Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:33, 21 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Marzenko ja nadal wszystko kontroluję co się u Ciebie dzieje. Działaj dalej.Pozdrawiam.

Bogdziu jakże się cieszę.
Melduję że posadziłam dzisiaj:
A. Piwonie drzewiastą suff chojuraku. - nie mogłam sobie odmówić, mimo że już jedną mam ale teraz kupiłam pelną
B. Żołtą LAURA DESSERT
C. Sorbet
D. Shirley Temple
E. sarah Bernhardt

To już łącznie będę miala 10

I jeszcze 4 kosodrzewiny, 1 kulkę, 4 cisy zadołowałam. .... Ponownie zmieniłam roślinę w doniczce podświetlanej..... tym razem na bukszpana na nóżce, włąsnoręcznie hodowanego od kulki 5 cm, a teraz ma chyba 35 cm
Madzenka 21:19, 21 mar 2012

Obiecana dla Agnieszki i Sebka maszynka do zamiatania dłuuugiego podjazdu Zamiast miotłą jeżdżę z czymś takim jak wózkiem dziecięcym i zbieram piach i śmieci do żółtego pojemnika.
Joanka 22:30, 21 mar 2012

Nie ma to jak nowoczesność w domu i zagrodzie

Czekam z utęsknieniem na tę ścianę
Bogdzia 22:36, 21 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko ja nadal wszystko kontroluję co się u Ciebie dzieje. Działaj dalej.Pozdrawiam.

Bogdziu jakże się cieszę.
Melduję że posadziłam dzisiaj:
A. Piwonie drzewiastą suff chojuraku. - nie mogłam sobie odmówić, mimo że już jedną mam ale teraz kupiłam pelną
B. Żołtą LAURA DESSERT
C. Sorbet
D. Shirley Temple
E. sarah Bernhardt

To już łącznie będę miala 10

I jeszcze 4 kosodrzewiny, 1 kulkę, 4 cisy zadołowałam. .... Ponownie zmieniłam roślinę w doniczce podświetlanej..... tym razem na bukszpana na nóżce, włąsnoręcznie hodowanego od kulki 5 cm, a teraz ma chyba 35 cm

No nawet na chwilę sie nie zatrzymujesz. Piwonie bardzo lubie. A bukszpana i tą drzewiasta mogła bys pokazac.
Madzenka 22:42, 21 mar 2012

Bożenko jak już kończe pracę to noc a zdjęcia z lampą źle wychodzą. Jutro zacznę od zdjęć z dnia poprzedniego. W weekend ogrom pracy bo dużo roślin dojedzie
Piwonie uwielbiam i kojarzą mi się z działką moich rodzicow. Niestety po śmierci taty mama ją oddała w dobre ręce. Na szczęście kilka lat temu dostalam karpy piwoni z tej dzialki, które wraz ze mną przeprowadziły się do nowego ogrodu
Madzenka 22:43, 21 mar 2012

Joanka napisał(a)
Nie ma to jak nowoczesność w domu i zagrodzie

Czekam z utęsknieniem na tę ścianę

Joasiu wygoda, a napęd to na ma ręczny
Sebek 22:45, 21 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Obiecana dla Agnieszki i Sebka maszynka do zamiatania dłuuugiego podjazdu Zamiast miotłą jeżdżę z czymś takim jak wózkiem dziecięcym i zbieram piach i śmieci do żółtego pojemnika.

Tak to sobie mniej więcej wyobrażałem
Bogdzia 22:46, 21 mar 2012

To czekam jutro na zdjęcia . A ta machina to po prostu zamiatarka? Nie wiedziałam że są takie małe. Myślałam że najmniejsze to takie jak jeżdżą po chodnikach.
Madzenka 22:49, 21 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
To czekam jutro na zdjęcia . A ta machina to po prostu zamiatarka? Nie wiedziałam że są takie małe. Myślałam że najmniejsze to takie jak jeżdżą po chodnikach.

Tak Bogdziu to zamiatarka na potrzeby domowe, reczna, lekka, niewielk. U mnie niodzowna bo jak wjeżdżam z zabłoconej i dziurawej drogi na podjazd to cała glina mi na nim zostaje. Jak wysycha to zamiatarką a potem myjką ciśnieniową i jest git. Zanim ją kupiłam to latałam z miotlą ale wszystkie sąsiadki chyba okna myć po m musiały tak kurzyłam ....
Sebek 22:55, 21 mar 2012

Pewnie teraz lubią Cię sąsiadki o wiele bardziej