Cóz szkoda ,ale wszystko do nadrobienia
Debilistna m.in. dostałam w prezencie od gości niedzielnych nic wiecej nie jest napisane ,ale nie szkodzi moja pierwsza Tylko nie wiem gdzie ja posadzic u mnie przeciągi i wiatry czytałam,że przemarza ,czy okrywasz swoje na zime i kiedy je ciąc i jak ?
To moja ulubiona hosta, pozostałe mnie jakoś nie zachwycają. Też czekam na kwiaty, podchodzę i wącham, ale u mnie jeszcze zapachu nie czuję...nie wiem dlaczego?
U mnie w tamtym roku wszystkie liście opadły, ale kwitła, a najlepiej jak ja już na zimę wyniosłam do pralniona potrzebuje dużo nawozu właściwie do każdego podlewania Rysiek (Mój ogród w Tarnowie) ( ma piękne datury jego popytaj
Patrząc na to zdjęcie aż trudno uwierzyć, że Twój ogród ma dopiero 3 lata. Niesamowite jak wszystkie rośliny porosły. Jak dla mnie to Twój ogród wygląda na gotowy i widać, że praca w nim sprawia Ci dużo satysfakcji
Wiesz, ładnie to napisałaś To miłe
Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam