Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Makusia 16:04, 11 kwi 2017

UrsaMaior napisał(a)
Na pierwszy ogień poszedł pokój małego. W kolejce czeka gabinet/drugi gościnny, a na zewnątrz kostka za domem. Jest co robić

Delektuj się względnym porządkiem związanym z pewną kolejnością działań. Ja bez składu i ładu wszystko na raz- dzisiaj, żeby dostać się do pasty do zębów musiałam przekopać się przez trzy warstwy folii przytwierdzonej do sufitu, cały tynk (z gładzi pył) spadł na mnie w tym czasie. Spadła też pod nosem seria wulgaryzmów rzucona w stronę niezidentyfikowanej osoby, najbliżej jej jednak było do Pana, któy te folie tam umieścił....
UrsaMaior 16:20, 11 kwi 2017

Haha Marta, takie rzeczy się potem miło wspomina Ja już przeżyłam parę remontów, nawet je lubię Zdecydowanie bardziej od gotowania! Bardzo czekam szczególnie na tę kostkę za domem, bo tam ciągle klepisko i krajobraz pobudowlany:/
AniMa 09:44, 12 kwi 2017

To my tez czekamy na widok z kostką Powodzenia w pracach i sprzyjającej pogody
UrsaMaior 12:07, 12 kwi 2017

Ania, u mnie zimno i mokro, odechciewa się wszystkiego...
malgol 12:13, 12 kwi 2017

A ja wróciłam z nart i przywiozłam słońce niestety tylko na 2 dni bo dziś znów zimno i mokro, ale zawsze coś przynajmniej udało mi się kilka krzewów przesadzic i areacje trawnika zrobić
malgol 12:50, 12 kwi 2017

Jza , przypomnij mi jaka ty masz posiana trawę w cieniu? Zadowolona jesteś? Jest miękka i gęsta? nie wiem co wybrać..każdy producent chwali swoja a zadnych obiektywnych ocen znależć nie mogę
UrsaMaior 13:24, 12 kwi 2017

Gosia, u nas wczoraj było 20 stopni, a dziś paskudnie:/ Mam Barenbrug Shadow Gazon. Ładna, szmaragdowa, ale porównania z innymi też nie mam. W każdym razie rośnie pod wielkim dębem, w miejscu, w którym wg mojego teścia, który na uprawie tego i owego zna się dobrze, miało nie urosnąć nic.

malgol 13:34, 12 kwi 2017

no i super taka mi potzrebna! Dzięki
Makusia 22:29, 12 kwi 2017

To tak jak u mnie- rośnie tam, gdzie nie powinno i to, co nie powinno- z Twoim teściem nadajemy na jednych falach
anna_t 22:40, 12 kwi 2017

Makusia napisał(a)

Delektuj się względnym porządkiem związanym z pewną kolejnością działań. Ja bez składu i ładu wszystko na raz- dzisiaj, żeby dostać się do pasty do zębów musiałam przekopać się przez trzy warstwy folii przytwierdzonej do sufitu, cały tynk (z gładzi pył) spadł na mnie w tym czasie. Spadła też pod nosem seria wulgaryzmów rzucona w stronę niezidentyfikowanej osoby, najbliżej jej jednak było do Pana, któy te folie tam umieścił....
Marta odkrywasz ostatnio chyba jakieś zakopane głęboko pokłady agresji, no w szoku jestem! Tys mi na anioła wyglądała musimy się spotkać znowu baczniej ci się przyjrze i nie to żeby mi się ta twoja agresja nie podobała