Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

marzena 21:17, 18 kwi 2012

no gratulacje miła imienniczko !

Madzenka 21:17, 18 kwi 2012

Jeszcze raz wszyskim dziękuję za życzenia. Nie obraźcie się, ze nie czynię tego indywidualnie
Madzenka 21:20, 18 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Fajnie - no to czekamy na fotki z metamorfozy tarasu

Sebku obiecuję. Obawiam się, że wyjdzie prawie czarny.... bo nawet wzornika nie widziałam koloru szarego.... Nigdzie nie ma szarego oleju do tarasów, wyłącznie brązy i bezbarwne!!! Więc wzięłam jedyny jaki znalazłam w internecie dostępny we Wrocławiu... W razie czego myjką ciśnieniową się trochę postarzy tzn zmyje
W piątek będzie mycie myjką ciśnieniową a w sobotę olejowanie.
an_tre 21:27, 18 kwi 2012

Marzenko serdecznie gratuluję stronek i pięknego, nietuzinkowego ogrodu i otoczenia

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anna_studio 21:29, 18 kwi 2012

coli napisał(a)

Rewelacja, strasznie mi się podoba

Witaj Marzenko,
w IKEI jest seria TRADIG, misy i świeczniki idealnie pasujące do Twojej donicy
Pozdrawiam
anna_studio 21:31, 18 kwi 2012

Mnie Twój taras podoba się nawet w brązie...
Pszczelarnia 21:34, 18 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Zwolnie się z pracy i pójdę na bezrobocie!!! tu taka fajna dyskusja a mnie nie było!!!!!
Kocham Was za różnorodność domów, ogrodów, stylów. Każdy z nas jest inny i to jest najfajniesze.
Ja mam w miarę nowoczesny dom i wnętrza bo nie potrafię dobierać stylowych dodatków i mam uraz psychiczny do starych mebli Mam tendencje do zbierania i gromadzenia rzeczy dlatego pod własnym przymusem ograniczam się do stonowania aby ustrzec sie przed nadmiarem i kiczem. Czy mi wychodzi? Nie zawsze.....
Dom budowałam dla siebie i w ogóle nie interesowały mnie opinie innych dlaczego taki, dlaczego zimny, mało przytulny??? Jest taki jak ja lubie bo w nim spędzam czas i w takim wnętrzu się dobrze czuję.
Zawsze uwielbiałam biały + kolory. Pamiętam czasy studenckie gdy zimą wprawialam wszystkich w konsternację bialymi sztruksami i kozakami + czerwona kurtka okres szaleństw modowych mam za sobą, z wiekiem wyznaję zasadę im mniej i czerniej tym lepiej
Mam za sobą okres kolorów w domu, potem kości słoniowej z dodatkiem brązu a teraz bieli i szarości. Nie zdecydowałabym sie tylko na czarne wnetrza, gdyż lubię niezaleźnie od kolorów wyłacznie bardzo jasne wnętrza. Lubię zmiany i wiem, że szary zostanie zastapiony innym kolorem.
Nie krytykuję wnętrz innych osób bo każdy urządza je według własnego uznania i gustu. Doceniam antyki gdy ktoś potrafi je dobrze komponować z całością wnętrza. Nie lubie chyba tylko kiczu z amerykańskich seriali ale jeśli właścieiel domu to lubi a ja w tym wnętrzu nie muszę spędzić więcej niż 60 min to dlaczego nie
Pozdrawiam wszystkie dyskutantki i zapraszam częściej byleby dyskusja była tolerancyjna

Zgadzam się i cieszę, że jesteś na Ogrodowisku, życząc samych dobrych dni!
Madzenka 21:37, 18 kwi 2012

anna_studio napisał(a)

Rewelacja, strasznie mi się podoba

Witaj Marzenko,
w IKEI jest seria TRADIG, misy i świeczniki idealnie pasujące do Twojej donicy
Pozdrawiam

Aniu posiadam je juz od roku A donica musi poczkać na nowe nasadzenia
Juzia 21:39, 18 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Super! Nie mogę się doczekać. A zielone mnie zaintrygowały... Jak będą takie jaśniutkie to umrę z zazdrości

Juzia są takie jaśniutkie zielone. Aż się zdziwiłam bo mam takie poduchy w pokoju na kanapie
W kartonie wyglądają tak

Ajjjj... No to umieram
Madzenka 21:40, 18 kwi 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Zgadzam się i cieszę, że jesteś na Ogrodowisku, życząc samych dobrych dni!

Pszczółko podobno zmianiamy się co siedem lat??? Ja obserwuję zmiany swoich upodobań i cech charakteru (dojrzewanie) co 5-10 lat
Dziękuję, ze nie odwiedzasz i dziękuję za Twój spokój i sympatię do ludzi . Biegnę do Ciebie zoabczyć co z Rh i azaliami