Marzenko pytałaś u siebie w wątku co się u mnie dzieje, odpowiem tutaj - jesli chodzi o ogród to niestety nic

Ale zacznie się cos może dziać w okolicach lipca sierpnia bo w czerwcu rusza docieplenie elweacji + tynkowanie i potem elewacja drewniana. Wtedy można ruszyć grubsze prace typu, fundamenty pod legary na taras, i fundamenty pod ogrodzenie oraz rabata podwyższona przy domu na lawendę
Może też pomyślę o gabionie o ile pozwolą środki, czas i brzusio
W planach też mam drugą rundę z chwastami, potem gleobzygzyzarka, wydzielenie rabta i przykrycie ich czarną folią na jakiś czas oraz posazdenie części duzych drzew i krzewów.
Marzenko oficjalnie dziękuję za namiary na zestaw garów do indukcji, przyjrzałam opnie i opisy i praktycznie mają wysztko czego mi potrzeba. Dzięku Tobie znalazałam kolejny element układanki naszego domu
w międzyczasie wybieram obrazy, i miliony innych niezbędnych rzeczy do domu, ponieważ mieszkanie sprzedalismy "tak jak stało" czyli prawie ze wszystkim. Muszę wszystko nabyć nowe, z jednej strony to fajne, z drugiej męczące i czasochłonne a z trzeciej nieźle szarpie po kieszeni