Garaż w przeciwieństwie do domu jest murowany
Ale nic tak się nie sprawdza jak wiata garażowa, jestem za leniwa aby parkować w garażu ha i dlatego mój M się przeciska przez garaż, w którym po staropolsku jest mydło i powidło ....
Cieszę się, że realizujesz taki świetny pomysł!!,
Moja 18-tka a właściwie za 2 m-ce 19-tka nie wie czego chce, ja również w jej pokoju ....
Te nowojorskie taksówki właśnie uwielbiam, ale bardziej mi do gościnnego pasują....
Makul bo pomyślę, że zmieniłaś orientację już pisałam, że dobry fotograf zrobi z małpy kanarka.
Dodam tylko, że pierwszy kupiony projekt i nawet zaadaptowany przez architekta pochodził z Domy z wizją Gdybym nie znalazła aktualnego, wybranego wyłącznie dla ogrodu zimowego to byłby http://www.domyzwizja.pl/projekty/charakterem_z1/galeria/duze/1.jpg
W szczególności podobają mi się wizualizacje wnętrz tej pracowni.
Dlatego nie rezygnuj z drewna na elewacji, bambusów w ogrodzie i gabionów bo to najbardziej lubią Tygryski
Z przyjemnością będę oglądała Twoją realizację.
Sylwia i Ania świetne projekty.
Sylwia zachwycił mnie pokój Kuby. Jestem na etpie urządzania pokoju mojej córki...... Maturzystki. Już trochę inne klimaty Urządzam po raz drugi w ciągu roku.... Na szczęście pokój gościnny przejął zbyteczne meble....
Sylwia to zdjęcie ferrari to gotowe plakaty/fototapeta/na płótnie? Chciałabym młodej zamówić zdjęcie New York. Masz jakiś sprawdzony namiar na firmę od plakatów?
Justynka, parasola nie kupiłam bo kupiłam wersję z rozkładanym stołem i bez otworu. Ale komplet już mi się rozpada, krzesła..... To chyba akacja ? Bo już zapominiałam z czego te meble? Chyba poszukam tekowych w kolejnym sezonie i będę w nie ciskać wodą jak Danusia.
A ja myślę dziewczyny, że do zmroku będziemy w ogrodzie a do nocy na ogrodowisku
Szkoda patrzeć na te wszystkie szkody w roślinach ,ale pocieszam się, że Danusia wymienia natychmiast i jest znów pięknie. Tak sam zrobię
Pierwszy sezon bywa trudny na budowie... Jak już zamieszkasz i codziennie będziesz doglądać ogrodu w każdej wolnej chwili to Ci wypięknieje. Działeczka była tak piękna, że aż nie wyobrażam sobie ogrodu pracy będzie ogrom ale widać świetne przygotowanie. Zazdroszczę brzóz i sosen. A co do liści, to co byś robiła jesienią w ogrodzie???
Agata pokazuj, nawet dziura w ziemi holenderskiej wszystkich na ogrodowisku interesuje Monice teściów cała Polska zazdrości więc pokazuj co robisz, chętnie będziemy zaglądać
Sebku, pewnie, że do gołej ziemi nie warto ale trochę trzeba aby nowe źdźbła mogły się przebić. W kwietniu i tak wertykulacja to wyciągnie resztę tego filcu. Widziałam dzisiaj w castoramie areator i wertykulator w jednym
Marta dziękuję za pochwały, zaglądaj
Sebek uduchawiać się można nawet wieczorem , ale doceniam poświęcenie.
Ale pędzisz z wątkiem, że musiałam się kilka stron cofać.
Trzmielinka na pewno odbije, tuja coś słabo wygląda, tnij ją ;(
Właśnie o taki stole mówimy, dużym wygodnym skupiającym rodzinę i pomyśl o wygodnych krzesłach, żadne tam plastkikowe ghosty tylko takie które was zatrzymają przy stole
Jesteśmy cały czas i podglądamy a ogrodu zimowego to się chyba tak jak Ty doczekać nie mogę. Czekamy również na zdjęcia stylu eklektycznego po remoncie
Ps ostrokrzew rośnie powoli, cięcie dla bardziej zaawansowanych często wymarza, dlatego nie nadaje się na dywanik pod kulami , bardziej na żywopłot w osłoniętym miejscu