Justyna, kupię, dawaj na prive cenę. Zapłącę za dostawę.
Dziewczyno Ty masz talent w rękach, sprzedawaj takie cudeńka przez net, jeszcze dofinsowanie z unii dostaniesz na zalożenie biznesu.
Obiecana dla Agnieszki i Sebka maszynka do zamiatania dłuuugiego podjazdu Zamiast miotłą jeżdżę z czymś takim jak wózkiem dziecięcym i zbieram piach i śmieci do żółtego pojemnika.
Bożenko ale u Ciecie się dzieje, ruch przez calutki dzień. Jak siadam przed komputerem wieczorem po pracy to nie nadążam z czytaniem.
Ogród dla mnie to lek na stres, nie wyobrażam sobie jak mogłabym żyć bez tego szaleństwa w ogrodzie. Dzisiaj zlapałam się na tym, że siedziałam na ważnym spotkaniu w pracy a myślami byłam w moim ogrodzie, planowałam przesadzanie, dosadzanie.... Gdyby nie ta pasja pewnie bym była strasznie smutnym zestresowanym człowiekiem
A podobno jest metoda leczenia hortiterapia ja się jej poddaję codziennie czego wszystkim życzę!
Ania trawy świetne. Szukam teraz rozplenicy, która będzie rosła obok bukszpanów, mam już miniaturową i giganta teraz szukam medium. możesz mi jakąś polecić ?
Marzenko ja nadal wszystko kontroluję co się u Ciebie dzieje. Działaj dalej.Pozdrawiam.
Bogdziu jakże się cieszę.
Melduję że posadziłam dzisiaj:
A. Piwonie drzewiastą suff chojuraku. - nie mogłam sobie odmówić, mimo że już jedną mam ale teraz kupiłam pelną
B. Żołtą LAURA DESSERT
C. Sorbet
D. Shirley Temple
E. sarah Bernhardt
To już łącznie będę miala 10
I jeszcze 4 kosodrzewiny, 1 kulkę, 4 cisy zadołowałam. .... Ponownie zmieniłam roślinę w doniczce podświetlanej..... tym razem na bukszpana na nóżce, włąsnoręcznie hodowanego od kulki 5 cm, a teraz ma chyba 35 cm
Marzenka pewnie wieczorem siądzesz przed kompa to zostawiam dla Ciebie prezent po ciężkim dniu
Monika czasnki mam posadzne w obwódce bukszpanowej ach lubię takie widoki.
Lena - dziekuję że zaglądasz, tyle ciekawych wątków do oglądania, że sama już sie nie ogarniam, więc tym bardziej doceniam, że zaglądasz
Ania - nie wiem co zrobię jak mi moje wątki znikną.... Twoj znajdę
Irenko i Milena ściana wodna na razie wstrzyna, po wykopaniu rowu i wsypaniu podsypki ze wszystkich okolicznych pól ściągnęliśmy wodę. Jeśli nic się nie zmieni będziemy odpompowywać pompą.
Malkul - gabiony wykonawcy aktualnie nie posiadam, polecana firma zaginęła bez śladu....., chyba Pan Zlota rączka będzie musiał zrobić
Justynka - a wiesz pomyslałam, bukszpany że to byłby niezły biznes pole obok dokupić, posadzić i czekać aż zielone złoto zacznie rosnąć, potem kupie maszynkę która w kule idealne będzie ciąć a stożki sama poćwiczę
Dziękuję Ewo. Najpierw myślałam o wiązaniu kolorowych nitek, ale ze szpilkami powinno pójść szybciej i można je łatwo przepiąć, gdy będzie trzeba.
Czytałam o Twoich tulipanach. Cudowne.
Wiązałam nitki ale się nie sprawdza bo kolory na słońcu mi wyblakły i nie do konca byłam pewna czy np czerowny czy pomarańczowy....
A jak je przesłaniasz aby po przekwitnięciu nie szpeciły ogródka. Na jednym zdjęciu widziałam, że sadzisz za hostami?