Witam serdecznie proszę o pomoc w skomponowaniu rabaty.Nie wiem czy to dobry pomysł ale rosnące już krzewy chciałabym połączyć w jedną rabatę.Zdjęcie jest z tamtego roku ale postaram się dodać aktualne.Z tych dwóch iglaków po bokach zrobiłam bonsai,jest tam jeszcze magnolia,rododendron i płożący iglak.Chciałabym tam dodać 2 rh,azalie i jakieś trawy.Liczę na Waszą pomoc
jutro zrobię świeże fotki
Violu, Edytko, Ewo i Ewo, Reniu - dziękuję, że zaglądacie
Za życzenia dziękuję. Wszystko zaczyna się powoli układać, ale zawsze to zależy też od ludzi, ich życzliwości. Często się okazuje, że człowiek w pojedynkę nic nie zwojuje. Nie da rady.
Takie z 5 cm ? pytam bo mam zagwozdkę - mam miejsce na 2-3 małe róże i dumam miedzy circusami a linią parfuma .Pashmina ma własnie takie małe pomponiki .
Jarzmianka cudna
Dziękuję za piękną skrzyneczkę z rozchodnikami . Masz cudowne pomysły na wykorzystanie różnych rzeczy w nietypowy sposób
Szczygiełków od kilku dni nie widziałam na słonecznikach, ale pojawiły się sikorki .
Babie lato i jesienne kolorki są fotogeniczne i nawet podeschnięte kwiaty wyglądają uroczo
Wspominam boskie relacje z ze spotkania z 2014r....tym bardziej mi żal, że nie będę tam z Wami w tą niedzielę na kolejnym zjeździe
Marzenko, dzięki Tobie możecie się spotkać, ja tak bardzo żałuję, że nie mogłam być na hemeromanii i nie mogę być teraz z Wami w tym roku, ale życzę Wam super spotkania, dedykuję Wam wspomnienia i zachęcam niezdecydowanych
Aga - trawy i kapusty dają wszędzie radę Hortki i róże podlewam , aczkolwiek z tym roku hortki nie tak ładne , wiele jest popalnych od słońca.
Tereskę bierz w ciemno - mam 6 krzaczków a domówiłam jeszcze 2 , do tego Baronesse - duet doskonały