Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gabisiowy ogród...początki....:-)

Gabisiowy ogród...początki....:-)

gabriela_kra... 19:34, 08 paź 2015

omelka1 napisał(a)
Tego pierwszego napewno nie braknie czasami gorzej z tym drugim i wtedy jest ból.

Mnie ostatnio bardzo bolał kręgosłup, za dużo kamienia przerzuciłam, ale ten ból to pikuś z tym w portfelu
iwka 19:47, 08 paź 2015

Gabrysiu pięknie te rabaty wyszły, usunęłaś z rogu tą Ivonkę czy coś pokręciłam?
berberys na pniu pierwsze widzę, ciekawy, ale najbardziej zazdraszczam Amanogawy, też muszę sobie sprawić, piękna jest.
też jestem zarobiona, trzy dni tuje sadzę, ha ha brzmi to jak by ich było sto sztuk a to tylko dwadzieścia, ale ciemno szybko i jak się rozpędzisz to zaraz trzeba kończyć
gabriela_kra... 19:51, 08 paź 2015

iwka napisał(a)
Gabrysiu pięknie te rabaty wyszły, usunęłaś z rogu tą Ivonkę czy coś pokręciłam?
berberys na pniu pierwsze widzę, ciekawy, ale najbardziej zazdraszczam Amanogawy, też muszę sobie sprawić, piękna jest.
też jestem zarobiona, trzy dni tuje sadzę, ha ha brzmi to jak by ich było sto sztuk a to tylko dwadzieścia, ale ciemno szybko i jak się rozpędzisz to zaraz trzeba kończyć

Kochana, Ivonki są obie, tylko, że jak stoję po skosie a nie na wprost to migdałek ją zasłania. Muszę przyznać, że na razie jestem zadowolona że go zostawiłam, wszystko inne usunięte, czysto, kamień pięknie widać. Jak był busz, to nie miało to uroku.

Ja też się namachałam...ale jestem z siebie dumna, bo wybrałam kamień do czysta, pojedynczo jak ziemniaki zbierałam, syfu było co niemiara ale plus był taki, że teraz na rabatę sypałam czyściutki. Jakieś 20 ton przerzuciłam...

Amonogawy muszę jutro posadzić i nie wiem czy nie pojadę po jeszcze 1 sztukę, bo wzięłam dwie tylko. A są piękne, duże, dorodne 2 metrowe i tylko za 35 zł
iwka 19:53, 08 paź 2015

jakie tanie, bierz bo warto
iwka 19:55, 08 paź 2015

gabriela_krajewska napisał(a)
Obiecane fotki - zaznaczam, że prace nadal trwają, nie posadzone są jeszcze bukszpany.

haha faktycznie teraz widzę drugą nogę za migdałkiem, fajnie się ukrywa
gabriela_kra... 20:26, 08 paź 2015

Jutro zrobię zdjęcia na wprost, będzie lepiej widać.

A i tak efekt pewnie będzie w przyszłym roku, jak się hortki i trawy zagęszczą. W dodatku limki sadziłam na przemian te duże kwitnące 2 metrowe i te małe z Lidla. Ale urosną wszystkie ładnie.
gabriela_kra... 16:32, 11 paź 2015

Dzisiejsza porcja zdjęć. Już na gotowo.

gabriela_kra... 16:36, 11 paź 2015

Było:

Jest:

gabriela_kra... 16:39, 11 paź 2015

gabriela_kra... 16:43, 11 paź 2015

Było:

Jest:

Było:

Jest: