Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

bociek 18:59, 14 lut 2012

OOOOOO, Malkul, no gratki Z okazji powiekszenia rodziny, oczywiscie Niech Ci bocian przyniesie slodkiego, zdrowiutkiego malucha

O projekt Magnolii jestem spokojna, na pewno bedzie pieknie I czekam na fotki z realizacji
malkul 14:19, 16 lut 2012

Bociek dziekuję za te życzenia
No cóż poprostu musisz się postarać (this joke)
Madzenka 23:48, 03 mar 2012

Dopiero trafiłam na Twój wątek , bo całkiem od niedawna patrząc na kalendarz, a całkiem długo liczac czas spędzny przed komputerem, jestem na ogrodowisku.
Czytając o Twoim dołku emocjonalnym w zakresie projektu już ci miałam doradzić architekta krajobrazu ale widzę, że już na ten pomysł wpadłaś
Nie rezygnuj z elewacji drewnianej, spójrz na mój wątek i dom, nie zamieniłabym drewna na nic innego Nie decyduj się tylko na olejowanie lecz po prostu bejcą lub innym środkiem do konserwacji drewna pomaluj.
Montaż gabionów wiosną będziesz mogła również u mnie obejrzeć z firmy którą Ci polecił Sebek
Sadzenie bambusów u mnie pod koniec marca, stoją sobie teraz w ogrodzie zimowym i czekają na ocieplenie
Więc mamy wiele wspólnych pomysłów, zapraszam zatem często do mnie
malkul 18:47, 04 mar 2012

Marzenko bardzo bardzo cieszę się , że zajrzałaś do mnie ja w jeszcze nie byłam w Twoim wątku ale już do Ciebie pędzę i umieram z ciekawości: bambusy , gabiony WOW to brzmi naprawdę interesująco
Madzenka 18:50, 04 mar 2012

Bambusy i gabiony dopiero w tym roku zaistnieją poczekaj zdążysz, na razie wykańczasz wnętrze
malkul 18:56, 04 mar 2012

Marzena ŁOBUZIE, nie dość że jesteś piękna to masz kobieto przepiękny Dom!!! nie przeszkadzaj mi bo siedzę włąsnie i zbieram szczękę z podłogi
malkul 19:33, 04 mar 2012

Wróciłam od Marzeny2007 (z wirtualnych odwiedzin). Było pieknie! Uwielbiam nowoczesne domy.
Madzenka 19:56, 04 mar 2012

malkul napisał(a)
Marzena ŁOBUZIE, nie dość że jesteś piękna to masz kobieto przepiękny Dom!!! nie przeszkadzaj mi bo siedzę włąsnie i zbieram szczękę z podłogi

Makul bo pomyślę, że zmieniłaś orientację już pisałam, że dobry fotograf zrobi z małpy kanarka.
Dodam tylko, że pierwszy kupiony projekt i nawet zaadaptowany przez architekta pochodził z Domy z wizją Gdybym nie znalazła aktualnego, wybranego wyłącznie dla ogrodu zimowego to byłby
http://www.domyzwizja.pl/projekty/charakterem_z1/galeria/duze/1.jpg
W szczególności podobają mi się wizualizacje wnętrz tej pracowni.

Dlatego nie rezygnuj z drewna na elewacji, bambusów w ogrodzie i gabionów bo to najbardziej lubią Tygryski
Z przyjemnością będę oglądała Twoją realizację.
Madzenka 23:03, 18 mar 2012

Obiecane fotki ale wklejam u Ciebie
Parter stanowi jedno pomieszczenie za wyjątkiem toalety. Umożliwa to konstrukcja stalowa i słupy, które stojąw salonie i kuchni/
Salon

Jadalnia

Ogród zimowy, stojaki na drewno świecą pustką a szkoda ...

Kuchnia
Madzenka 23:06, 18 mar 2012

I przeciwna ściana salonu - stare zdjecie - bo na niej leżał M i zakazał robić fotki Jeszcze lampa z OBI