Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 22:25, 23 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
To Ty dziasiaj miałaś jakieś szalone tempo - tyle rzeczy w jedno popołudnie zrobić!!!
A ja wręcz przeciwnie - leniwie podlewałam dziś roślinki

Wieloszka jak zobaczysz na żywo mój ogródek to wszystko stanie się jasne ... tempo całkiem normalne
Wieloszka 22:26, 23 kwi 2012

Się zobaczy, się okaże
Sebek 22:27, 23 kwi 2012

No to gratuluję super wytrzymałego trawnika - mój prawie w całości był wyrwany

A w żurawkach może cisy na pniach - albo pienne hortensje limeght ?
noemi 22:29, 23 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Madzia i gdzie te zdjęcia ?
czytałaś , że kupiłam dzisiaj dwa pure elho ... Te wysokie. Nie mogłam sobie odmowić...

Marzenko czytałam o Twoich zakupach ... i o donicach !!! Jak możesz mi to robić !!! ... ale rozumiem Cię i cieszę się , że będę je podziwiać u Ciebie ... moje mnie też bardzo cieszą i może z czasem powiększę swoją kolekcję
Madzenka 22:29, 23 kwi 2012

Moje magnolie teź zaczynają kwitnąć, mam taką samą
A taki ogródek to skarb, można o niego dbać szybciutko i zawsze jest taki perfekcyjny
noemi 22:36, 23 kwi 2012

Sebek napisał(a)
No to gratuluję super wytrzymałego trawnika - mój prawie w całości był wyrwany

A w żurawkach może cisy na pniach - albo pienne hortensje limeght ?

Sebek gdzieniegdzie są dziury w trawniku , jutro dokupię nasiona i posypię, mam nadzieję, że teraz ruszy , bo wyglądał tak sobie ... oczywiście posypałam nawozem i podlałam
...w żurawkach na granicy jasnych i bordowych mam trzy trawy ,których jeszcze nie widać, ale coś by się tam przydało wyższego zimozielonego ... jutro zrobię im zdjęcia za dnia, nie podobają mi się, coś musiałam źle zrobić , jak je sadziłam, chyba je wykopię całkiem , porządnie przekopię ziemię i jeszcze raz je posadzę ...
noemi 22:43, 23 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Moje magnolie teź zaczynają kwitnąć, mam taką samą
A taki ogródek to skarb, można o niego dbać szybciutko i zawsze jest taki perfekcyjny

Czyli to jest susan ? ... oj skarb dla mnie, z moim doświadczeniem, dla mnie jest w sam raz ... jeszcze kanciki muszę przyciąć aaaa i moje trawy się obudziły, nawet hakone !!! jedynie miskant variegatus śpi jeszcze - leń !
noemi 22:48, 23 kwi 2012

asc napisał(a)
Zazdraszczam spotkania w takim zestawie

Aniu Ty taka mobilna jesteś, musisz kiedyś do nas przyjechać na kawkę , nie musimy się umawiać nie wiadomo z jakim wyprzedzeniem , obwodnicą w parę minut dziewczyny są u mnie, Irenka ma też super dojazd , muszę sprawdzić Agę- Pe na mapie, ale też ma blisko, zapraszamy
noemi 22:54, 23 kwi 2012

Jeszcze mam takie dwa cudaki, na schody nie patrzcie, M robi dokładnie i powoli w tym sezonie mają być skończone
Wieloszka 07:34, 24 kwi 2012

noemi napisał(a)
Jeszcze mam takie dwa cudaki, na schody nie patrzcie, M robi dokładnie i powoli w tym sezonie mają być skończone

Piękne kosteczki Ci wyszły, a nie żadne cudaki Domyślam się, że kulkowanie już Cię znudziło i teraz przerzucasz się na inne kształty ?