Marzenko czytałam o Twoich zakupach ... i o donicach !!! Jak możesz mi to robić !!! ... ale rozumiem Cię i cieszę się , że będę je podziwiać u Ciebie ... moje mnie też bardzo cieszą i może z czasem powiększę swoją kolekcję
Sebek gdzieniegdzie są dziury w trawniku , jutro dokupię nasiona i posypię, mam nadzieję, że teraz ruszy , bo wyglądał tak sobie ... oczywiście posypałam nawozem i podlałam
...w żurawkach na granicy jasnych i bordowych mam trzy trawy ,których jeszcze nie widać, ale coś by się tam przydało wyższego zimozielonego ... jutro zrobię im zdjęcia za dnia, nie podobają mi się, coś musiałam źle zrobić , jak je sadziłam, chyba je wykopię całkiem , porządnie przekopię ziemię i jeszcze raz je posadzę ...
Czyli to jest susan ? ... oj skarb dla mnie, z moim doświadczeniem, dla mnie jest w sam raz ... jeszcze kanciki muszę przyciąć aaaa i moje trawy się obudziły, nawet hakone !!! jedynie miskant variegatus śpi jeszcze - leń !
Aniu Ty taka mobilna jesteś, musisz kiedyś do nas przyjechać na kawkę , nie musimy się umawiać nie wiadomo z jakim wyprzedzeniem , obwodnicą w parę minut dziewczyny są u mnie, Irenka ma też super dojazd , muszę sprawdzić Agę- Pe na mapie, ale też ma blisko, zapraszamy