Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:45, 18 kwi 2012

GabiK napisał(a)
Marzenko gratuluję 200. Jeszcze zdążę obejrzeć meble w sobotę.
Wiesz, że mało brakowało, a zahaczylibyśmy o to Wasze spotkanie? Gdyby w sobotę było, to bym nie odpuściła.

Kurcze to opóźnijcie wyjazd? A którędy będziesz przejeżdżać z Wawy? DO 14:30 jestem w domu, w tym czasie będziesz przejeżdżać?
Potem kwestuję z fundacją aż do 20:00
ana_art 23:07, 18 kwi 2012

kurcze wpadam po całym dniu na chwilę i co widzę? Ciekawe rozmowy i 204strony. Marzenko gratuluje Ci z całego serca, podziwiam za charyzmę, za ład i konsekwencje. Nie wiem czy umiałabym tak jak TY
Wybacz bez kwiatka bo już spadam...
GabiK 23:07, 18 kwi 2012

Marzenko, jedziemy autostradą do Niemiec. Pierwszy nocleg w Poczdamie. Jarek odmówił zbaczania na Wrocław, przy tym rozkopaniu.
Gdybym wiedziała wcześniej o spotkaniu, to bym przesunęła wyjazd. Ale hotele mam porezerwowane.
W niedzielę do 16 musimy dotrzeć do Poczdamu.
Już to omawiałam z Wieloszką, nie damy rady niestety.
Trudno, zobaczymy się w czerwcu.
Przyjeżdżam do Pszczółki tydzień przed zjazdem, możemy się spotkać wtedy.
Madzenka 23:17, 18 kwi 2012

GabiK napisał(a)
Marzenko, jedziemy autostradą do Niemiec. Pierwszy nocleg w Poczdamie. Jarek odmówił zbaczania na Wrocław, przy tym rozkopaniu.
Gdybym wiedziała wcześniej o spotkaniu, to bym przesunęła wyjazd. Ale hotele mam porezerwowane.
W niedzielę do 16 musimy dotrzeć do Poczdamu.
Już to omawiałam z Wieloszką, nie damy rady niestety.
Trudno, zobaczymy się w czerwcu.
Przyjeżdżam do Pszczółki tydzień przed zjazdem, możemy się spotkać wtedy.

Na pewno się spotkamy jeszcze
KasiaWB 01:08, 19 kwi 2012

przede wszystkim GRATULACJE życzę dalszych tak interesujących stron i będę zaglądać, co zresztą robię na bieżąco, choć nie zawsze zostawiam ślad

mebelki bardzo ładne, owszem owszem ) u Ciebie będą się pięknie prezentować

co do ciekawej dyskusji nt. stylów i wnętrz wrzucę swoje 5 groszy ja z tych co lubią jasne wnętrza i stare meble )) projekt naszego domu jest raczej nowoczesny, ale trochę go pozmieniamy w ogóle wprowadziliśmy sporo zmian w projekcie, aby właśnie nam było miło i wygodnie ))) mam nadzieję, że finał będzie dobry, ale na to jeszcze trochę muszę poczekać )))

Martek 01:16, 19 kwi 2012

Gratuluję
kwiatholandii 06:36, 19 kwi 2012

(...) Zawsze uwielbiałam biały + kolory. Pamiętam czasy studenckie gdy zimą wprawialam wszystkich w konsternację bialymi sztruksami i kozakami + czerwona kurtka okres szaleństw modowych mam za sobą, z wiekiem wyznaję zasadę im mniej i czerniej tym lepiej
Mam za sobą okres kolorów w domu, potem kości słoniowej z dodatkiem brązu a teraz bieli i szarości. Nie zdecydowałabym sie tylko na czarne wnetrza, gdyż lubię niezaleźnie od kolorów wyłacznie bardzo jasne wnętrza. Lubię zmiany i wiem, że szary zostanie zastapiony innym kolorem.

A ja w drugiej sypialni na piętrze mam czrno-białą łazienkę a tam gdzie śpimy nawet czarna ścianę. Rodzice byłi załamani tym zestawieniem, ale jak wstawiliśmy meble i wykończyliśmy, spodobało się
Juzia 06:39, 19 kwi 2012

kwiatholandii napisał(a)
(...) Zawsze uwielbiałam biały + kolory. Pamiętam czasy studenckie gdy zimą wprawialam wszystkich w konsternację bialymi sztruksami i kozakami + czerwona kurtka okres szaleństw modowych mam za sobą, z wiekiem wyznaję zasadę im mniej i czerniej tym lepiej
Mam za sobą okres kolorów w domu, potem kości słoniowej z dodatkiem brązu a teraz bieli i szarości. Nie zdecydowałabym sie tylko na czarne wnetrza, gdyż lubię niezaleźnie od kolorów wyłacznie bardzo jasne wnętrza. Lubię zmiany i wiem, że szary zostanie zastapiony innym kolorem.

A ja w drugiej sypialni na piętrze mam czrno-białą łazienkę a tam gdzie śpimy nawet czarna ścianę. Rodzice byłi załamani tym zestawieniem, ale jak wstawiliśmy meble i wykończyliśmy, spodobało się

Łazienkę też mam czarno białą, a sypialnię czarno-szaro-turkusową (Sufit w sypialni mam czarny i meble)
Madzenka 06:46, 19 kwi 2012

Ja mam biało - bialo- czarną łazienkę i zieloną wielką szafkę pod umywalkę
Czyli jak zwykle biel, czarny i kolor. Ale chyba zamienię fronty w szafce na pomarańcz
Czarny u innych mi sie bardzo podoba, ale ja jestem jasnoluba. Czarny jest baaaardzo eleganck. Mam przecież grafitową podłoge i czarne fotele w ogrodzie zimowym ale tylko dlatego, źe z kominka sie mocno kurzy no i wkoło przeszklenie, również w suficie więc całość jasna mimo wszystko
mira68 07:08, 19 kwi 2012

Marzenko gratuluję 200 strony twoje wątki można czytać i czytać zawsze coś interesującego .A co do świerków masz rację ja też ich chciałam wyeksmitować no ćóż świerków żal a życie musi iść dalej