Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Joaśki ogród z wyobraźni - początki 11:14, 21 mar 2014

Do góry
Dobra dodałam troszkę obłości myślę że mogło by tak już zostać, teraz tylko muszę to przenieść na mój projekt do Solida żeby zwymiarować rabaty.
Jak myślicie mogło by tak być??
dla porównaniadaje 3 wersje:

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 11:07, 21 mar 2014

Do góry
Irenko bardzo się cieszę, że Ty również

Gosiu będę pokazywała wszystko tylko, że w tym filmie akcja będzie się wlekła Jednym słowem niekończąca się opowieść

Paulino dopiero po 17 u mnie wiatr ucichł i zrobiło się tak przyjemnie jak lubię: ciepło, słonecznie, bezwietrznie

Alinko dziękuję za linka Tego było mi trzeba bo wreszcie będzie mnie i Mężowi się podobać. Projekt to mega wyzwanie ale teraz wiem do czego dążę, mam konkret.

Aga też potrzebowałam czegoś takiego, gdzie sama nie będę musiała kombinować a będę miała pewność, że efekt będzie murowany Projektu nie pokazywałam. Pokaże jak zawiśnie u mnie na ścianie w formie ogromnego, przepięknego obrazu

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 10:31, 21 mar 2014

Do góry
Danusiowy projekt to jest to Mam taki jeden, malutki projekcik rabatki od Danusi i wczoraj zaczęłam jego realizację. eMowi tłumaczyłam o ile szybciej robi się coś w ogrodzie gdy wiesz że wszystko jest przemyślane, pasujące do siebie, wiesz jakie rośliny i ile ich trzeba kupić itd.
Masz gdzieś ten projekcik u siebie w wątku czy go nie pokazywałaś. Ciekawość mnie zżera
Pozdrawiam wiosennie
Wszystko o czym ... Marzysz 19:45, 20 mar 2014

Do góry
bo innym faktycznie łatwiej coś podpowiedzieć, a samemu ciężko, oj ciężko )) a masz może Magnolię, w której jest projekt Danusi - chyba ogród holenderski czy coś takiego? to by mogła być dobra inspiracja przy okazji poszukam, bo gdzieś mam, a teraz muszę lecieć
p.s.Kasia, jeśli pamiętasz to napisz mi na priv nr koloru elewacji ) i widzę, że masz białe okna bo ja właśnie przeżywam dylematy czy białe czy antracytowe :-0 buziaki
Wszystko o czym ... Marzysz 19:38, 20 mar 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wpadłam zerknąć czy projekt postępuje Ja też niestety w tym kierunku zero zdolności Wspieram duchowoCałuski.

Gosiu, wsparcie bardzo potrzebne, dziekuję projekt się zatrzymał
Wszystko o czym ... Marzysz 19:37, 20 mar 2014

Do góry
Wpadłam zerknąć czy projekt postępuje Ja też niestety w tym kierunku zero zdolności Wspieram duchowoCałuski.
Wszystko o czym ... Marzysz 18:59, 20 mar 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)
heh...następna z dylematami koło czy kwadrat....
Kasia...ja tradycyjnie napiszę, że kwadrat. Ale to fakt....trzeba by polecieć po całości raczej.
A ten projekt to Ty sama malowałaś??

Magda, mnie się bardzo podobają proste linie (oczywiście od momentu wejścia na forum ) , ale jak sobie pomyslę, że całość trzeba zmienić, to te kółka mi już nie przeszkadzają zmienię chyba tylko nasadzenia na tej jednej frontowej rabacie i finito

Madzia, projekt... ja sama... coś Ty to twórczość znajomej
Wszystko o czym ... Marzysz 18:53, 20 mar 2014

Do góry
Joaska napisał(a)
Kasiu jak widzisz u kogoś łatwiej radzić niż u siebie kombinować, mnie też kuszą linie proste , ale jak widziałaś u mnie projekt i tam okrągłości same ...... ale u Ciebie ten front w liniach prostych bardzo by pasował

edit: a w czym Ty moja kochana taki piękny projekt robiłaś ?????????????????????????

Asia, no chyba nie podejrzewasz, że to ja sama? ten projekt robiła znajoma, ja się na tym kompletnie nie znam
Wszystko o czym ... Marzysz 15:54, 20 mar 2014

Do góry
heh...następna z dylematami koło czy kwadrat....
Kasia...ja tradycyjnie napiszę, że kwadrat. Ale to fakt....trzeba by polecieć po całości raczej.
A ten projekt to Ty sama malowałaś??
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 13:12, 20 mar 2014

Do góry
A tak w ogóle to muszę się pochwalić, chociaż parę osób już o tym wie
Danusia zrobiła mi przepiękny projekt
Samej trudno było mi sobie poradzić z liniami rabat i w ogóle z całością. Poza tym wiem, że cokolwiek bym zrobiła to i tak nie byłabym do końca zadowolona z efektów swojej pracy.
A teraz jestem mega szczęśliwa, że mam projekt od Danusi
Realizować go będę pomalutku - na ile wystarczy mi czasu i pieniędzy.

Ja zrobię tak samo
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:34, 20 mar 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Jestem za projektem Danusi, lepiej zmienic raz uklad ogrodu niz 10 razy... Dlatego zdecydowałam się na projekt układu rabat a teraz wewnątrz tych rabat sobie zmieniam, przesadzam z flanki na flanke.
Ja też lubię gemeotrię, dlatego te duże koła mi sie podobają. Male kola z pewnoscią są niepraktyczne i wymagaja dużej ilosci pracy. Koła i duże pólkola to wg mnie tajemnica sukcesu kazdego ogrodu. W poprzednim ogrodzie mialam kola i połkola dlatego teraz kwadraty

Marzenko, koniecznie przy najbliższej okazji chciałabym popatrzeć na fotki z poprzedniego ogrodu
Wszystko o czym ... Marzysz 08:43, 20 mar 2014

Do góry
Kasiu jak widzisz u kogoś łatwiej radzić niż u siebie kombinować, mnie też kuszą linie proste , ale jak widziałaś u mnie projekt i tam okrągłości same ...... ale u Ciebie ten front w liniach prostych bardzo by pasował

edit: a w czym Ty moja kochana taki piękny projekt robiłaś ?????????????????????????
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 08:29, 20 mar 2014

Do góry
ka1sia napisał(a)
Asik, jak będziesz obsadzała tę rabatę na lewo od wejścia, bo ona taka trochę do mojej podobna
no tak, tylko ze kierunek inny

ja jestem pod wrażeniem, wszystko zaplanowane, rewelacja jak Cię Asiu znam, to my niedługo będziemy ten ogród podziwiać

Kasiu układ podobny tylko że u mnie to południowa strona więc będzie różano lawendowo w tym miejscu

I tak sobie cały czas myślę czy nie skwadracić tych moich rabat ...... tylko Żon chyba nie za bardzo będzie kontent.... no ale może jak projekt będzie ciekawy ,....
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 22:24, 19 mar 2014

Do góry
Projekt masz!!!i tak cichutko o tym piszesz to trzeba krzyczeć z radości
To ja już wiem jakie brzuszki likwidujesz
jestem 5 w tej kolejce osób sama się wpisuję, bo po sąsiedzku to można.
buźka i chwal się!!
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 17:18, 19 mar 2014

Do góry
Projekt powiedzmy skończony, część na papierze, część w głowie i część - tzn większa część wyjdzie w ustawianiu "na żywo " .

Im dłużej siedzę w necie, to tym więcej pomysłów i kompozycji kolorystycznych .
A ile z tego będzie miało rację bytu na mojej działce????
W tym pomoże mi Pan

Mamy mieć spotkanie - i wyjdzie co z tego co narysowałam będzie miało rację bytu

Próbowałam zrobić jak najlepsze zdjęcie, ale ciężko przy takiej ciemnicy za oknem

Warzywniki w skrzyniach, pojemnikach 14:27, 19 mar 2014

Do góry
Ja stawiam na "skrzynię" z cegieł w tym stylu:

Będzie ona narożna i dwupiętrowa oto projekt:

Ogródki ziołowe - zioła 14:23, 19 mar 2014

Do góry
Witam wszystkich. Ja w tym roku robię ziołowy ogródek w "skrzyni" z cegieł. Będzie ona dwu piętrowa. Mam już posiane kilka rodzajów ziół takich jak: bazylia pospolita, bazylia czerwona, tymianek, majeranek, lawenda, kolendra, mięta zwykła i pieprzowa do tego szczypiorek, koperek, pietruszka i mieszanka sałat. Które z tym roślinek posadzić na wyższym piętrze wyżej słońca?

Oto projekt:

I niektóre moje siewki:
Czerwona bazylia

Bazylia i szczypiorek
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 13:09, 19 mar 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)
Samej trudno było mi sobie poradzić z liniami rabat i w ogóle z całością. Poza tym wiem, że cokolwiek bym zrobiła to i tak nie byłabym do końca zadowolona z efektów swojej pracy.

no proszę...a ja dowiaduję się na końcu szczęściara tylko ze wszystkich prac relację proszę
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 12:24, 19 mar 2014

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:23, 18 mar 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Kasia, Danusia projektu nie robi, ale myślę czy po porady właśnie do Danusi się nie zgłosić i profesjonalnie zaplanuje rabatę, na razie myślę, może Danusia wpadnie na moje zaproszenie i póki co, coś podpowie

Stanowczo za mało chwalimy nasze połowicy, widzisz, jak działają! u mnie też tak samo, natyra się chłop, aż mi żal..mus się ciut oszczędzać

Jestem za projektem Danusi, lepiej zmienic raz uklad ogrodu niz 10 razy... Dlatego zdecydowałam się na projekt układu rabat a teraz wewnątrz tych rabat sobie zmieniam, przesadzam z flanki na flanke.
Ja też lubię gemeotrię, dlatego te duże koła mi sie podobają. Male kola z pewnoscią są niepraktyczne i wymagaja dużej ilosci pracy. Koła i duże pólkola to wg mnie tajemnica sukcesu kazdego ogrodu. W poprzednim ogrodzie mialam kola i połkola dlatego teraz kwadraty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies