Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród Loczka 21:48, 13 kwi 2017

Do góry
czyli przekonałeś się do lini prostych?
z furtka nie ma żadnej masakry, bez przesady. zostaw jak jest
Typografia ogrodu 20:26, 13 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

afirmacja normalnie
postaram się
podsumowaując twoje rady: sadzić co 50 cm, wymieszać z dolomitem ziemię i..?
ja sadzilam co 70. I dolomit sypie na wierzch ale wymieszać pewnie tez mozna
Ogród i co dalej 20:12, 13 kwi 2017

Do góry
kupowała w centrum handlowym retkinia, tam jest taka mała kwiaciarnia zewnętrzna od ulicy
niewiem jak Monika ale ja je tez kupowalam i srednio polecam. kolor ładny ale teraz straszą i suche takie że niewiem czy wypuszczą
Rododendronowy ogród II. 20:08, 13 kwi 2017

Do góry
Bożenko zadowolona z deszczu?
szkoda tylko że zimnica przy tym okropna
Nowocześnie z różAnką :D 19:54, 13 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Marta jeśli to takie bezobslugowe to jest szansa że u mnie przetrwa,bo ja mam rękę raczej do utylizacji roślin chyba do kompostowni złożę CV.. to jest myśl!

Hi, hi co do domowych, to mam to samo. Dlatego też mam tego zamio.. coś tam, coś tam.
Też chcę poprzedni awatarek, taki uśmiechnięty był.
Na huśtawce miło płynie czas... 19:53, 13 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Martyna ale będzie klimatycznie gdy te brzozy urosną... ja też planuję brzozy koło placyku ale zwykłe nie zwisające. relaks przy ich szumie mi sie marzy

jak przycięłaś swany? pokazesz?

Ja musiałam mieć takie brzozy, bo sadzone są w centrum ogrodu, dziwnie by wyglądały takie wysokie na środku. A Ty gdzie masz placyk? Nie zanotowałam.

Zrobię fotkę Swany jutro. Biedule siedziały długo w przechowalniku, ale żyją, wypuszczają listki
Na huśtawce miło płynie czas... 19:50, 13 kwi 2017

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Rzeczone nowe nabytki brzózki

I brateczki mocno się zagęściły

Ogólnie w ogrodzie zielono, kolorów jeszcze mało, ale czekam cierpliwie. Mam nadzieję, że latem będzie tak jak zaplanowałam.

Dzisiaj wsadziłam cztery nowe róże. I kupiłam bukszpany, żeby "zakleić" dziury w obwódce. A za chwilę akcja reanimacja piwonii i jeszcze muszę przesadzić Swany do donic. Ale pogoda nawet sprzyja

Martyna ale będzie klimatycznie gdy te brzozy urosną... ja też planuję brzozy koło placyku ale zwykłe nie zwisające. relaks przy ich szumie mi sie marzy

jak przycięłaś swany? pokazesz?
Typografia ogrodu 19:34, 13 kwi 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
pewnie, moje sadzone jesienia są juz 5 razy takie jak były. Twoje za rok beda już wielkie. uwierz w nie a się zdziwisz

afirmacja normalnie
postaram się
podsumowaując twoje rady: sadzić co 50 cm, wymieszać z dolomitem ziemię i..?
Nowocześnie z różAnką :D 19:30, 13 kwi 2017

Do góry
muszę spytać w moim agrotexie czy to mają
Mały ogród Kasi 10:08, 13 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
I ja się cieszę że jesteś

fajnie muszą w końcu zajrzeć co tam w Twoim nowym wątku
Nowocześnie z różAnką :D 07:46, 13 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Mam kryzys twarzy..

Zabiłaś mnie

Ja to nawet nic nie próbuje wysiewać, bo nie umiem tego potem dopilnować..
Przerwa na kawę... 06:28, 13 kwi 2017

Do góry
inka74 napisał(a)
Ech ten mój pośpiech... Najpierw napisałam o magnolii że kupiłam Siebolda (w ubiegłym roku już po kwitnieniu) a teraz okazało się że nią nie jest bo po pierwsze kwitnie teraz a po drugie ma bardzo ciemne kwiaty więc to może być magnolia np. odmiany Nigra. A potem znów napisałam o Nigrze mając tym razem na myśli śliwę wiśniową o której rozmawiałam z Anulą, że boję się że padła bo znaku życia nie daje. Zero listków. Ech te moje skróty myślowe... Przepraszam was. Zakręcona jestem ostatnio. Za dużo się dzieje

Dziś i jutro miałam być totalnie gdzie indziej ale po ponad półtorej godziny jazdy w jedną stronę w gigantycznym korku (mamusiu, jak ludzie to wytrzymują dzień w dzień) dowiedziałam się, że nie zostaniemy przyjęci bo mają nadstan ( przypominający overbooking w samolotach - więcej zapraszają niż mają łóżek) i mamy wracać. Na języku miałam już dosadne słowa ale w sumie lepiej święta spędzić w domu niż w jednostkach medycznych.

No to musiałam sobie jakoś humor poprawić. Pojechałam do LM kupić 2 stożki z bukszpanu ale już nie było. Za to w następnym ogrodniczym po drodze po 20 zł za sztukę kupiłam całkiem niezłe roztrzepańce z drobnolistnego bukszpanu. O takie...

I chwyciłam za nożyce... Wyszło cosik takiego. Z przeznaczeniem na balkon. W sumie za cenę jednego stożka mam 2 kulki i 2 zaczątki stożków.

Ale wiesz co ja to bym obok takich przeszła obojętnie.. a ty takie cudeńka z nich zrobiłaś..
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 06:25, 13 kwi 2017

Do góry
Zgadzam się z Anulą, ładniej Asia narysowała Kasiu. Nie denerwuj się na nas, popatrz na spokojnie. Pomysł o koszeniu
Samo obsadzanie zostaw narazie, jak zrobisz nowe linię rabat zobaczysz ile miejsca się zrobi i zaczniemy planowanie co sadzić
Typografia ogrodu 22:56, 12 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Kupiłam dzisiaj 60 lawend z obi.. ale pipsztoki.. ile lat im zajmie twój stan obecny? Dożyję tego?
pewnie, moje sadzone jesienia są juz 5 razy takie jak były. Twoje za rok beda już wielkie. uwierz w nie a się zdziwisz
Typografia ogrodu 22:41, 12 kwi 2017

Do góry
Kupiłam dzisiaj 60 lawend z obi.. ale pipsztoki.. ile lat im zajmie twój stan obecny? Dożyję tego?
Ogród pod lasem 22:40, 12 kwi 2017

Do góry
Makusia napisał(a)

Delektuj się względnym porządkiem związanym z pewną kolejnością działań. Ja bez składu i ładu wszystko na raz- dzisiaj, żeby dostać się do pasty do zębów musiałam przekopać się przez trzy warstwy folii przytwierdzonej do sufitu, cały tynk (z gładzi pył) spadł na mnie w tym czasie. Spadła też pod nosem seria wulgaryzmów rzucona w stronę niezidentyfikowanej osoby, najbliżej jej jednak było do Pana, któy te folie tam umieścił....
Marta odkrywasz ostatnio chyba jakieś zakopane głęboko pokłady agresji, no w szoku jestem! Tys mi na anioła wyglądała musimy się spotkać znowu baczniej ci się przyjrze i nie to żeby mi się ta twoja agresja nie podobała
Nowocześnie z różAnką :D 22:33, 12 kwi 2017

Do góry
Taa.. i auta popilnuje i rabatke za flaszkę przekopie

Rabat w kompostowni no przydałby się.. bo u mnie to nawet gorczycy nie chce rosnąć! Czujesz.. na pola to sypią i rośnie poplon bez niczego a u mnie ni hu hu
Doświadczalnia bylinowo-różana 22:33, 12 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
szok! Z miesiąc do przodu jesteś
piekne foty Ewus

Aniu, cóż za interesujący avatar

No pogoda łaskawa w tym roku

Doświadczalnia bylinowo-różana 22:29, 12 kwi 2017

Do góry
Anda napisał(a)
Kocimiętka kwitnie

szok! Z miesiąc do przodu jesteś
piekne foty Ewus
Nowocześnie z różAnką :D 22:21, 12 kwi 2017

Do góry
Laski no znudziłam się sama sobie
Mam kryzys twarzy..zjarałam sobie nosa w tamtą sobotę i bez make up wyglądam jak gienek spod monopolowego .. brak słów

Marta jeśli to takie bezobslugowe to jest szansa że u mnie przetrwa,bo ja mam rękę raczej do utylizacji roślin chyba do kompostowni złożę CV.. to jest myśl!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies