kupowała w centrum handlowym retkinia, tam jest taka mała kwiaciarnia zewnętrzna od ulicy
niewiem jak Monika ale ja je tez kupowalam i srednio polecam. kolor ładny ale teraz straszą i suche takie że niewiem czy wypuszczą
Martyna ale będzie klimatycznie gdy te brzozy urosną... ja też planuję brzozy koło placyku ale zwykłe nie zwisające. relaks przy ich szumie mi sie marzy
Zgadzam się z Anulą, ładniej Asia narysowała Kasiu. Nie denerwuj się na nas, popatrz na spokojnie. Pomysł o koszeniu
Samo obsadzanie zostaw narazie, jak zrobisz nowe linię rabat zobaczysz ile miejsca się zrobi i zaczniemy planowanie co sadzić
Marta odkrywasz ostatnio chyba jakieś zakopane głęboko pokłady agresji, no w szoku jestem! Tys mi na anioła wyglądała musimy się spotkać znowu baczniej ci się przyjrze i nie to żeby mi się ta twoja agresja nie podobała
Taa.. i auta popilnuje i rabatke za flaszkę przekopie
Rabat w kompostowni no przydałby się.. bo u mnie to nawet gorczycy nie chce rosnąć! Czujesz.. na pola to sypią i rośnie poplon bez niczego a u mnie ni hu hu
Laski no znudziłam się sama sobie
Mam kryzys twarzy..zjarałam sobie nosa w tamtą sobotę i bez make up wyglądam jak gienek spod monopolowego .. brak słów
Marta jeśli to takie bezobslugowe to jest szansa że u mnie przetrwa,bo ja mam rękę raczej do utylizacji roślin chyba do kompostowni złożę CV.. to jest myśl!