Ogród z wilkiem zamkn.
22:13, 21 lut 2018
Moim zdaniem te brzozy powinnaś poniżej posadzić albo w ogóle usunąć i posadzić drzewa które rosną do góry albo na pniu szczepione mam na myśli klony lub miłorząb pięknie się przebarwiajace jesienią jeszcze wiąz holenderski wąsko rośnie.
Co zauważyłam, że żwir obok schodów jest bardzo wysoko wysypany wylewa się na schody. Czy tam jest cokół wysoki jeżeli tak to obniż do jakiegoś poziomu i wypoziomuj schodek żwirowy i w to miejsce wsadz hortensje i zrób nawodnienie. Możesz ten schodek podeprzeć kamieniami aby się nie osypywal bo tam stromo.
Poniżej hortensji które są kwasolubami posadzić też jakies niskie rośliny kwasolubami będzie ładnie tak ja to widzę.
Masz tam dużo miejsca brzozy w trójkąt w jakimś kącie.
Masz ładnie tylko trochę kosmetyki trzeba zrobić jak w każdym ogrodzie.
Pozdrswiam
Co zauważyłam, że żwir obok schodów jest bardzo wysoko wysypany wylewa się na schody. Czy tam jest cokół wysoki jeżeli tak to obniż do jakiegoś poziomu i wypoziomuj schodek żwirowy i w to miejsce wsadz hortensje i zrób nawodnienie. Możesz ten schodek podeprzeć kamieniami aby się nie osypywal bo tam stromo.
Poniżej hortensji które są kwasolubami posadzić też jakies niskie rośliny kwasolubami będzie ładnie tak ja to widzę.
Masz tam dużo miejsca brzozy w trójkąt w jakimś kącie.
Masz ładnie tylko trochę kosmetyki trzeba zrobić jak w każdym ogrodzie.
Pozdrswiam