Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 18:59, 20 mar 2014

Magda70 napisał(a)
heh...następna z dylematami koło czy kwadrat....
Kasia...ja tradycyjnie napiszę, że kwadrat. Ale to fakt....trzeba by polecieć po całości raczej.
A ten projekt to Ty sama malowałaś??

Magda, mnie się bardzo podobają proste linie (oczywiście od momentu wejścia na forum ) , ale jak sobie pomyslę, że całość trzeba zmienić, to te kółka mi już nie przeszkadzają zmienię chyba tylko nasadzenia na tej jednej frontowej rabacie i finito

Madzia, projekt... ja sama... coś Ty to twórczość znajomej
Magda70 19:12, 20 mar 2014

hehe....doczytałam własnie...a myślalam, że Ty taka uzdolniona
ka1sia 19:16, 20 mar 2014

Magda70 napisał(a)
hehe....doczytałam własnie...a myślalam, że Ty taka uzdolniona

Magda, no jestem uzdolniona... tylko w innym kierunku
a do projektowania to widzisz jaką rabate odwaliłam i teraz jęczę o pomoc
Magda70 19:32, 20 mar 2014

No z drugiej strony nie możemy być uzdolnione we wszystkich dziedzinach
malgorzata_s... 19:37, 20 mar 2014

Wpadłam zerknąć czy projekt postępuje Ja też niestety w tym kierunku zero zdolności Wspieram duchowoCałuski.
KasiaWB 19:37, 20 mar 2014

w sumie to nie musisz tych "borderów" ruszać, poprostu zrobić prosty kant po prostej i gdzie będzie brakować roślin to dosadzisz Będzie Pani zadowolona )
i koniecznie po całości zrób rabatę przy tarasie tzn. tu przy chodniczku, bo po co zostawiać takie wgłębienie chyba że przechodzicie w tym miejscu
Będę podglądać
ka1sia 19:38, 20 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wpadłam zerknąć czy projekt postępuje Ja też niestety w tym kierunku zero zdolności Wspieram duchowoCałuski.

Gosiu, wsparcie bardzo potrzebne, dziekuję projekt się zatrzymał
ka1sia 19:41, 20 mar 2014

KasiaWB napisał(a)
w sumie to nie musisz tych "borderów" ruszać, poprostu zrobić prosty kant po prostej i gdzie będzie brakować roślin to dosadzisz Będzie Pani zadowolona )
i koniecznie po całości zrób rabatę przy tarasie tzn. tu przy chodniczku, bo po co zostawiać takie wgłębienie chyba że przechodzicie w tym miejscu
Będę podglądać

Kasiu, wgłębienie do niczego nie potrzebne, to taki mój głupi wymysł zniknie na pewno! Podglądaj i stawiaj do pionu dzięki wielkie
Konstancja30 19:44, 20 mar 2014

Magda70 napisał(a)
No z drugiej strony nie możemy być uzdolnione we wszystkich dziedzinach

no toz to samo już napisałam

KasiaWB 19:45, 20 mar 2014

bo innym faktycznie łatwiej coś podpowiedzieć, a samemu ciężko, oj ciężko )) a masz może Magnolię, w której jest projekt Danusi - chyba ogród holenderski czy coś takiego? to by mogła być dobra inspiracja przy okazji poszukam, bo gdzieś mam, a teraz muszę lecieć
p.s.Kasia, jeśli pamiętasz to napisz mi na priv nr koloru elewacji ) i widzę, że masz białe okna bo ja właśnie przeżywam dylematy czy białe czy antracytowe :-0 buziaki