Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Madzenka 10:30, 07 kwi 2012

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych w prawdziwie wiosennym nastroju...
Smacznego jajka i pogody ducha życzę CI i dzidziusiowi, który dopiero mości ganiazdko
justi 23:37, 07 kwi 2012

Wesołego Alleluja!

anetanka 10:41, 08 kwi 2012

malkul napisał(a)
Zapomniałam dodać, że zajączek w tym roku przyniósł Naszej Rodzinie najcudowniejszy z prezentów:
NOWE ŻYCIE

Gratuluję Od teraz już nic nie będzie takie samo
malkul 18:14, 16 kwi 2012

Wklejam link , może komuś sie przyda, a tak wogóle to fajnie będzie to obserwować http://forum.muratordom.pl/showthread.php?201866-Architekt-krajobrazu-zaprojektuje-ogród-za-darmo-w-celach-promocyjnych.
Madzenka 18:23, 16 kwi 2012

O odnalazła się zguba
malkul 10:14, 17 kwi 2012

tak odnalazła, a ścislej mówiąc "wylazła na chwilę z wnętrz", bo obecnie walczymy aby szybko wykończyć środek by móc się przeprwoadzic do nowego domku. np, wczoraj schody kończyliśmy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Madzenka 21:03, 18 kwi 2012

Malkul nic nie dostałam na maila, kiedy wysłałaś? Może wisi na serwerze ?
malkul 09:53, 21 kwi 2012

Marzenko pytałaś u siebie w wątku co się u mnie dzieje, odpowiem tutaj - jesli chodzi o ogród to niestety nic Ale zacznie się cos może dziać w okolicach lipca sierpnia bo w czerwcu rusza docieplenie elweacji + tynkowanie i potem elewacja drewniana. Wtedy można ruszyć grubsze prace typu, fundamenty pod legary na taras, i fundamenty pod ogrodzenie oraz rabata podwyższona przy domu na lawendę
Może też pomyślę o gabionie o ile pozwolą środki, czas i brzusio
W planach też mam drugą rundę z chwastami, potem gleobzygzyzarka, wydzielenie rabta i przykrycie ich czarną folią na jakiś czas oraz posazdenie części duzych drzew i krzewów.

Marzenko oficjalnie dziękuję za namiary na zestaw garów do indukcji, przyjrzałam opnie i opisy i praktycznie mają wysztko czego mi potrzeba. Dzięku Tobie znalazałam kolejny element układanki naszego domu
w międzyczasie wybieram obrazy, i miliony innych niezbędnych rzeczy do domu, ponieważ mieszkanie sprzedalismy "tak jak stało" czyli prawie ze wszystkim. Muszę wszystko nabyć nowe, z jednej strony to fajne, z drugiej męczące i czasochłonne a z trzeciej nieźle szarpie po kieszeni
Madzenka 17:30, 21 kwi 2012

malkul napisał(a)
Marzenko pytałaś u siebie w wątku co się u mnie dzieje, odpowiem tutaj - jesli chodzi o ogród to niestety nic Ale zacznie się cos może dziać w okolicach lipca sierpnia bo w czerwcu rusza docieplenie elweacji + tynkowanie i potem elewacja drewniana. Wtedy można ruszyć grubsze prace typu, fundamenty pod legary na taras, i fundamenty pod ogrodzenie oraz rabata podwyższona przy domu na lawendę
Może też pomyślę o gabionie o ile pozwolą środki, czas i brzusio
W planach też mam drugą rundę z chwastami, potem gleobzygzyzarka, wydzielenie rabta i przykrycie ich czarną folią na jakiś czas oraz posazdenie części duzych drzew i krzewów.

Marzenko oficjalnie dziękuję za namiary na zestaw garów do indukcji, przyjrzałam opnie i opisy i praktycznie mają wysztko czego mi potrzeba. Dzięku Tobie znalazałam kolejny element układanki naszego domu
w międzyczasie wybieram obrazy, i miliony innych niezbędnych rzeczy do domu, ponieważ mieszkanie sprzedalismy "tak jak stało" czyli prawie ze wszystkim. Muszę wszystko nabyć nowe, z jednej strony to fajne, z drugiej męczące i czasochłonne a z trzeciej nieźle szarpie po kieszeni

To fajnie wszystko zaczynasz od nowa.
Skoro w Tobie nowe życie pod żadnym pozorem nie pracuj z roundapem i w jego podbliżu niech to M robi!!!!
Cykaj fotki z prac , nawet równanie terenu nam się spodoba, o dużych drzewach nie wspomnę Rośnij zdrowo i pytaj jak cokolwiek potrzebujesz jeszcze trochę pamiętam
bociek 19:09, 21 kwi 2012

Malkul, masz najfajniejszy okres w zyciu przed soba. Nowy dom, urzadzanie gniazdak i nowe zycie
Super