Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Magdalenka 11:00, 24 kwi 2012

Do góry
To jak już nabierzesz takiego ostrego tempa, to z rozpędu przyjedź popracować do mnie - przecież nie można się zatrzymać tak w biegu, hihihi
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:58, 24 kwi 2012

Do góry
Dzięki Ana . No i kolejny głos za rh w tym miejscu - niepotrzebnie w ogóle kombinowałam, bo przecież coś, co wymyśliła Danusia musi być perfekt przemyślane!

Już nie kombinuję - będzie rząd białych rh (w półkolu) pomiędzy żwirowym kołem a serbami
Ogród Magdalenka 10:54, 24 kwi 2012

Do góry
Ja podawałam nazwę firmy, jak polecałam ten punkt wyprzedażowy, ale nie wiem czy wolno...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:53, 24 kwi 2012

Do góry
Domi, Noemi - dzięki za podpowiedż - to jest bardzo dobre miejsce! Gdzieś przy południowej ścianie altany będzie miała i słonecznie i zacisznie!!! W najbliższy weekend sadzę, więc będą fotki

Abiko - że przed serbami musi być rh, to juz jestem przegadana, wszakże "zrzynam" pomysł z Danusiowego "ogrodu przy rezydencji", a tam tak jest . To nieprawda, że ja będę miała ładniej - obie będziemy miały ! Widzisz, a mój M. ma odwrotnie, on by same największe drzewa kupował, stopuje go cena za ilości drzewek jakie potrzebujemy
Ogród Dominiki 09:41, 24 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Kącik z huśtawką robi furrorę - nic dziwnego, jest taki uroczy, że wszyscy chcą go mieć, jak Danusiowe ciurkadełka i kulki bukszpanowe

No właśnie widzę. Na poczatku chcieliśmy zrobić w miejscu tego kącika z huśtawką altankę. Ponieważ obawiałam się, że dym z grilla węglowego będzie leciał do wnętrza domu, chciałam odsunąć miejsce dla niego jak najdalej od okien, w kąt ogrodu. W projekcie ogrodu pojawił się więc ekran z cisa i zostało wolne miejsce bez roślin pod przyszłą altankę. No ale w końcu kupilśmy grilla gazowego, więc już nie było potrzeby uciekania z grillem z tarasu i zrobiliśmy kącik grillowy pod ścianą domu, blisko kuchni, zeby nie trzeba było nosić talerzy przez cały ogród. No i tak został nam pusty placyk w kącie ogrodu, bo altanki już nie chciałam mieć. Huśtawka najpierw stała przez rok przy tarasie, ale jak ją przestawiliśmy tam, gdzie stoi teraz, to już tak została. Później dorobiliśmy placyk z kostki, żeby było stabilnie, dosadziliśmy wiąza, w zeszłym roku dorobiłam obwódkę z bukszpanu, M. dołożył dwie latarenki, wysypał żwirek, no i jest, jak jest.
Ogródkowe perypetie:) 09:40, 24 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

9cm szpile na urodziny dzieci??? Niezła jesteś !
plan był taki, że przyjdę, siądę i koniec...a tutaj mi zwiedzanie akwariów urządzili..wszyscy rodzice się zmyli zostałam ja i mama solenizantki.. wyjścia nie było, chodziłam za dziećmi Raz się człowiek "wylaszczy" jak to swierdziła koleżanka i taka wtopa Ach..mój wyjazd do Ciebie stoi pod znakiem zapytania...wszystko będzie zależało od tego czy będę miała opiekę dla dzieci..

No nie, stawaj na głowie, ale musisz przyjechać! A woje dzieci to babć i dziadków jakich nie mają, albo inej chętnej do opieki rodziny ?
No właśnie nie ma, babcie 300 km dalej, tutaj sami jesteśmy dlatego tak mi to wszystko marnie i wolno idzie... najwyżej mój M. przyjedzie sam..
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:15, 24 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Uwielbiam młode listki na wszystkich roślinach, ale te na trzmielinie są wyjątkowe - takie energetyzujące!!!
Miłego dnia Ewo

Agnieszko dziękuję bardzo za życzenia i odwiedziny
Powiem Ci, że fotorelacja ze spotkania u Ciebie w niedzielę była bardzo energetyzująca, świetnie!!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:14, 24 kwi 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

hehehhehehe uśmiałam się. Już tak mnie nie chwalcie, bo spocznę na laurach i nic więcej nie wymyślę

No, no, no, tylko bez takich
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:10, 24 kwi 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
a widzisz...i tu Cię zaskoczę. Tu już jest wysypana gruba warstwa kory, tylko że jest wzięta z pryzmy z tartaku i już tak piknie nie wygląda jak ta z worków

No to teraz ja Cię zaskoczę - kora z worków wcale taka piękna nie jest... Po rozsypaniu często chodzę i zbieram większe kawałki i wrzucam w jakieś mniej widoczne miejsca...
No to bez ociągania, zdjęcie rabaty ale teraz już z korą poprosimy
Ogród Dominiki 08:11, 24 kwi 2012

Do góry
Kącik z huśtawką robi furrorę - nic dziwnego, jest taki uroczy, że wszyscy chcą go mieć, jak Danusiowe ciurkadełka i kulki bukszpanowe
Przedogródek Agniechy973 08:07, 24 kwi 2012

Do góry
Oj Magnolia współczuję Tobie i Tymkowi Chyba im dziecko strasze, tym gorzej przechodzi, ale Twój Tymek wyjątkowo mocno wysypany z tego co piszesz My mamy Komunię w tym samym terminie. Zdróóóóóóóóóówka!!!!!!!
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 07:52, 24 kwi 2012

Do góry
Uwielbiam młode listki na wszystkich roślinach, ale te na trzmielinie są wyjątkowe - takie energetyzujące!!!
Miłego dnia Ewo
Ogród Magdalenka 07:34, 24 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Jeszcze mam takie dwa cudaki, na schody nie patrzcie, M robi dokładnie i powoli w tym sezonie mają być skończone

Piękne kosteczki Ci wyszły, a nie żadne cudaki Domyślam się, że kulkowanie już Cię znudziło i teraz przerzucasz się na inne kształty ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:52, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Łaaaał!!! Ale superaśny plac zabaw! W wielu przedszkolach takiego nie ma! Coś czuję Aniu, że będziesz mieć dodatkowy oddział szkolno-przedszkolny, jak się wszystkie okoliczne dzieciaki zlecą

O rany !!! TO u Ciebie... myślałam, że plac zabaw...SUPER
Ogród Sylwii od początku :) 22:39, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Syla wpadłam się przywitać, a przy okazji nadgoniłam wątek

Fajnie , że jesteś ..... normalnie tragedia bo M mi taczki nie kupił ... jutro jestem bezrobotna ogrodowo A przymierzałam się do ciężkiej roboty a tu kiszeczka ....

Ziemię przywiozą , piasek przywiozą a ja bez sprzętu zostałam .... hihihi

A może to celowa robota? M. dba o Ciebie, a że zna Cię dobrze to wie, że z pustą taczką byś nie jeździła, a po paru kursach z pełną będziesz nie do "użytku" potem, hihihi

hihihi przyznam, że też tak pomyślałam
Ogród Magdalenka 22:26, 23 kwi 2012

Do góry
Się zobaczy, się okaże
Ogród Magdalenka 22:25, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
To Ty dziasiaj miałaś jakieś szalone tempo - tyle rzeczy w jedno popołudnie zrobić!!!
A ja wręcz przeciwnie - leniwie podlewałam dziś roślinki

Wieloszka jak zobaczysz na żywo mój ogródek to wszystko stanie się jasne ... tempo całkiem normalne
Ogród Magdalenka 22:23, 23 kwi 2012

Do góry
To Ty dziasiaj miałaś jakieś szalone tempo - tyle rzeczy w jedno popołudnie zrobić!!!
A ja wręcz przeciwnie - leniwie podlewałam dziś roślinki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:21, 23 kwi 2012

Do góry
Wiem Sebek, ale z kolei nie mogę zmarnować takiego wspaniałego prezentu, a u mnie nie ma osłoniętych i jednocześnie słonecznych miejsc w ogrodzie...
Hmmmmm.... i znów myślę........
Ogród Sylwii od początku :) 22:17, 23 kwi 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Syla wpadłam się przywitać, a przy okazji nadgoniłam wątek

Fajnie , że jesteś ..... normalnie tragedia bo M mi taczki nie kupił ... jutro jestem bezrobotna ogrodowo A przymierzałam się do ciężkiej roboty a tu kiszeczka ....

Ziemię przywiozą , piasek przywiozą a ja bez sprzętu zostałam .... hihihi

A może to celowa robota? M. dba o Ciebie, a że zna Cię dobrze to wie, że z pustą taczką byś nie jeździła, a po paru kursach z pełną będziesz nie do "użytku" potem, hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies