Wrzosy z wrzoścami nie mogą być, chyba że wrzosy będą z przodu, bo one wymagają więcej światła niż wrzośce, ale są wyższe od wrzośców. I tuj jest problem.
Niskie wrzośce z tyłu a wyższe wrzosy z przodu ?? niee, Tak nie bardzo mi to pasuje.
Od razu można się domyślić, że w tym domu mieszka super ogrodniczka Nawet za płotem masz super A czy te drzewa w szpalerze z okrągłymi koronami to wiśnie? Jaka odmiana?
A masz jakieś zbliżenie na to piętro poniżej tych drzew. Co tam rośnie? Zrobili nam niedawno drogę dojazdową do domu i przydałoby się na wiosnę coś tam ładnego posadzić. A to co widzę na zdjęciu, bardzo mi się podoba
Pozdrawiam Danusiu
Danusiu, zaproponowałaś do podsadzenia borówki powyższe wrzośce. A czy dobrze by było podsadzić wrzoścami i wrzosami ? Jeśli tak to co byś zaproponowała. Na wiosnę chcę uporządkować swój kącik borówkowy i chyba takie rozwiązanie by mi najbardziej pasowało.
Witaj Amelio, porady są w artykułach na stronie głównej, albo pytaj w konkretnych wątkach na dany temat. Czy jest taki temat korzystaj z wyszukiwarek, albo pytaj u mnie (link w podpisie) wtedy pokieruję na właściwe tory