Co 50 cm. Tę różę radziłabym sadzić w szpalerze lub grupie, jako kilkanaście a nawet więcej sztuk. Aby uzyskać spektakularny efekt fajnie by było mieć taką masę kwiatów w sporym zagęszczeniu.
Extra baaardzo dziękuję to kamień z serca, bo już się bałam że to jakaś bakteria... W kwietniu podam witaminki z azofoski zgodnie z radą. Baaardzo dziękuję za pomoc i radę.
To zielone w żadnym wypadku nie szkodzi. Berberys nie jest dedykowany szczególnie na kwitnienie. To krzew ozdobny z liści.
Podsyp go azofoską w kwietniu, rozmieszaj pazurkami, podlewaj, nie lej po liściach bo z nadmiernej wilgoci właśnie będzie mączniak.
Danusiu faktycznie zaskoczenie, uznałam że taki powojnik nie może istnieć bo te bylinowe jednak mają inne listki.
Jednakże Twój autorytet jest niepodważalny!! A więc mam nietypowy powojnik!! no to pięknie, teraz będzie trzeba poszerzyć wiedzę na jego temat
Właśnie tak Danusiu się ubieram do ogrodu jeszcze kaptur zakładam
Przy pracy od razu cieplej
Otóż to od czwartku temp.wiosenne i będzie miło popracować
Nie, poczekaj niech ziemia rozmarznie. Nie gorączkuj się z tym. Jak zrobisz 10 kwietnia też nic się nie stanie. obserwuj pogodę. Na wyścigi tego się nie robi.