Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród z łezką 20:01, 26 maj 2014

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu ogrod robi wrazenie na zdjeciach ale zapewne na zywo tam byc i pospacerowac to musi być niesamowite wrazenie Super spotkanie, pogoda dopisala no i nastroje jak widac tez bo wesole jestes bardzo a co to za wianek?) No i zdjecia z M w oknie..... Pozdrawiam i zycze kolejnego udanego spotkania

Danusiu, bardzo się cieszę, że mogłam ogród Bodzi zobaczyć osobiście, ale przede wszystkim to było rewelacyjne spotkanie z ludźmi...a sama Bogdzia...dusza człowiek
Wianek przez przypadek znalazł się na mojej głowie, to chyba Ewy, albo Sylwii, albo Ani od kulek. One same zrobiły takie piękne wianki.
Zdjęcie w oknie...jedyne dla nas
Ogród z łezką 09:35, 25 maj 2014

Do góry
Kasiu ogrod robi wrazenie na zdjeciach ale zapewne na zywo tam byc i pospacerowac to musi być niesamowite wrazenie Super spotkanie, pogoda dopisala no i nastroje jak widac tez bo wesole jestes bardzo a co to za wianek?) No i zdjecia z M w oknie..... Pozdrawiam i zycze kolejnego udanego spotkania
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:06, 15 maj 2014

Do góry
mira napisał(a)
U mnie wiatr wichura wstrętnie ale osusza i przy okazji strasznie śmieci będzie robota
zaraziłaś mnie paprocią, kiedyś je widziałam tam ale jakoś odpuściłam, jak małe to się nie widzi efektu
oby do niedzieli bo ma być słońce

Mirka do cienia są piękne I przede wszystkim nieinwazyjne jak inne paprocie, których sie próbuję pozbyć z jednego miejsca już 3 lata .. jakbym miała miejsce to zrobiłabym z nich duży łan.. mogłabym do host posadzić, ale mój kolega Pies.... wszytko tam połamie
A ogród w gałęziach, liściach, kwiatach ..... pozrywało liscie z drzew.... po prostu maskara.. i dalej pada Idę zdjąć wianek z drzwi, bo mnie do szewskiej pasji doprowadza jego stukanie... ale wyjść mi sie nie che.... a drzwi juz obite na pewno
Ogród naturalny, pachnący lasem .. 13:24, 10 maj 2014

Do góry
a tu wianek:

można też dorobić dno do wianka i wyjdzie koszyk-miska
W Gąszczu u Tess 21:43, 05 maj 2014

Do góry
Tess, sikorkowe foty cudne! Ale jej spasował wianek
Cheerfullness prześliczne

pozdrawiam!
W Gąszczu u Tess 08:36, 29 kwi 2014

Do góry
Kochani, jestem w totalnym niedoczasie a Rozlewisko czeka

Zatem odpowiem ogólnie:

- dziękuję za pochwały,

- te narcyzy, które i mnie się podobają to cheerfulnessy,

- domek dla owadów zrobił mój mąż z szuflady starego biurka.

Wpadłam na tę krótką chwilkę, bo muszę Wam coś pokazać.
Po prostu muszę.

Pamiętacie pewnie, że powiesiliśmy budki lęgowe, a w jednej zamieszkały sikorki. I mój wianek zrobiony z "przydasi".
Przydasie przydały się też sikorkom

Zobaczcie. Ja byłam zachwycona.

Bo sikorka wcale się nas nie bała, bardzo mocno zajęta skubaniem.

Ale głównie dlatego, że to skubanie oznacza, że są już młode.

Ogród do kwadratu 21:04, 28 kwi 2014

Do góry
Pięknie, coraz piękniej! Wianek z mchu - wow!
Ogród w Alei Lipowej... 10:55, 28 kwi 2014

Do góry
Wianek pomysłowy. Ja tam żadnych nitek nie widzę.

Rzeżuchę tez zapomniałam na czas wysiać

Hortka chyba przemrożona.
W Gąszczu u Tess 22:13, 23 kwi 2014

Do góry
Tulipanowo cudnie, wianek klimatyczny i bardzo w tym miejscu pasuje pozdrawiam.
Ogród do kwadratu 21:39, 23 kwi 2014

Do góry
Dawno u Ciebie nie byłam i w końcu dotarłam.
Ogród przepiękny tworzysz, a jaka konsekwencja i spójność.
Wianek cudny.
W Gąszczu u Tess 14:16, 23 kwi 2014

Do góry
Tereniu-ależ tu cudnie. zostaję, przycupnę przy hortensji - piszesz że doga ale jakże cudna jest!!

Wiedziałam że jak wiosna przyjdzie to oczu tu nie oderwę!
Piękne tulipany, wianek też cudny (co się czepiasz)
Soczyście i ślicznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:53, 23 kwi 2014

Do góry
świetne te dekoracje, wianek i gałązki przed domem wymiatają
W Gąszczu u Tess 22:41, 22 kwi 2014

Do góry

Mój wianek zrobiony naprędce z przydasi.

Moja duma - na pierwszym planie tulipki Verona.

Szarpnęłam się na potwornie drogą (przepłaciłam, bo w plantico mają ceny z kosmosu), ale cudną w kolorze i rozmiarze, hortensję.

Verona z bliska.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:32, 22 kwi 2014

Do góry

I na koniec wianek, który dostał pióra

Macham do Was i spadam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:04, 22 kwi 2014

Do góry
Zostawiłam nadrabianie u Ciebie jako lekturę na dobry sen.. ale czy zasnę śmiejąc sie na cały regulator?

Co post czy foto mam 100 myśłi co ci napisać.. rano trzeba wstać, koniec świat.. wiec powiem, że fotki boskie, ogród boski, teksty godne książki... a klimat wnętrz łącznie z Hieonimo wymiata..
Wianek na drzwiach bardzo mi się podoba....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:39, 21 kwi 2014

Do góry
jak zamocowałaś wianek na drzwiach?
mój branek był z białej czekolady, jaś po kryjomu lizał koszyczek w drodze do domu a później sprawiedliwie podzielili się zwierzęciem
Ogród do kwadratu 23:38, 19 kwi 2014

Do góry
Aga ależ cudny wianek. No no. Zdolniacha .
Wesołego Alleluja.
Wiary, nadziei i miłości .
Ogród do kwadratu 22:49, 18 kwi 2014

Do góry
Ahoj Aguś Świetny ten wianek...sama natura Pomysłowe bardzo Ten bratek jest z doniczką włożony, czy po prostu z ziemią do tego mchu? Pozdrawiam
Ogród do kwadratu 20:31, 18 kwi 2014

Do góry
Wianek idealny, pozdrawiam wiosennie i świątecznie...........a że koty lubią Wielkanoc............

Pomysł na ogród 19:46, 18 kwi 2014

Do góry
Skula Po pierwsze dziękuję za życzenia u mnie - bardzo to miłe. Ja Wam też życzę wszystkiego dobrego - spokojnych i pogodnych Świąt - pełne życzenia dla Ogrodowiczan zostawiłam w wątku życzeniowym

Po drugie nadrobiłam zaległości u Ciebie a nazbierało się Oglądanie tych Twoich kiełbasek w postny Wielki Piątek to było wyzwanie powiem Ci Ekstra
Trawki Ci ładnie zaczynają. Leszczyna wygląda na ok - taka pokręcona - bardzo ładna. Dereń kanadyjski - ach, och, ach zamarzyłam o nim i kupiłam w tym roku - ale o tym jakie mi przyszły sadzonki z internetowego sklepu to ja się może nie wyrażę... bo święta niedługo i nie należy sie denerwować... Dosłownie po trzy obcięte na świeżo gałązki wetknięte do świeżej ziemi w doniczce. Masakra. Dwa widzę, że się przyjęły, ale jedna "sadzonka" już odpadła.... Pomińmy to milczeniem - idą święta... lalalala... Zresztą - popatrz sobie tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/3652-ogrod-cioci?page=841 - od nich kupiłam na szczęście nie tyle co Gosia - ale jakość własnie taka...

Wianek sam popełniłeś - to ja jestem pod wrażeniem Ty Krzyś to faktycznie takie Koło Gospodyń Wiejskich - śpiewa, tańczy, recytuje... Ale to bardzo fajne jest i fakt że podoba Ci się kucharzenie jest rewelacyjny i to że lubisz dom i to co "koło domu" też jest bardzo fajne. Noooo.... może jesteś trochę niepokorny ogrodowiskowo ale przecież nie można mieć wszystkiego

Jaszczur świetny - ja też chcę jaszczura.... Sporo ogrodowiczan ma ja jaszczury...

Pozdrawiam serdecznie cały "tandem Skula". Wszystkiego dobrego.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies