Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród w Alei Lipowej... 22:13, 21 mar 2012

Do góry
Justyna, kupię, dawaj na prive cenę. Zapłącę za dostawę.
Dziewczyno Ty masz talent w rękach, sprzedawaj takie cudeńka przez net, jeszcze dofinsowanie z unii dostaniesz na zalożenie biznesu.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 21 mar 2012

Do góry
Obiecana dla Agnieszki i Sebka maszynka do zamiatania dłuuugiego podjazdu Zamiast miotłą jeżdżę z czymś takim jak wózkiem dziecięcym i zbieram piach i śmieci do żółtego pojemnika.
Ogród w Alei Lipowej... 20:54, 21 mar 2012

Do góry
Świetne! Zazdraszczam talentu, pomyslowości i cierpliwości
Ogród w Holandii 20:52, 21 mar 2012

Do góry
Ae córa sobie najlepsze miejsce na widowni znalazła
Ogród Leny. 20:50, 21 mar 2012

Do góry
Lenka jak możesz narzekać w tak pięknym ogrodzie? Przylaszczka i szpadelek do kancikówch chyba poprawiły nastrój?
Lawenda - Lavandula 20:46, 21 mar 2012

Do góry
ewaglen napisał(a)
Drodzy moi, potrzebuję informacji, gdzie w sieci można kupić lawendę. Chcę kupić jej większe ilości i szukam w związku z tym pewnego sprzedawcy. Może ktoś z Was... Z góry dziękuję

Ewa ja najtaniej kupiłam w ubieglym roku w castoramie, ok 40 % taniej niż w sieci.
Rododendronowy ogród. 20:31, 21 mar 2012

Do góry
Bożenko to królewskie ?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:30, 21 mar 2012

Do góry
Już jest nowa realizacja!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:28, 21 mar 2012

Do góry
Jezu Irena nie pędź tak bo nie nadążam i oddechu brak
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:19, 21 mar 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
No to chyba dziś zacznę. Ogród na piaskach wypatrujcie w nowych wątkach

Będę sprawdzać co 5 minut czy już jest
Rododendronowy ogród. 20:09, 21 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bożenko ale u Ciecie się dzieje, ruch przez calutki dzień. Jak siadam przed komputerem wieczorem po pracy to nie nadążam z czytaniem.
Ogród dla mnie to lek na stres, nie wyobrażam sobie jak mogłabym żyć bez tego szaleństwa w ogrodzie. Dzisiaj zlapałam się na tym, że siedziałam na ważnym spotkaniu w pracy a myślami byłam w moim ogrodzie, planowałam przesadzanie, dosadzanie.... Gdyby nie ta pasja pewnie bym była strasznie smutnym zestresowanym człowiekiem
A podobno jest metoda leczenia hortiterapia ja się jej poddaję codziennie czego wszystkim życzę!

Własnie o tym wczesniej rozmawiałyśmy. Ja uważam ze ludzie agresywni czy siedzacy w więzieniach powinni przebywac w ogrodach, stopniowo coraz więcej w nich pracowac. Zieleń wycisza, wiec i dla nerwowo chorych to terapia a tacy ludzie sa trzymani w zamkniętych budynkach i to jeszcze pogłebia ich agresje czy choroby nerwowe. Ja wiem na pewno że gdybym została zamknieta w scianach bez mozliwości chociaż widzenia zieleni to szybko bym zwariowała.

Ja wolę nie myśleć co by się ze mną stało, fartuszek z rękawkami zawiązanymi na plecach.... jak się cieszę, że mam ogród i ogrodowisko
Ogrodnik mimo woli 20:08, 21 mar 2012

Do góry
Pewnie zamówię zbyt dużą rozplenicę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:01, 21 mar 2012

Do góry
Agnieszka przed domem pięknie. A jak cudownie będzie z hortensjami.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:58, 21 mar 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Agnieszko gratuluję 100 strony i życzę kolejnych .
A to prezent

Lena!!! Wspaniały prezent!!! Rozumiem, że transport z tymi wszystkimi cudownościami już do mnie jedzie?
A tak na poważnie - to Twoje rośliny???

Umieram !!!!! Nie dość że bukszpany to chyba jeszcze graby ! Ja chcę taką szkółkę koło mnie !!!!!
Rododendronowy ogród. 19:54, 21 mar 2012

Do góry
Bożenko ale u Ciecie się dzieje, ruch przez calutki dzień. Jak siadam przed komputerem wieczorem po pracy to nie nadążam z czytaniem.
Ogród dla mnie to lek na stres, nie wyobrażam sobie jak mogłabym żyć bez tego szaleństwa w ogrodzie. Dzisiaj zlapałam się na tym, że siedziałam na ważnym spotkaniu w pracy a myślami byłam w moim ogrodzie, planowałam przesadzanie, dosadzanie.... Gdyby nie ta pasja pewnie bym była strasznie smutnym zestresowanym człowiekiem
A podobno jest metoda leczenia hortiterapia ja się jej poddaję codziennie czego wszystkim życzę!
Ogrodnik mimo woli 19:44, 21 mar 2012

Do góry
Ania trawy świetne. Szukam teraz rozplenicy, która będzie rosła obok bukszpanów, mam już miniaturową i giganta teraz szukam medium. możesz mi jakąś polecić ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:37, 21 mar 2012

Do góry
malkul napisał(a)
że można inaczej

Ni właśnie mi też się tak marzy ....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:33, 21 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenko ja nadal wszystko kontroluję co się u Ciebie dzieje. Działaj dalej.Pozdrawiam.

Bogdziu jakże się cieszę.
Melduję że posadziłam dzisiaj:
A. Piwonie drzewiastą suff chojuraku. - nie mogłam sobie odmówić, mimo że już jedną mam ale teraz kupiłam pelną
B. Żołtą LAURA DESSERT
C. Sorbet
D. Shirley Temple
E. sarah Bernhardt

To już łącznie będę miala 10

I jeszcze 4 kosodrzewiny, 1 kulkę, 4 cisy zadołowałam. .... Ponownie zmieniłam roślinę w doniczce podświetlanej..... tym razem na bukszpana na nóżce, włąsnoręcznie hodowanego od kulki 5 cm, a teraz ma chyba 35 cm
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:26, 21 mar 2012

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenka pewnie wieczorem siądzesz przed kompa to zostawiam dla Ciebie prezent po ciężkim dniu

Monika czasnki mam posadzne w obwódce bukszpanowej ach lubię takie widoki.
Lena - dziekuję że zaglądasz, tyle ciekawych wątków do oglądania, że sama już sie nie ogarniam, więc tym bardziej doceniam, że zaglądasz
Ania - nie wiem co zrobię jak mi moje wątki znikną.... Twoj znajdę
Irenko i Milena ściana wodna na razie wstrzyna, po wykopaniu rowu i wsypaniu podsypki ze wszystkich okolicznych pól ściągnęliśmy wodę. Jeśli nic się nie zmieni będziemy odpompowywać pompą.
Malkul - gabiony wykonawcy aktualnie nie posiadam, polecana firma zaginęła bez śladu....., chyba Pan Zlota rączka będzie musiał zrobić
Justynka - a wiesz pomyslałam, bukszpany że to byłby niezły biznes pole obok dokupić, posadzić i czekać aż zielone złoto zacznie rosnąć, potem kupie maszynkę która w kule idealne będzie ciąć a stożki sama poćwiczę
Ogród Dominiki 06:44, 21 mar 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Dziękuję Ewo. Najpierw myślałam o wiązaniu kolorowych nitek, ale ze szpilkami powinno pójść szybciej i można je łatwo przepiąć, gdy będzie trzeba.

Czytałam o Twoich tulipanach. Cudowne.
Wiązałam nitki ale się nie sprawdza bo kolory na słońcu mi wyblakły i nie do konca byłam pewna czy np czerowny czy pomarańczowy....
A jak je przesłaniasz aby po przekwitnięciu nie szpeciły ogródka. Na jednym zdjęciu widziałam, że sadzisz za hostami?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies