Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

anna_studio 15:17, 29 maj 2014

Bogdziu...
Jak się cieszę, że u Ciebie jeszcze spotkanie na tapecie...
Nie będę się czuła jak Filip z konopii...
Jestem na pewno ostatnia z podziękowaniami, ale po cudownym spotkaniu...
czekały na mnie sprawy zawodowe, które czekać już dłużej nie mogły...
a nie chciałam wpadać na forum na szybciora....

Tyle już zdjęć ze spotkania, nie będę już powtarzać...zwłaszcza grupowego
Dziękuję Ci serdecznie za....

Ogród...robi niesamowite wrażenia, zdjęciom trudno to oddać...
tak jak trudno oddać słowami Wasze ciepło i serdeczność.
Dziękuję...i wrzucam koktajlowe, jagodowe klimaty

oraz pszczółkę z Twojego ogrodu...

bo tak sobie myślę, że ona jako symbol pracowitości....pasuje tu idealnie, jest jakby pieczątką
Piękno ogrodu nierozerwalnie złączone jest z ciężko pracą i... sercem...u Was to widać i czuć
...i żeby nie było, że z rododendronowego nie mam zdjęć RH...
Piękność, która mnie uwiodła...
i coś mi się zdaje, że będzie to dłuższy romans

Pamiętam, że pytałam Cię o jej imię...albo jego...
ale nie zapamiętałam...mogę prosić o przypomnienie...

I znów technika zawodzi...Canon nie był w stanie oddać rzeczywistego koloru tego RH.

A tu jak pięknie przegląda się w lusterku...
Czy nie słychać czasem pytania....''Czy jest ktoś pięknieszy ?''

Pozdrowienia...i podziękowania...raz jeszcze
EPODLAS 17:45, 29 maj 2014

Bogdziu, obejrzałam zdjęcia ze spotkania. Szkoda, że mnie nie było. Program w Maji ogrodzie też widziałam. Twój ogród naprawdę piękny. Nic mi nie pozostało jak popatrzeć, podziwiać no i pozdrowić ciebie serdecznie.
Bogdzia 20:28, 29 maj 2014

paniprzyroda napisał(a)
Troszkę nadrobiłam Dziękuję za śliczne fotki, teraz pewnie chwilkę możesz odetchnąć jak dobrze, że następne spotkanie już blisko buziaki.

Musicie mi date przypomniec i gdzie ono bo nic nie pamiętam , za dużo wrazeń było.
viva 20:29, 29 maj 2014

Bogdziu, ciągle mam niedosyt zdjęć z Twojego ogrodu i dzięki takim spotkaniom mogłam oczy nacieszyć Twoimi pięknościami Twoim RAJEM
Na zdjęciach widać jak było miło ale przecież nie mogło być inaczej
bogumila 20:34, 29 maj 2014

Cudowny ogród...ciągle czuję niedosyt...pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:34, 29 maj 2014

Aniu -Studio zobacz czy ten rh faktycznie Ci odpowiada bo on najpierw jest rózowy a dopiero potem kremowy ale kremowy dłużej sie utrzymuje. Wklejam zdjęcia z początku i konca kwitnienia ., nazwa również jest. Dzieki za zdjęcia i miłe słowa. Bardzo się cieszę że byłaś u mnie i mogłam Was poznac. A wianek do dzis mam i jeszcze hiacynty pachną.

Agania 20:34, 29 maj 2014

Bogdziu macham i buziaki przesyłam...................moje przesadzone rh czują się dobrze, jeden nawet zakwitł................wiesz tripetala mi zakwitła po raz pierwszy
Bogdzia 20:36, 29 maj 2014

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, obejrzałam zdjęcia ze spotkania. Szkoda, że mnie nie było. Program w Maji ogrodzie też widziałam. Twój ogród naprawdę piękny. Nic mi nie pozostało jak popatrzeć, podziwiać no i pozdrowić ciebie serdecznie.

Nic nie mówiłas ze chcesz przyjechac bo bym cię zaprosiła . Dzięki za komplementy, wszyscy trochę przesadzaja , bardzo uprzejmi są , nie było wcale tak dobrze jak pisza.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:41, 29 maj 2014

viva napisał(a)
Bogdziu, ciągle mam niedosyt zdjęć z Twojego ogrodu i dzięki takim spotkaniom mogłam oczy nacieszyć Twoimi pięknościami Twoim RAJEM
Na zdjęciach widać jak było miło ale przecież nie mogło być inaczej

Vivo gdzie nie zajrzec wszędzie prawie zdjecia z mojego ogrodu. Myślałam ze już omijacie watki osób które u mnie były , a Ty piszesz o niedosycie? Miło było bardzo , pogoda piękna , ludzie mieli przywieźc obowiazkowo dobry humor i wszyscy wzieli sobie to do serca i humor mieli nawet jeszcze kilka dni po spotkaniu.A jeszcze jak zrobiliśmy nalot na moje najbliższe ogrodnictwo w czasie gdy już było zamknięte i właścicielka o mało zawału nie dostala to juz był szczyt naszych poczynań. Super są te spotkania. Pozdrówka śle.
Bogdzia 20:43, 29 maj 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Cudowny ogród...ciągle czuję niedosyt...pozdrawiam serdecznie.

Bogusiu dziękuję ale ja już naprawde nie smiem zdjec wstawiac bo od trzech lat stale to samo pokazuje a teraz to spotkanie i każdy zdjecia wklejał, ja też niemało wkleiłam.Jak się zaczna inne roślinki niz rh to zrobię zdjecia. Pozdrawiam.