Mam nadzieję że szybko urośnie. Ten drugi miskant kupiony w maju ładnie się rozrasta. Na bukszpan niestety trochę poczekam. Ale co tam, chociaż lawenda zakwitnie.
Anulko, moje miskanty sztuk 2 miały napis "miskant kwiecisty" wydaje mi się że to jest inaczej miskant olbrzymi, wydaje (mi się tylko wydaje że gdzieś na forum czytałam że trzeba na niego uważać bo potem zostaje tylko maczeta. Teraz znalazłam na archiwum allegro że ktoś sprzedawał jego kłącza więc wychodzi na to że ma kłącza, jeśli chodzi o badanie organoleptyczne to go nie dokonałam, zadołowałam ziemią ogrodową z worka (a niech ma ) i nie dopatrywałam się czy ma korzenie czy kłącza
Na trawach to ja sie nie znam Ale podoba mi sie miskant w paski i on tez wysoki rosnie i fajnie zaslonilby plot. Ja mam zamiar kupic sobie wlasnie takiego miskanta
Igacz30 dziękuję Byłam przerażona jak mąż zaczął wycinać krzewy,myślałam..jak ja opanuję tę rabatę Ania74 miło mi
To jest rozplenica 'Hameln',za nią rośnie miskant 'Hinjo' a za miskantem następna rozplenica 'Moudry',widać tylko jej czubek
Asiu aparatu szkoda ,ale widocznie mus kupić nowy tylko nie wiem kiedy to nastąpi więc na razie będzie brak fotek
Asiu dzięki ,ale jak przyjedziesz do mnie to zmienisz zdanie z Parku na parczek i to będzie bliższe prawdy
Dobrej nocy Asiu ,wejdź na pw. buziaki
Jagódka co do trawy to już wiesz miskant olbrzymi czy ????
Aparatu szkoda tym bardziej, ze chciałaś pokazać z innej strony - nowe spojrzenie. Od strony tarasu również pięknie. I tu w spokoju możesz wypocząć bo niczego już nie musisz zmieniać, niczego nie musisz przesadzać, nieczego nie musisz pielić. Wszystko na swoim miejscu - jedo słowo, jedno a opisuje wszystko - pięknie
Czy ja nie miałam racji pisząc park teraz tylko dopiszę Park Narodowy
Miłej nocy
Asiu dzięki Tobie co prawda mieszkamy dość daleko od siebie ,ale zawsze bliżej niż np.do Rzeszowa
Asiu deszczyk był taki sobie burza była ale mało deszczu niestety tak ,że dzisiaj już z rana M podlewał szczególnie hortki .A co to za trawka ? może miskant giganteus on rośnie bardzo duży ,właśnie do 4 m ,miejsce na pewno znajdziesz ,buziaki miałam następnych gości