaniałej Ekipy
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:08, 20 cze 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Poza tym, to moja propozycja i buntu na pokładzie nie przyjmuję do widaomości !!

No w takim razie Moniko, skoro to naprawdę nie będzie problem dla Ciebie tylko przyjemność - zdaję się na Ciebie! Widziałaś na zdjęciach mój ogród, więc sama zdecyduj, co będzie najlepiej pasować Na pewno Twoja artystyczna intuicja lepiej Ci podpowie niż ja Cokolwiek stworzysz - będzie wyjątkowe, bo specjalnie dla mnie . Łał, czuję się zaszczycona i już myślę nad odpowiednim miejscem ekspozycji
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:55, 20 cze 2012

Do góry
OOOOOOOOOO nieeeeeeeeeeeeeeee co za pech spóźniłam się ....

no trudno , będę podziwiać u Was te cuda ....

Gratuluję Wam Dziewczyny ... Nika, Wieloszka i Aniu
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:51, 20 cze 2012

Do góry
Monika, daj spokój! Przecież Ty masz dwójkę małych dzieci i ogród na głowie! Kiedyś, jak wrócisz do swoich normalnych zajęć, to chętnie zamówię u Ciebie taką rzeźbę ogrodową, ale nie za darmo! Mój Jasiu chodzi na zajęcia ceramiczne więc wiem ile czasu pochłania zrobienie każdej, nawet małej rzeźby (choć w Jego przypadku jescze nie można mówić o rzeźbach, ewentualnie bardzo abstrakcyjnych ).
Ogród coli 08:43, 20 cze 2012

Do góry
Też podziwiam nową rabatkę
Ja z kolei rozsypywałam nawóz na trawniku siewnikiem i mam paski - tam gdzie więcej się sypnęło zieleń jest baaardzo intensywna, a trawa parę cm wyższa
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:39, 20 cze 2012

Do góry
To ja się zgłaszam! Ja, ja!!!!!!!
Ogród Leny. 13:07, 19 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Lena, piekny kosz!!!! Wsadź tam powojnik!

Tak, tak! Ana ma świetny pomysł! Coś pnącego i kwitnącego!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:41, 19 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 12:36, 19 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Ale super to wyszło! I jaki ekran cisowy! Fajne ujęcie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:31, 19 cze 2012

Do góry
Ana, a Ty dalej wyrabiasz sobie opinię idealnej synowej ? Fotki jakieś nowe by się przydały tych fioletów ogrodowych...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:26, 19 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Ogród z perspektywą na przyszłość 12:18, 19 cze 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Jak się nie mylę, to pierwszy ogród powinien spodobać się Marzence i Agnieszce

Podoba się, podoba!!!!!!!!!! Czy oni w tej Holandii muszą mieć wszystko takie idealne!?????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies