Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

justi 21:10, 18 kwi 2012

Super cena, zawsze mi się wydawało, że on drogi między 20-40 zł.
marzena 21:15, 18 kwi 2012

Ania, szalejesz po prostu non stop ! i zakupy i prace w ogrodzie juz nie wspominam o Twoich jazdach/wyjazdach...
a rzekotka urocza
Bogdzia 21:39, 18 kwi 2012

Ktos mi mówił że nie bedzie zaglądał do ogrodniczych sklepów . Nie wiesz kto? A zakupy piekne. Szczególnie konwalniki prawie darmo kupiłas choc ja ich cen nie znam ale przypuszczałam ze mogą byc drogie a tu całkiem przyzwoicie jak inne trawki czy bylinki.
Mala_Mi 22:01, 18 kwi 2012

Zamawiałam na internecie po 10zł, ale znając życie przyjdą tyci-tyci.... bo na dniach przyjdzie kolejna porcja trawek
Miałam nie zaglądać, ale musze kupić szmaragdy, bo żywopłot z ligustra mi padł A za ogrodzeniem mam bardzo miłych sąsiadów, mają piekny ogród, ale też mają obiekty gospodarcze..i pechowo akurat mam na nie widok Muszę coś z tym zrobić..nie lubię tuj..bo to troszkę jak na cemntarzu, ale swierdziliśmy, ze one dadzą najszybszy efekt ...... A nie chę sadzić niczego szerokiego.... A że były konwalniki i żółta trzemielina....ale to zakup tym razem kontrolowany
Celina 22:20, 18 kwi 2012

asc napisał(a)
Justynko...konwalnik był po 8 zł..ale to są całkiem duże sadzonki..i w niektóych doniczkach jest tam po 2 sadzonki. Mam zamówionych kilka.. ale te wzięłam extra.. więcej - ładniej.

Aniu super ten konwalnik!! ja byłam w sobotę na zakupach !! relacja jest a jakże!!,trzmielinki takie jak twoje ale pójdą obok rh ,zgodnie z sugestią Danusi Konwalnik był porażką!! Kosztował 24 zeta!!!!
wielkość policzyłam!! 4 nitki dosłownie! Twój jest kapitalny, jakby na mnie trafiło, to chyba bym nakupiła
bez opamiętania!! Kurcze że ja nie dostałam takich konwalników!!
Aniu kapitalne masz zakupy
Mala_Mi 22:27, 18 kwi 2012

Celina napisał(a)

Justynko...konwalnik był po 8 zł..ale to są całkiem duże sadzonki..i w niektóych doniczkach jest tam po 2 sadzonki. Mam zamówionych kilka.. ale te wzięłam extra.. więcej - ładniej.

Aniu super ten konwalnik!! ja byłam w sobotę na zakupach !! relacja jest a jakże!!,trzmielinki takie jak twoje ale pójdą obok rh ,zgodnie z sugestią Danusi Konwalnik był porażką!! Kosztował 24 zeta!!!!
wielkość policzyłam!! 4 nitki dosłownie! Twój jest kapitalny, jakby na mnie trafiło, to chyba bym nakupiła
bez opamiętania!! Kurcze że ja nie dostałam takich konwalników!!
Aniu kapitalne masz zakupy

Celinko, ogladałam Twoje zakupy ..... kukam do Ciebie na wątek
Ale już mi się wszystko plącze..... czy aby na pewno były tam te zakupy????
Madzenka 22:28, 18 kwi 2012

Ania nadrabiam zaległości w czytaniu. Już sie martwiłąm, że Ciebie nie będzie a tu taka przyjmna niespodzianka
Konwalniki są piękne, tylko do czego je komponować? A trzmielinki ja uwielbiam, klon planowy w ubiegłym roku 20 cm kupiłam teraz już ma ponad 1 m
Mala_Mi 22:39, 18 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania nadrabiam zaległości w czytaniu. Już sie martwiłąm, że Ciebie nie będzie a tu taka przyjmna niespodzianka
Konwalniki są piękne, tylko do czego je komponować? A trzmielinki ja uwielbiam, klon planowy w ubiegłym roku 20 cm kupiłam teraz już ma ponad 1 m

Robię ciurkadełko i będą tam tylko kamienie...i .rozplenice MOUDRY (ciemne kłosy)... i rzut takich czarnych traw........ może być fajnie I coś jeszcze by nie za ponuro Napewno będzei klonik...... już kupiony Ale z dala od konwalnika, bo on ma takie łaciate kolory

A teraz dobranoc wszsytkim.
monteverde 22:51, 18 kwi 2012

justi napisał(a)
Super cena, zawsze mi się wydawało, że on drogi między 20-40 zł.

konwalnik bardzo tanio za takie ładne sadzonki, ceny są od 16 do ponad 20 zł, za byle co ale on nie jest trawka tylko byliną lubi gleby dostatecznie wilgotne, nie toleruje jednak zamakania. Na glebach torfowych wypadnie już pierwszej zimy. Dlatego przy bardziej gliniastych ziemiach i na ziemiach torfowych pod roślinę koniecznie dajemy dobry drenaż. Poza tym praktycznie nie stawia większych wymagań. Zwyczajne standardowe warunki ogrodowe.
monteverde 22:55, 18 kwi 2012

konwalnik ładnie by grał z Red Baronem a ten klon to Orange Dream czy Shirasawy?