Kurcze to opóźnijcie wyjazd? A którędy będziesz przejeżdżać z Wawy? DO 14:30 jestem w domu, w tym czasie będziesz przejeżdżać?
Potem kwestuję z fundacją aż do 20:00
królewny kweitniują dobre.
Ja sie na wertykulacji nie znam ale mój M tylko delikatni trawnik przeczesała a pełno suchych ździebeł wyczesał. Ja bym jednak delikatniej to zrobiła, lepiej powtórzyć niż przeorać trawnik. Tak warto przeorać gdy jest bardzo zbity i gęsty.
Ania nadrabiam zaległości w czytaniu. Już sie martwiłąm, że Ciebie nie będzie a tu taka przyjmna niespodzianka
Konwalniki są piękne, tylko do czego je komponować? A trzmielinki ja uwielbiam, klon planowy w ubiegłym roku 20 cm kupiłam teraz już ma ponad 1 m
Ania ty sobie w kulki lecisz a tym bałaganem!!! Zapraszam na moje tyły...
Alejka tawułkowa przepiękna a zawijasek urzeka. Przyznam, że pomogłaś mi odkryć te roslinki.
Dziewczyny gdyby był M to by meble stały na tarasie. Ale tak z powodu frustracji 60 doniczek karmika ościstego i macierzanki wetkałam pomiędzy płyty granitowe....
A wiecie za co lubię ogrodowisko? Za to, ze tu jest tak dużo przyjaznych osób, które wspierają innych i chwalą nawet jak efekt nie do końca spełnia oczekiwania. Nikt nikogo nie krytykuje i akceptowane są odmienne poglądy i gusta. I to jest najfajniejsze w dzisiajszej dobie rywalizacji i zawiści...
Jestem na bieżąco Bożenko Ciągle myslę jak moje RH jesienią posadziłam i stwierdziłam, ze po kwitnięciu trochę wiecej dokoła nich ziemi muszę z kawaśnym torfem przemieszać
Fajnie - no to czekamy na fotki z metamorfozy tarasu
Sebku obiecuję. Obawiam się, że wyjdzie prawie czarny.... bo nawet wzornika nie widziałam koloru szarego.... Nigdzie nie ma szarego oleju do tarasów, wyłącznie brązy i bezbarwne!!! Więc wzięłam jedyny jaki znalazłam w internecie dostępny we Wrocławiu... W razie czego myjką ciśnieniową się trochę postarzy tzn zmyje
W piątek będzie mycie myjką ciśnieniową a w sobotę olejowanie.