Witamy deszczowca, często bywam na wyspach.. w Szkocji nie byłam, ale zaplanuję też kiedyś.
Koniecznie się odzywaj i pokazuj, mamy na forum "zagranicznych", szybko się zorientujesz co gdzie kiedy
Koniecznie podziel się z nami czymś, uwielbiamy te klimaty
Jest dobrze, aby tylko magnolia cały czas ładna była. bo się jej "czepiałam" ale zamiast niebieskich, smutnych jałowców, zaplanuj plamy z kolorowych wrzośców i wrzosów. Dodaj traw.
Użyj wrzosowatych w ilości przynajmniej po 25-30 szt jednego koloru. Polecam
Erica 'Golden Starlet' -żółty z białymi kwiatami
Zrobiłabyś to i bez mojej sugestii, intuicja mi to podpowiada Niecierpliwie oczekuję na ciąg dalszy, co do kolorów. Czy odważnie zastosowane barwy zagoszczą w bukszpanowym?
To wątek Bogny zaniedbuje go )))))))))))))))))))))
Ja jestem na razie nie w formie.Rzadziej udaje mi się nie spać do takich godzin,a poza tym jeśli już to jestem sama,a mam dość rozmów ze sobą wolę prowadzić je z kimś
Wianki są, nawet dwa, ale ich premiera będzie w sobotę Nie wypada mi lecieć przed szereg już dziś Kolorystyka i materiał - niespodzianka Musicie wybaczyć.
Dobre z tym doktoratem a u mnie dla odmiany nie leje a świeci słoneczko i zrobiłam dziś dwa wianki, żeby z w sobotę zająć się tylko Gośćmi na wiankach.