Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

Wieloszka 15:21, 11 paź 2015

kasia_w napisał(a)
kochani

zdjęcia z festiwalu dyni będą później, jak ochłonę.

Jestem maksymalnie wkurrr.........
straż miejska ściągnęła mi auto spod Ogrodu Botanicznego! parkowałam w miejscu dozwolonym- ulica Śródmiejska. Mandat i zholowanie za to, że nie zostawiłam 1,5m przejścia na chodniku. Problem w tym, że ten chodnik jest tak wąski , ze nigdy nie zostanie tam 1,5 m dla przechodniów! Wszyscy parkują tak, jak ja to zrobiłam. A mnie trafił się jakiś frustrat a może i kastrat czy inny impotent, który zadzwonił po straż...

100 mandatu plus- uwaga 473 zł płatne TYLKO w gotówce na parkingu przy odbiorze auta. Auto stało tam może 30 min.
Skandal, jak miasto zarabia na mieszkańcach! Jakąś akcję zrobię na fejsie, bo to nie jest normalne.

Wieloszko, przebiłam Cię, niestety

OMG
Też to raz przeżyłam Na dodatek zholowali auto na moich oczach mimo, że chciałam zapłacić od razu, byle nie jeździć potem po całym mieście, żeby je odzyskać. Bo mandat płatny na jednym końcu miasta, a parking na drugim...
Przykro mi
Zagajanka 15:23, 11 paź 2015

kasia_w napisał(a)
kochani

zdjęcia z festiwalu dyni będą później, jak ochłonę.

Jestem maksymalnie wkurrr.........
straż miejska ściągnęła mi auto spod Ogrodu Botanicznego! parkowałam w miejscu dozwolonym- ulica Śródmiejska. Mandat i zholowanie za to, że nie zostawiłam 1,5m przejścia na chodniku. Problem w tym, że ten chodnik jest tak wąski , ze nigdy nie zostanie tam 1,5 m dla przechodniów! Wszyscy parkują tak, jak ja to zrobiłam. A mnie trafił się jakiś frustrat a może i kastrat czy inny impotent, który zadzwonił po straż...

100 mandatu plus- uwaga 473 zł płatne TYLKO w gotówce na parkingu przy odbiorze auta. Auto stało tam może 30 min, na ty parkingu na który zholowuja .
Skandal, jak miasto zarabia na mieszkańcach a zwłaszcza na przyednych, podobno! Jakąś akcję zrobię na fejsie, bo to nie jest normalne.

Wieloszko, przebiłam Cię, niestety

O boziu, boziu. Już rozumiem dlaczego nie mogłaś od razu znaleźć auta, jak szłyśmy do domu.
Mi raz odholowali samochód spod Lidla na Strzegomskim - 30 zl taksówka na Brochów i coś ok 250 zł mandatu. Gdyby auto stało do następnego dnia, to by doszłą dodatkowa opłata za "parking".
Takze współczuję i mówię, ze znam ten ból...
kasia_w 15:33, 11 paź 2015

Wieloszka napisał(a)

OMG
Też to raz przeżyłam Na dodatek zholowali auto na moich oczach mimo, że chciałam zapłacić od razu, byle nie jeździć potem po całym mieście, żeby je odzyskać. Bo mandat płatny na jednym końcu miasta, a parking na drugim...
Przykro mi

Wieloszko miasto pracuje nad tym, by żyło nam się wygodniej. Teraz parking i opłatę masz w jednym miejscu . Taki luksus w końcu stolyca kultury , europejska w dodatku.
echh ...
lojalna_ 15:41, 11 paź 2015

Kasiu tak mi przykro ......oj słowa tutaj nic nie zmienia tulam
Ensata 15:47, 11 paź 2015

Kasiu, współczuję.
kasia_w 15:48, 11 paź 2015

Jola nic nie martw. Gorsze rzeczy się zdażają po prostu kasy szkoda. Dzięki
Mixtoorka 16:00, 11 paź 2015

Cholera!!! Ściskam.
lojalna_ 16:03, 11 paź 2015

Kasiu dawaj foty ))) to dobrze ze usmiech Ci został ))
Mysza 16:30, 11 paź 2015

Ach, zawsze się pojawią gdzie nie trzeba
Czekam na fotki jak ochłoniesz.
kasia_w 17:01, 11 paź 2015

Niniejszym chciałam poinformować, że internet jest wielki i nigdzie, ale to nigdzie, nawet na O. nie możemy być anonimowi. Jakimś cudem organizatorzy Festiwalu Dyni 2016 dowiedzieli się o naszym przybyciu i wykonali nam portrety

Miło mi przedstawić:

Wieloszka

Age_pe

Madżenka

Zagajanka

Gabisia

Blebla

i ja

*wszelkie podobieństwo do osób rzeczywistych jest przypadkowe