Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Tusiala 11:00, 20 mar 2014

Pogoda u mnie robi się cudowna. Świeci słońce, ciepło i ten świergot ptaków - iście wiosenny. Tylko jeszcze trochę wieje za mocno. Może coś dziś uda się porobić
Tusiala 11:24, 20 mar 2014

Mąż właśnie sprząta miejsce po starym kompostowniku i dał mi znać, że tam są tłuste, ohydne pędraki I co ja teraz mam zrobić z tym miejscem? Spryskać czymś? Przekopać? Wiosną ma tam stanąć nowy kompostownik.
Milka 13:12, 20 mar 2014

A tak w ogóle to muszę się pochwalić, chociaż parę osób już o tym wie
Danusia zrobiła mi przepiękny projekt
Samej trudno było mi sobie poradzić z liniami rabat i w ogóle z całością. Poza tym wiem, że cokolwiek bym zrobiła to i tak nie byłabym do końca zadowolona z efektów swojej pracy.
A teraz jestem mega szczęśliwa, że mam projekt od Danusi
Realizować go będę pomalutku - na ile wystarczy mi czasu i pieniędzy.

Ja zrobię tak samo
Gosiniak 18:22, 20 mar 2014

Super! to będzie mega bosko, koniecznie wszystko pokazuj, będzie nowy serial ogrodowy
paulina_wero... 20:10, 20 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Raz świeci słońce, raz pada deszcz... Może wyjdę do ogrodu a może nie
Do jutra

U mnie świeciło słoneczko tylko wiaterek jeszcze nie przyjemny :/
alinak 21:32, 20 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Nadal szukam inspiracji altany. Wymiary najlepiej 3m/3m - kwadrat

Marta dostaje takie powiadomienia na fejsie jest tak stronka z grilami ogrodowymi , ale altany też tam wypasione poślę ci adres na pw.

będę podpatrywać realizacje projektu Danusi ...to wielkie wyzwanie dla ciebie ...
agam 10:31, 21 mar 2014

Danusiowy projekt to jest to Mam taki jeden, malutki projekcik rabatki od Danusi i wczoraj zaczęłam jego realizację. eMowi tłumaczyłam o ile szybciej robi się coś w ogrodzie gdy wiesz że wszystko jest przemyślane, pasujące do siebie, wiesz jakie rośliny i ile ich trzeba kupić itd.
Masz gdzieś ten projekcik u siebie w wątku czy go nie pokazywałaś. Ciekawość mnie zżera
Pozdrawiam wiosennie
Tusiala 11:07, 21 mar 2014

Irenko bardzo się cieszę, że Ty również

Gosiu będę pokazywała wszystko tylko, że w tym filmie akcja będzie się wlekła Jednym słowem niekończąca się opowieść

Paulino dopiero po 17 u mnie wiatr ucichł i zrobiło się tak przyjemnie jak lubię: ciepło, słonecznie, bezwietrznie

Alinko dziękuję za linka Tego było mi trzeba bo wreszcie będzie mnie i Mężowi się podobać. Projekt to mega wyzwanie ale teraz wiem do czego dążę, mam konkret.

Aga też potrzebowałam czegoś takiego, gdzie sama nie będę musiała kombinować a będę miała pewność, że efekt będzie murowany Projektu nie pokazywałam. Pokaże jak zawiśnie u mnie na ścianie w formie ogromnego, przepięknego obrazu

elzbieta_g 11:13, 21 mar 2014

Tusiala napisał(a)

]będę pokazywała wszystko tylko, że w tym filmie akcja będzie się wlekła Jednym słowem niekończąca się opowieść

nie przeszkadza seriale takie są, że się wleką i końca nie widać ale ty z ogrodem uporasz się raz dwa i to będzie szybki serial
kasiek 11:20, 21 mar 2014

Ocho - to ja tez ciekawa tego projekciku
Duży jest i pracochłonny? Kiedy zaczynasz realizację?