Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Hortensjada 21:56, 26 sie 2015

Do góry
bozga napisał(a)

łącznie mam 4 krzewy ( a to tylko dlatego, że już 2 X niefortunnie próbowałam kupić Harmony (i nadal jej nie mam ), spróbuję jeszcze raz)
A to młodziutka dębolistna Amethyst

Za małe jeszcze, żeby się nimi zachwycać, zobaczymy co z nich wyrośnie
A przy okazji - masz super wypasione hortki, żałuję, że nie byłam

Cóz szkoda ,ale wszystko do nadrobienia
Debilistna m.in. dostałam w prezencie od gości niedzielnych nic wiecej nie jest napisane ,ale nie szkodzi moja pierwsza Tylko nie wiem gdzie ja posadzic u mnie przeciągi i wiatry czytałam,że przemarza ,czy okrywasz swoje na zime i kiedy je ciąc i jak ?
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:53, 26 sie 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Kwitną ostatnie hosty... babkowate. Trzymam je dla pięknych, wielkich i pachnących kwiatów

To moja ulubiona hosta, pozostałe mnie jakoś nie zachwycają. Też czekam na kwiaty, podchodzę i wącham, ale u mnie jeszcze zapachu nie czuję...nie wiem dlaczego?
Pogubiłam się po drodze... 21:49, 26 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Asiu mój to ten walec tamte dwie dostałam na parapetówę, te niższe nie mojeo ten jest mój

Superowa mowie jeszcze raz.wygląda jak ta gotowa.
Pogubiłam się po drodze... 21:46, 26 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Jak się dopcham do komputera to wstawię mojego wynalazka to zobaczysz dlaczego hlipie
to ja dziś hurtem
Zakupykilka wrzosów, jeden carex buchananaRozchodnik od teściowej

Pięknie Twoja donica wcale nie gorsza od kupnej
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:46, 26 sie 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
No właśnie. Datura. Twoja śliczna i fajny kolor
Moje pospolite, łososiowe. Bardzo obficie kwitły ale były okropnie brzydkie
Liście jasne w kropeczki, zolkly i opadały aż opadły wszystkie ;(
I nie wiem o co chodzi i co na to poradzić. Na liściach nic nie widziałam

U mnie w tamtym roku wszystkie liście opadły, ale kwitła, a najlepiej jak ja już na zimę wyniosłam do pralniona potrzebuje dużo nawozu właściwie do każdego podlewania Rysiek (Mój ogród w Tarnowie) ( ma piękne datury jego popytaj
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:43, 26 sie 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Piękne Twoje kwiaty Już kiedyś pisałam, że masz tyle odmian różnych,że aż głowa boliUkwiecony ogród od wczesnej wiosny Pięknie jest

A ja dzisiaj kupiłam Ketmię Nic o niej nie wiem - muszę się douczyć

Moja właśnie kwitnie, ma dwa kolory kwiatówa o ketmii Ci wszystko powie Zbyszek z "Przydomowego ogródka" ma śliczną ketmię
Ogród przy lesie początek 2012/2013 21:43, 26 sie 2015

Do góry
Zwiedzamy;

Kondziowy ogrod cz II 21:43, 26 sie 2015

Do góry
Kondzio napisał(a)

Piękne ujęcie...Andrzej częściej fotki rób...inaczej ogród widzisz...drzwi sprawiają, że ogród wydaje się być tajemniczy
Pozdrówka
Moja codzienność - ogród Oli 21:41, 26 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
A pokażesz mi zbliżenie kwiatów?

proszę

Trudny teren - dużo pracy! 21:40, 26 sie 2015

Do góry
KasiaW76 napisał(a)

Bosko A obok różyczka? Też ładna
Hortensjada 21:37, 26 sie 2015

Do góry
Syn mi stoi nad głowa i muszę iść go ostrzyc! Stary chłop (25) a tylko mama go dobrze obcina
Przerwa

Zresztą i tak już mi się fotki skończyły
Typografia ogrodu 21:36, 26 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Obiecałam pokazac na co mieszałam taczke betonu - a właściwie mój drogi M cierpliwy na najbardziej "twórcze" pomysły.Troche zatem poszło na gwiazdę a trochę na nowe świeczniki.
pamiętacie poprzednie?

a teraz mam takie.... widzicie moja miarkę

Wszystkie mają dostać szklane klosze (wazony) i świece. Wytrzymałam tydzień - tyle schły. i nie wiem czy dłużej je robiłam czy wyciągałam... Rura pvc dała fajny efekt gładkiego betonu z niewielkimi otorami od powietrza - taką fakturę lubie najbardziej, z tektury wyjdą parchate, ze szkła jeszcze bardziej szkliste. największy chyba jest cięższy ode mnie...

Super!!!! A te dziurki na powierzchni betonu to i ja uwielbiam....
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 21:34, 26 sie 2015

Do góry
Edit napisał(a)

Będziesz miała nie tylko piękny ale cudny. Bo chcesz i tego dokonasz są tacy co chcą ale nie robią nic w tym kierunku, tylko narzekają, że kasy, czasu nie mają Ja pracuję i mam małe dzieci. A gdybym kasę na ogród miała to by już dawno był gotowy. Tylko czy ja bym się z tego cieszyła to nie wiem. Dzisiaj cieszę się z każdej nowej roślinki
Zebrinusy mam z tyłu, te niestety nie wiem jak się nazywają
Dla pocieszenia...tak wyglądały wszystkie, ale to wszystkie rabaty w 2012 roku

Patrząc na to zdjęcie aż trudno uwierzyć, że Twój ogród ma dopiero 3 lata. Niesamowite jak wszystkie rośliny porosły. Jak dla mnie to Twój ogród wygląda na gotowy i widać, że praca w nim sprawia Ci dużo satysfakcji
Wiesz, ładnie to napisałaś To miłe

Ogród w skali mikro cz.II 21:34, 26 sie 2015

Do góry
Elik napisał(a)
Zazdroszczę romansu z maszyną do szycia Ja nie umiem. No dobra, nie próbowałam jeszcze. Fajne poduchy. Ja bym chyba dała kratkę za siedzisko też, ale nie będzie to utrudniało dostania się do drewna?
Proszę mnie uświadomić na szybko: wrotycz to na szkodniki?
Ja mam cały baniak gnojówki z pokrzywy. M. miał takie zapędy ekologiczne, tez zapach cudny, hi hi.

Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

Pogubiłam się po drodze... 21:29, 26 sie 2015

Do góry
Asiu mój to ten walec tamte dwie dostałam na parapetówę, te niższe nie mojeo ten jest mój
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:29, 26 sie 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)
Łoooo, ja Cię melduję ,źe odrobinkę nadrobiłam
Superowe spotkanko było , jak ja lubię te fotki uśmiechniętych radosnych buziek nie do podrobienia
O wylewkach poczytałam i gęsiej skorki dostałam....normalnie...wyrazy współczucia
No i gratulacje na kolejnego tysiaka Kobitko jak Ty to robisz ??

Buziole

Eluś już jest dobrze bo po folii do kuchni mogę lotać Wcześniej naokoło było
A że stronami nic nie robię, same lecą
Hortensjada 21:29, 26 sie 2015

Do góry
Dzięki za miłe słowa

A to jeszcze nie koniec fotek

Połowa działki - czyli mam powoli dość 21:27, 26 sie 2015

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 21:27, 26 sie 2015

Do góry

Nowe nabyti
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:27, 26 sie 2015

Do góry
wsio
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies