Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
05:04, 15 maj 2013
człowiek po nocy wstawac musi, żeby nadgonić ilości naprodukowanych stron.. listości nic
Pięknieje Twój ogród w oczach, a tulipanki liliokształtne - te, które miały być białe, a są fioletowe - sprawiły być może psikusa, ale pasują tam jak ulał
Piękny kolor i kształt i wysokość. Cudo!
Firletka.. coś mi to powiedziało i pobiegłam zobaczyć czy moja, którą dla mnie przygotowałaś raczyła się przyjąć... ale nie raczyła, nie wytrzymała pewnie ciągłych zmian koncepcji i przesadzania
O psiaczku doczytałam... i cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty
Psiuńka, która u was zawita będzie miała raj na ziemi, bo wiele w Tobie ciepła i życzliwości dla świata
A wracając do ogrodu - poczułam się jak w żywej encyklopedii roślin
Tamaryszek, kalina, hosty potwory i spółka, byliny, tulipany, ambrowiec, bukszpany.... wszystko jest i wszystko pięknie ze sobą współgra
Aż boję się sobie uświadomić, ile pracy musiałaś włożyć w ten ogród
Tym bardziej chylę czoła i zbieram - wirtualnie - plon Twojej zeszłorocznej pracy

Pięknieje Twój ogród w oczach, a tulipanki liliokształtne - te, które miały być białe, a są fioletowe - sprawiły być może psikusa, ale pasują tam jak ulał

Firletka.. coś mi to powiedziało i pobiegłam zobaczyć czy moja, którą dla mnie przygotowałaś raczyła się przyjąć... ale nie raczyła, nie wytrzymała pewnie ciągłych zmian koncepcji i przesadzania

O psiaczku doczytałam... i cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty

A wracając do ogrodu - poczułam się jak w żywej encyklopedii roślin

Aż boję się sobie uświadomić, ile pracy musiałaś włożyć w ten ogród