Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

noemi 10:06, 24 kwi 2012

Aga o tym samym pomyślałam co Domi napisała, może koło altanki posadzić magnolie , musi mieć słońce, u mnie jest taka mała magnolia, dla mnie bardziej krzak niż drzewo i kwitnie co roku, ale jest w słońcu . Tam gdzie serby lepiej dać same rh .
abiko 10:10, 24 kwi 2012

Aga, ależ masz piękne serby koło tego kółka..gdzie mojemu do Twoich Jak znalazłam takiej wielkości to usłyszałam, że nie jest równy ( matko) i go nie weźmie ( mój M.) i kupiłam jakieś takie maleństwo co nie wiem, co z nim zrobić..Serby cudo... daj przed nimi rh i będziemy miały tak samo, tzn. ty ładniej ale nasadzenia takie same
Wieloszka 10:53, 24 kwi 2012

Domi, Noemi - dzięki za podpowiedż - to jest bardzo dobre miejsce! Gdzieś przy południowej ścianie altany będzie miała i słonecznie i zacisznie!!! W najbliższy weekend sadzę, więc będą fotki

Abiko - że przed serbami musi być rh, to juz jestem przegadana, wszakże "zrzynam" pomysł z Danusiowego "ogrodu przy rezydencji", a tam tak jest . To nieprawda, że ja będę miała ładniej - obie będziemy miały ! Widzisz, a mój M. ma odwrotnie, on by same największe drzewa kupował, stopuje go cena za ilości drzewek jakie potrzebujemy
Ana 10:53, 24 kwi 2012

piękne to koło - i faktycznie - od razu skojarzyło mi się z ogrodem przy rezydencji! Ja też dałabym wokół niego Rh...cudnie będzie!
Wieloszka 10:58, 24 kwi 2012

Dzięki Ana . No i kolejny głos za rh w tym miejscu - niepotrzebnie w ogóle kombinowałam, bo przecież coś, co wymyśliła Danusia musi być perfekt przemyślane!

Już nie kombinuję - będzie rząd białych rh (w półkolu) pomiędzy żwirowym kołem a serbami
Ana 11:06, 24 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Dzięki Ana . No i kolejny głos za rh w tym miejscu - niepotrzebnie w ogóle kombinowałam, bo przecież coś, co wymyśliła Danusia musi być perfekt przemyślane!

Już nie kombinuję - będzie rząd białych rh (w półkolu) pomiędzy żwirowym kołem a serbami

Bardzo dobra decyzja - juz sama nie mogę doczekać się tych widoków
aga_pe 11:29, 24 kwi 2012

na tle tych serbów będą cudnie wyglądały
hanka_andrus 13:18, 24 kwi 2012

Pięknie się urządzacie! Wspólne porady ogrodnicze wiele dają obu stronom!
Wieloszka 13:58, 24 kwi 2012

Dziękuję Haniu, że zaglądasz! Macham łapką
popcorn 14:31, 24 kwi 2012

Ale będzie pięknie z tymi Rh
Cunningham's white czy jakieś inne? Mój niedawno kupiony ma różowe pąki, ale jak się otwarły są białe - uff

pozdrawiam!